*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*
Raspunsuri - Pagina 6
andreyutza spune:
Mav, La multi ani!! sa fi sanatoasa si bebe sanatos si frumos!
Leeloo multi ani fericiti impreuna!
BraveGirl felicitari pt licenta!!! ai scapat.
Babyzapi nastere usoara surorii tale.
fetelor la TT se compara analizele de sange cu varsta si greutatea mamei si cu masuratorile de la eco?
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
16+
Alexa.1983 spune:
Anes...vad ca mi-au aparut si rez astea in gasca cu cele de la Dry test....am banuit ca fac pate din el ptr ca nu erau cerute pe niciun bon.......cred ca tot de la Dry test de trim II fac parte...eu pe cel de trim I nu l-am facut...
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA 22+ Deniel Alexi
mav spune:
Corina, daca ar fi fost sa nu mearga doar unul dintre conturi.... poate acceptam ca e o greseala... dar cum nu se poate intra nici pe userul de pe forum, nici pe cel de pe yahoo....
Lorena, d-aia nici nu mi-am facut album pe contul comun si nici n-o sa-mi fac vreodata. Partea mai urata este ca numai cineva din grup putea sa intre si sa schimbe parola... si e greu de digerat cum ca una dintre noi -graviduta- n-are ganduri bune....
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
anes spune:
Andy08 vacanta placuta, odihnitoare!
Carmendu, ce faci? Esti bine?
BraveGirl: felicitari pt. licenta! Esti usurata de acum in privinta asta, dar te ingeunezi acusi, prin luna a 8-a
24+
anes spune:
andreyutza la TT toate masuratorile, greutatea mamei si varsta, se introduc intr-un soft din care rezulta riscul unor boli cromozomiale.
mav, si pe mine ma dezgusta ideea ca cineva dintre noi nu are alta preocupare.
lorena, m-am hotarat sa merg la un medic din Iasi pt. morfologia de trim III, pt. ca insasi dr. mea spunea ca "este ca o alta meserie imagistica". Mai bine merg la un medic care detine cunostinte mai bune in acest domeniu.
Despre circulara de cordon am aflat de la o colega, ca prin luna a 5-a sau a 6-a bebele ei avea, iar la urmatorul contol nu o mai avea. Bine ar fi sa fie la fel si la mine!
24+
mav spune:
anes, nu stiu ce sa-ti zic despre circulara de cordon.... sa stii ca si bebele meu s-a rasucit de cateva ori in burta saptamana trecuta... l-am simtit foarte bine, ca e marisor.... si simt distinct loviturile de picioruse de cele de manute.... si de fapt... am simtit chiar si tumbele -vreo 3- cand imi tragea suturi la ficat, cand la splina, cand jos, in interior, inspre col....
si chiar ma gandeam si eu la circulara de cordon.... da'.... cu D-zeu inainte, ce altceva putem face!?
... nu stiu daca te linisteste cu ceva.... sebi a avut dubla circulara de cordon si l-am nascut pe cale vaginala....
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Oooooof, am pierdut un mesaj imens, fir-ar sa fie!!!
Revin in cinci minute ca m-am umplut de draci...ma enervasem si cu parolele, tocmai mi-am sters pozele de pe contul comun si acum am pierdut mesajul.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 22+
bebe
Olivia26 spune:
Neata, burtici!!!
Am revenit si noi dupa doua saptamani minunate, uitasem ce verde si frumoasa e tarisoara noastra si ce bine e sa aiba cine sa-ti faca toate mofturile culinare Ne-am mai nimerit si cu Hagi pe avionul pana la Bucuresti...o fi vreun semn..hihi.
Am rasfoit putin capitolul asta.
Mav sa fii fericita alaturi de sotior si de cei 2 flacai perfecti! Sanatate multa si nastere usoara!
Felicitari pentru carucioare si vesti bune si bun venit noilor burtici!
Ooooof iar sunt probleme...mi se pare de necrezut ca cineva sa schimbe parola doar din rautate...aiurea
Eu ma apuc de citit din urma ca am vreo 5 capitole de recuperat.
Va pup si va urez o zi frumoasa!
Olivia 23+ David
Cuculetul mameiwww.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Miky-ea spune:
Mav, La mult ani, multa sanatate , fericire sisa fii iubita!
Madutza, felicitari pentru fetita,sa fiti sanatoase amandoua!
Leeloo,la multi ani ,sa va iubiti mult si sa fiti fericiti impreuna!
Anes,sanatate multa,ai incredere: totul va fii bine!
Babyzapy,o sa fii si matusica!
Tututor burticilor dragi,sanatate multa si sa auzim numai de bine!
A....chiar sa aiba cineva intentii atat de rele incat sa "strice" odiseea?Sa-i fie rusine daca e asa!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
diana21 spune:
Mav, La Multi Ani fericiti alaturi de flacaii tai! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Leeloo, aniverare fericita si multi, multi ani impreuna, plini de iubire si intelegere!
Anes, ai mare grija cu colul, imi pare rau ca ai aflat ca e intredeschis! Pe mine ma apuca panica de cate ori aud de col scurt sau intredeschis, de cand cu cerclajul meu...Poate ar fi bine sa iei in calcul si varianta asta, macar stii o treaba! Uite, eu am doua luni de la cerclaj si e tare bine, Doamne ajuta! Si pt. ca am scapat de stres, se pare ca s=a si lungit la loc ! Si nu stau mai deloc in pat, ies la plimbare cu fetita mea zilnic, ii fac baita, ne jucam, fac treaba prin casa, merg la munca...Avea dreptate dr. mea ca cerclajul ma vba ajuta sa am o viata normala in loc sa stau in pat cu frica in san!
Cat despre circulara de cordon, eu zic ca e prea repede sa se puna acum verdictul, bebe e mic si se mai poate intoarce pana la urmatoare eco. Placenta anterioara am si eu si, daca nu ma insel, si Leeloo.
....................................
Cat despre parole, de doi lei gestul, e clar ca cineva le-a schimbat, am incercat si eu sa intru si nu am reusit
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 22+
bebe