*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*
Raspunsuri - Pagina 7
diana21 spune:
Corina, felicitari pt. licenta, bravoooo!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 22+
bebe
Maria_K spune:
buna burticile mele dragi!
singura rezolvare in legatura cu capitolele ar fi sa le deschidem fiecare pe contul ei, cum se nimereste. dezavantaje sunt insa o gramada. tare urat mi se pare ce s-a intamplat ar trebui intrebati moderatorii. ei stiu sigur cine a facut schimbarea pt ca se poate identifica, din cate stiu eu, user-ul dupa ip.
eu am revenit la sentimente mai bune si reusesc sa fiu optimista. ma ajuta, recunosc, faptul ca ma dor in continuare sanii si de ieri dimi a inceput si raul. traiasca castravetii murati!
Maria 6+
vine bb!
Pozele noastre
diana21 spune:
Catalina, draga mea, ma bucur din inima ca ai intrat la noi sa ne spui ce mai faci si ma bucur si mai mult ca te simti mai bine, cel puitn din punct de vedere fizic!
Sa va dea Dumnezeu multa putere sa treceti peste tragedia asta si sa puteti sa o luati de la capat! Sunt cu gandul langa tine si te imbratisez cu mult drag! O sa te sun sapt. asta sa iesim la o cafeluta! Pupici multi, multi!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 22+
bebe
anca_27 spune:
Bravegirl, felicitari pt licenta, hai si tu la un master, sa nu fim doar eu si Ginye parca, sper sa nu ma insel
Criss, uite aici cum sa faci cu pozele la semnatura [ url="http://community.webshots.com/user/anca_27" ]pozici[ /url ]. Daca dai reply with quote la mesajul meu, o sa gasesti carnatul asta jos la semnatura, inlocuiesti cu url-ul tau si nu uita sa scoti spatiile, eu am dat 4 spatii ca sa-l poti vedea, ca daca nu, aparea tot pozici. Si eu m-am prins fte greu, noroc ca m-a ajutat cineva.
Maria_K, tin pumnii sa treaca repede raul, eu o luna am mancat doar paine prajita cu unt si rosii. Atat.
Pupici gravidutelor si o saptamana nemaipomenita!
18+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
mav spune:
Pt ca nu mor caii cand vor cainii: www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157606160141325/" target="_blank">aci cateva poze din concediu.
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ramo2007 spune:
Anes, imi pare rau pt vestile cu care ai venit...si eu zic ca bebe e prea mic, sigur isi desface cordonul pana la nastere.
Maria K, bebe e bine...doctorul mi-a spus ca daca mi-e rau, inseamna ca sarcina e puternica, asta nu inseamna ca daca starile de rau nu exista...nu e bine...
Mav, ce burticuta frumusica!L-ai urcat pe bebe pe munte?
Ramo 18+
Puiutul meu scump
anes spune:
mav , diana , flori , Ramo ma gandesc si eu ca este prea devreme ca sa se pronunte dr. ca circulara poate ramana asa (lucrul asta nu este exclus, desigur), dar dr. mea este destul de panicoasa si mai bine iti spune ca este mai rau decat mai bine.
Mav, dr. mi-a spus ca 70% dintre copii au circulara de cordon, iar unii s-au nascut pe cale vaginala ca al tau. Incerc sa ma automotivez pozitiv!
In legatura cu colul, mi-a spus sa nu ma ingrijorez pt. ca deschiderea este foarte mica (1,7 mm parca) si sa iau Salbutamol.
Dar cerclaj se poate face si la o varsta atat de inaintata a sarcinii???
Maria_K daca au inceput si starile de rau, asta este bine. Tin minte ca eu pandeam starile de greata si ma bucuram atunci cand aproape imi venea sa vomit cand ridicam capacul de la tigaia cu friptura..!
In legatura cu forma sacului ovular... am o cunostinta careia dr. i-a spus in primele saptamani ca sacul ovular este turtit, iar acum are o fetita ok, de aprox 2 ani.
24+
Ramo2007 spune:
Anes, se poate face cerclaj.O colega de-a sotului meu a facut la 28-29 de saptamani si a nascut saptamana trecuta, nu stiu exact la cate saptamani, dar nu la termen...bebita e mica 1,700, dar sunt sanatoase amandoua.Inainte de cerclaj a stat in spital o saptamana timp in care i-au facut niste injectii pentru a se dezvolta plamanii bebelinei.
Incearca sa stai linistita, sa nu faci efort si urmeaza tratamentul dat de medic!
Ramo 18+
Puiutul meu scump
loren@ spune:
M-am delectat cu pozele tale Mav...in aia in costum de baie, si mai e una, zici ca esti minora...pari atit de mica...hihi...eu retin la apa nu stiu unde se duce apa asta, dar din mine clar nu iese! Of!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+
flori76 spune:
Mav:super pozici,dar mai ales super burtica.Ma uitam la poze si ma miram de peisajul fain,ca mai tarziu sa vad ca-s facute la noi in Vrancea
------------------
Flori 15+