Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

la multi ani, Beatrice! sa ramai mereu la fel de optimista ca si pana acum!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Deci nu v-ati plictisit? Mergem la Disneyland in a doua sapt. a lui septembrie. Maine fecem rezervarile. Mai vine cineva ?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Beatrice!
Cornelia, eu stiaaam! Ca citisem la vacante cu putin inainte de a ajunge la copiluti... Bravo, va doresc o vacanta de vis!

O sa ziceti ca m-am ramolit si nici macar nu pot sa va contrazic. De un sfert de ora caut un paragraf care imi sta pe creier de ceva timp, stiam ca citisem intr-o seara tirziu la una dintre fete ca vrea sa-i dau o sugestie pentru ceva, eram prea obosita ca sa postez... si de atunci, de cite ori scriu imi spun ca trebuie sa ma intorc sa vad despre ce e vorba si nu apuc... Astazi m-am intors, ca tare stresata eram ca nu am raspuns unei fete care mi se adresase... Era vorba de ChrisDun, iar paragraful cu pricina este:
Am chiar si o intrebare pentru voi, poate ma ajuta Nelia: stie cineva Torrente cu desene animate ? In principiu m-ar interesa Little Einsteins si Franklin (broscuta testoasa care aparea pe Minimax)... de-abia acum s-a prins sotzul cum cauta torrente cu torrent tracker, mai dureaza pana gasim ceva de downloadat.
Fapta e demult consumata, dar stii care era raspunsul pe care nu am apucat sa ti-l dau: nu stiu, ca la mine sotul se ocupa cu trasul de pe net, eu sint cu comanda... de altfel ca in multe altele.

Na, ca ma linistii acuma... poate ma duc la treaba, ca de asta nu aveam eu elan... Pa!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Beatrice!

Ciao fetele! Noi azi am fost la mare, adica eu cu pitica atomica, am luat masinuta si ne-am dus la Lignano (ma antrenai pe cand vine Cornelia s-o vizitez, da' na, tzeapa!). Sora-mea era libera si avem niste neamuri acolo in concediu asa ca m-am dus sa ma intalnesc cu ei...a fost super, doar ca m-am dat cu crema protectoare doar partzial asa ca m-am prajit efectiv pe unele parti, ma ustura de mor si sunt bronzata rac fiert cu pete albe! Din fericire pe Alyssa am "tencuit-o" bine cu fps50+++ si e ok.
Voiam sa va multumesc pentru ideile de meniu, o sa incerc sa-mi fac un plan de bataie!
Ma duc sa mai bag un strat de iaurt la bietul meu shoric si sa descarc pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Aici poze...Alyssa tunsa...azi la mare, etc:
http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-07-15/00:02:38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Beatrice LA MULTI ANI FERICITI, cu multa sanatate si impliniri ! Cum ati sarbatorit ?

quote:
citat din mesajul lui nelia
Astazi m-am intors, ca tare stresata eram ca nu am raspuns unei fete care mi se adresase... Era vorba de ChrisDun, iar paragraful cu pricina este:
Am chiar si o intrebare pentru voi, poate ma ajuta Nelia: stie cineva Torrente cu desene animate ? In principiu m-ar interesa Little Einsteins si Franklin (broscuta testoasa care aparea pe Minimax)... de-abia acum s-a prins sotzul cum cauta torrente cu torrent tracker, mai dureaza pana gasim ceva de downloadat.
Fapta e demult consumata, dar stii care era raspunsul pe care nu am apucat sa ti-l dau: nu stiu, ca la mine sotul se ocupa cu trasul de pe net, eu sint cu comanda... de altfel ca in multe altele.

Nelia
Merciiii de raspuns. Daca te consoleaza cu ceva, si eu tot pe dinafara sunt, sotzul e cel care se ocupa cu de-alde-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, ce racoare e afara si fetele mele inca dorm. le place la racoare. :))

Tdi am vazut frumoasa dra tunsa. e tare frumoasa. are cu cine semana.

Cornelia, Disney!!! super! distractie placuta.

Gabitza ce mai faci?cum mai rezisti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, antreneaza-te, ca venim la anul !

Multumesc.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Cornelia, distractie placuta! Sa faci multe pozeeeeeeee.
Gabitza, ce faci mamico, nu mai spui nimic?
Sa va arat pe garga la baie, acolo e plina de talent:)))
www.dropshots.com/curlycloreta#date/2008-07-15/20:21:56" target="_blank">aici
si
www.dropshots.com/curlycloreta#date/2008-07-15/20:22:52" target="_blank">aici

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Ne mai primiti si pe noi?

Of, mi-a luat o vesnicie sa recuperez cu cititul, d-apoi sa mai si scriu.

Dar macar 2 lucruri:

Elisor - noi pentru bani in Bulgaria am facut asa: am avut Euro la noi si am schimbat in vama - pe la Vama Veche vorbesc(imediat ce intri in Bulgaria e o ghereta exact vizavi de ghereta de unde cumperi vigneta) pentru ca acolo cursul e mai bun decat in statiune. Dupa care, anul asta cand a mai venit o prietena cu noi, a scos de la bancomat bine merci direct leva, iar in unele magazine mai rasarite care aveau POS a platit direct cu cardul. Si nu in ultimul rand, in ultima vizita am schimbat direct lei in leva, deci se poate si asa. Eu de regula sunt paranoia cu cardul pentru ca mi-e teama sa nu aiba bani in bancomat, mai ales daca statiunea e mica, asa ca prefer sa plec cu traista de bani dupa mine.

Chris - drept sa-ti spun, nu mai stiu unde am stat la Ranca. Se chema Tara sau Tamara, stiu ca aveau site.
Si noi avem Torrente si intr-adevar au tot felul de reguli ciudate. Ce ma enerveaza e ca toate filmele scoase de la ei sunt de calitate mult mai proasta (vizual vorbind) decat cele de pe DC++, asa ca eu raman fidela celui din urma.

Androix - astept si eu urmarea povestii din Maroc.

Noi suntem fara copil; saptamana trecuta a fost la tara la 35 km de Buc cu ai mei, iar in week-end au luat-o tot ei la Bacau. Sa vedem, dupa ce se satura de ea poate o pasez si la soacra-mea o vreme. Asa ca am bagat din greu sport, shoppin, iar acum vreau sa pun de mai multe iesiri la terase cu prieteni si fosti colegi.
Cu concediul sunt mai rau ca voi, abia ieri ne-am hotarat ca mergem in Grecia dupa saptamani intregi de dezbateri cu cuplul cu care mai mergem; a, intre timp a cazut Lisabona, asa ca, Nelia, poti fi linistita. In orice caz, dupa week-end-ul in Bulgaria cu Mogo de acum 2 saptamani mi-am dat inca o data seama ca ala nu e concediu cand mergi cu copilul: a fost mult prea obosita si obositoare pentru noi, asa ca pana nu implineste 7-8 ani nu pupa concedii cu noi.
Gata, va las, ca mai trebuie sa si muncesc. Stiu ca sunt in urma cu felicitarile pentru zile de nastere, pentru nou-nascuti, dar memoria nu ma ajuta si nici nu mai apuc sa ma uit in urma. O zi buna sa aveti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput