*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Neata, burtici!
Mav, La multi ani, sarcina frumoasa si nastere usoara si la termen!!!

Leeloo, La mai multi ani de casnicie fericita si un BB sanatos si frumos!!!

Babyzapi nastere usoara surorii tale!!!

Bravegirl felicitari pentru licenta, BB o sa fie un geniu cu siguranta

O zi frumoasa tuturor va doresc!!

23+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Leeloo felicitari pentru miscarile lui bb si pentru anii de casnicie..la mai multi!
Mav eu am fost reticenta sa pun poze in contul comun ca ma gindeam ca acolo o sa se ajunga..eu am mai scris pe un forum unde s-a ajuns la o situatie asemanatoare!
Alexa eu zic ca rezultatele tale sunt foarte bune!Felicitari!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, felicitari pentru rezultatele bune de la analize!

Fetelor, eu as bea bere non stop, trebuie sa-i spun sotului sa umple frigiderul...dar fara alcool

Ramo 18+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor! Si eu am fost la eco. Din pacate vestile sunt asa si asa... Adica, colul meu (orificiul intern) este intredeschis, nu foarte tare si nu ingrijorator. Mi-a dat tratament cu Ginypral sau Salbutamol.
Si ce m-a socat pe mine este ca bebe are circulara de cordon. Dr. spune ca nu isi mai desface cordonul din jurul gatului pana la nastere . Voi ce stititi? Eu stiam ca el se misca continuu si ar putea sa-si desfaca circulara, sau mai rau sa si-o innoade. BB este orientat cu capul in jos dar nu foarte aproape de col, ceea ce este foarte bine.
In rest, are 660 gr si este mai mare dacat DUM cu o sapt si trei zile. Placenta este inserata anterior (asa cum stiam si nu este aproape de col.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo- eu am avut o perioada cand pofteam la alcool. Acum vad ca am scapat...tu barem poti bea bere fara alcool. In schimb am o pofta nebuna de cappucino, frappe, espresso...
Alexa- felicitari pt rezultatele bune.

==========
Corina 19+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

sa vedem ce mi-o zice la morfofetala de trim II

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes imi pare rau pentru vestile mai putin bune...si pe mine ma intereseaza cum e cu circulara de cordon, pentru ca daca vreau sa fac si eco morfo de trim. III as face-o in principal pentru treaba asta, dar daca se poate produce circulara de cordon cu citeva zile inainte de nastere cum stii? Nu stiu daca se deface sau nu pina la nastere...ma intereseaza si pe mine raspunsurile...Ai grija si de col! Pupici!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salut burtici!

Corina:si eu as bea zilnic 3 in 1,dar mi-e frica,contine cofeina,totusi...Felicitari pt licenta

Alexa:felicitari pentru rezultatele bune la analize.

Anes:imi pare rau de vestile de la eco.Si eu stiam ca pana la nastere cordonul se poate infasura si desfasura si tot asa....

Leeloo:felicitari pentru aniversare!

Mav:la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita si sa ai sarcina usoara in continuare!

Fetelor,se cunoste ca-s cea mai mica burtica de pe lista:eu inca ma confrunt cu greturi zilnice Pe bune ca ma si distreaza de-acum,ca toata lumea-mi spune ca de-acum trebuie sa treaca,insa...Am avut cateva zile ok,iar de ieri iar au inceput,cu voma,salivatie si tot tacamul.

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

anca_27 si pe mine ma doare spatele si imi amortesc soldurile si picioarele cand dorm pe o parte sau alta a corpului. Solutia este sa imi schimb pozitia. Asta este... ca sa-i faci... d'ale gravideniei probleme...

ginye, slava Domnului ca acum esti bine. Cum mai stai cu colul?

Alexa, analizele tale sunt super ok! Totusi, la DT iti poate spune si riscul de surditate si fibroza chistica?

Leeloo si eu tot la fel percep miscarile lui BB!

mav, La multi ani, fericiti si impliniti alaturi de sot si de cei doi baieti!

24+

Mergi la inceput