Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Azi a fost prima zi de gradi, la miniterra
Se pare ca a fost bine, a stat cam 2 ore si a zis ca mai vine. eu cred ca o sa se lipeasca de educatoare ca e o dragutza. Nu am impresii de la ea ca a adormit in masina-se trezise de la 5, 30-pe motiv de pipi. De fapt ma cam darama chestia asta cu mersul la wc, se scoala cam de 2 ori pe noapte:( Prima data a fost la 2, a stat pe wc cat a facut cu ochii inchisi si cu capul pe umar, cred ca dormea de fapt...
revin

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, bravo pt vacante. noiam ales sa mergem in concedii cu copiii pe princpiul daca tot i-am facut atunci sa invatam impreuna sa convietuim. e f greu dar ... in we fugim la mare la navodari. cu raceala e mai bine si alexiei i-a revenit vocea. si figurile desigur.

2 zile m-am enervat cautand rochie de nunta si intr-in final am gasit ceva fain dar pe bej. sper sa nu faca spume soacra si cumnata-mireasa ca o sa fiu pe bej. :))))

vreau sa incep si munca cu rezerva ca voi sta mai mereu in medicale pty ingrijire copii. sper ca legea prevede asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai si care e problema, Monule, cu culoarea bej? Ca doar nu esti in alb, ca mireasa. Sau e vreo chestie pe acolo cu culoarea asta?

Fran, felicitari pentru inceperea gradinitei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

gabitza, din punctul meu de vedere nu e problema dar nu stiu piticii ce locuiesc pe acolo ce zic:))) oricum sunt f incantata de rochie. abia astept sa o vad peste 3 sapt si 4 zile:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
citat din mesajul lui ChrisDun

Beatrice LA MULTI ANI FERICITI, cu multa sanatate si impliniri ! Cum ati sarbatorit ?

Sarutmanaaa tuturor fetelor de urari.

Chris, am fost in oras sa-mi iua rochie si evident ca n-am gasit nimic frumos, apoi ne-am oprit si am mancat un grill de pui.. Si cam asta, apoi acasa... mare lucru n-am facut.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna fetelor! De cand ma chinui sa scriu am si uitat ce vroiam sa zic .

Clara-am vizionat pozele si intr-adevar fetele noastre seamana putin. Vad ca sunt si la fel de guralive si le place mancarea la fel de mult. Nici Mayei nu-i placeau fructele pana acum vreo cateva luni, iar de cand a venit in Romania mananca in nestire caise. La noi in State sunt foarte scumpe caisele, indiferent de sezon si risti sa nu aiba nici un gust dupa ce dai atatia bani.

Cornelia-distractie placuta in vacanta!

Ilinca-ai ajuns? Mi-ar face placere sa ne vedem. Noi mai stam pana pe 27 iulie.

monu-ma bucur ca fetele sunt mai bine. Nu am inteles care-i treaba cu rochia bej.

Mancat-citesc ce ziceti voi de mancare si ii multumesc lui Dumnezeu ca am copil care mananca si doarme bine. La noi este invers, Maya alearga dupa mine sa-i dau de mancare . Ce-mi place mie la ea este ca este foarte dornica sa incerce lucruri noi. Asta pentru ca este foarte pofticioasa. Chiar daca apoi nu-i plac, macar incearca. Unoeri si mancaruri care stim sigur ca nu-i plac, daca mancam noi mananca si ea si apoi nu mai pune gura. Iaurturi nu mai mananca demult decat cand este in toane foarte bune si pe banana nu pune gura. Eu de mica i-am dat mancaruri foarte variate ca gust, de la mancaruri indiene pana la romanesti. Dar seamana cu mine pentru care mancatul este ocupatia favorita.

Tdi-frumoasa tunsoarea lui Ali. Tu ai tuns-o? Si eu vreau sa o duc pe Maya la tuns pana plec si o mai tund anul viitor tot in RO, pentru ca in State habar nu au sa tunda sau nu am gasit eu pe cineva ca lumea.

Cred ca mai aveam cate ceva de zis, dar nu-mi mai amintesc. O zi buna!

Mergi la inceput

Olga,
si la Antonia sportul favorit este mancarea, este f pofticioasa si gusta orice. aseara i-am dat usturoi un pic si reactia ei a fost yamii!!!! alexia nu e asa. cat despre tuns! sa stii ca eu am tuns ambele fete.:))) multa lume nu crede cand zic asta:)))

despre rochie - in ultimul timp multe mirese nu mai prefera la rochie culoarea alba si te trezesti cu fel de fel de combinatii. bejul e f apropiat de gusturile actuale la rochii. cum habar nu am ce culoare va avea rochia cumnatei (e un mister total toata nunta), care clar nu va fi alba, risc tare mult luand rochie bej. ca daca ii fac concurenta voi crea o reactie in lant de barfe. dar asta abia astept. dracusorul din mine sincer abia asteapta ca am niste polite de platit. :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Multumim pentru vizionare si comentarii la poze.
Olga, am dus-o la frizer pe "imblanita", are un par exagerat de des si cu fir gros de s-a chinuit coafeza pana a defrisat-o cat de cat! Voiam sa-ti spun ca esti o norocoasa sa ai kupil mancacios, stiu ca nu e usor nici asa insa e infinit mai stresant cu mofturosii.
Ioana, bine ai revenit...sa stii ca te invidiez ca poti sa te detasezi de copil, sa te mai gandesti si la tine, la voi, la concedii...io cred ca mi-ar trebui un psiholog.
Cornelia, astept cu nerabdare impresii de la disneyland si va doresc sa aveti o vacanta de vis!
La fel, tuturor fetelor si copilutilor care pleaca in vacante/concedii, sa aveti parte numai de vreme frumoasa, relaxare si distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Teddy - nu ca pot sa ma detasez, sunt disperata sa ma detasez, asa ca fiecare ocazie sa o trimit cu ai mei sau chiar si cand sta cu barbatul pentru mine e sarbatoare. Nu stiu cum e sa stai acasa cu copilul mult timp, poate mai apuci sa faci ceva pentru tine alea 2 ore cand doarme (desi nu cred), dar eu nu apuc sa fac nimic pentru mine cand e acasa intrucat 3 sferturi de zi sunt la munca, iar ultimul sfert sunt cu ea sau dorm. De exemplu, de cateva zile apuc sa ma dau si eu cu crema de corp pe picioare, o actiune simpla si care ia 30 de secunde, dar pe care totusi nu apuc sa o fac cand ea e acasa, motiv pentru care zici ca am solzi pe piele. Sau diseara ma duc la pedichiura.
Cat despre concediu, asta e: de cand a implinit 1 an si am plecat si noi in concediu (din nou) ne-am propus sa mergem fara ea ca sa chiar simtim ca e concediu; in plus bunicii trebuie sa aiba si ei sansa sa petreaca timp cu nepoata lor si ce moment mai bun pot gasi?
Poate ca lumea ma considera egoista, dar efectiv simt ca ma sufor uneori intre indatoririle de la munca si cele de acasa si de aceea savurez orice moment de respiro. Cel putin in ultimele luni am asteptat vara ca pe nu stiu ce ca sa o pot trimite la bunici. Probabil mi se trage de la faptul ca sunt o fire mai independenta (de, varsator), eu si dupa ce m-am maritat ma duceam singura la film sau cu vreo prietena si nu stimteam nicio clipa lipsa barbatului. Pentru mine lipsa de bani si de libertate sunt cele mai mari stresuri (nu vorbesc aici de boli sau alte nenorociri, ci de viata de zi cu zi).

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ioana, asta simti acum, pentru ca e mica, dar cind va mai creste cred ca se vor mai schimba lucrurile, sint sigura ca vei dori sa-i arati si ei locurile frumoase in care va petreceri concediile, sa-i construiti amintirile din copilarie si cu voi in ele. Pentru ca, ei vor tine minte vacantele, concediile, la bunici sau in alta parte, dar cel mai mult vor tine minte timpul de calitate petrecut alaturi de voi, parintii. Asa ca, bucura-te acum de libertate, acum nu esti egoista, e prea mica sa inteleaga ceva din vacante, daca nu sint chiar obositoare pentru ea. La bunici, la curte, e ideal pentru un copil pina in 4-5 ani. Eu de aceea am ramas acasa, pentru ca anul trecut a fost grea vacanta pentru Tudora, anul asta ar fi fost si mai greu penru ca mai am unul si mai mic. Insa, pentru Agata, vacantele sint importante, le simte, sint experiente noi, si daca sintem si noi cu ea, e de doua ori mai bine. E prea mica sa se duca singura, iar ca sa se simta in siguranta are nevoie de noi linga ea. Si faptul ca e doar tati, ii umbreste un pic vacanta, dar altfel nu s-a putut, si oricum le prinde bine lor, tata si fiica, un stat impreuna numai in doi.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput