Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, nu stiu cum cineva poate sa termine toate acestea intr-o zi... mie nu mi se intimpla! Bravo, te-ai miscat repede. Si eu calc... inca mai calc. De fapt, nu numai calc, ci sortez si arunc ce stiu ca nu va fi imbracat in veci, mai cos... Dar nu se mai termina. Urit imi este, dar nu am incotro, nu pot sa ma apuc de vopsit daca nu golesc casa cit mai mult.
Monu, sanatate multa! Mult v-ati mai chinuit cu bolile astea. Si noi sintem un pic atinsi toti trei, gitul si stranutam, fara febra si altceva, de la virusul adus de Tudora.

I-am luat vitamine, de astazi ii dau pentru ca nu se mai poate a o las asa cu mincarea. Pe parcurusul zilei de ieri, i-am bagat pe git vreo 600 de grame de piure de legume cu brinzica, ou si piept de pui taiat marunt... ca la bebelusi. Sa vedem daca se simte ceva dupa citeva zile de vitamine...

Hai sa dau copy-paste de la Sezatoare cu doua perlute de-ale ei:

- Tudora, te rog eu frumos, mai papa un pic din oul acela, ca uite ce palida esti din cauza ca nu maninci.
- Noooo, I'm not pali, I'm pink! Look! (si se pipaie pe fata ca sa-mi demonstreze). Dupa citeva minute: Snow-white is pali! (in ultimul timp da mereu vina pe altcineva...)

In timp ce minca un kiwi:
- Mami, ata ce-i? (imi aratase punctele negre din kiwi)
- Simburi.
- Nooop! Not sibui. I don't think so.
- Atunci ce crezi tu ca sint?
- Lot of cari (carii de la dinti).
Mai demult, acum vreo citeva luni cred, cind o spalam pe dinti, mi-a sarit inima pentru ca am vazut un simbure de kiwi pe o maseluta si eu nu stiam ca a mincat. Am facut aoleeeu si am pus-o sa deschida gurita, apoi cind am vazut ce era, i-am zis: ce m-am speriat, am crezut ca e o carie (stia deja ce sint, ca ii explicasem).

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Nelia, f haioasa piticutza ta car vorbeste ronglish (ca si mine )
Da, astept nota si am emotii mari ca a fost un curs de vara, intensiv si cu un prof timpit, si la o materie cu care n-am mare lucru in comun (chimia) asa ca ma tem ca n-o sa fie prea stralucita... (nota, evident)
Elisor, da, multumesc mult. Medicina intentionez sa fac, deocamdata iau cursurile "pregatitoare" si cum "backgroundul" meu e pe chestii umaniste imi vine nitel peste mana. Dar cu Dumnezeu inainte...
Multumesc de felictari fetelor, nu va zic pe nume sa nu uit pe cineva. Sinteti foarte dulci cu toatele.
Monu multa multa sanatate fetitelor. Groaznic ce des sint bolnavioare . dar si cind si-or construi imunitatea aia, sa te tii..
Olgutelor, cu intirziere La Multi Ani pt ziua voastra!

Gusta, felicitari pt viitorul eveniment! sa iasa totul cum iti doresti si sa aveti o viata minunata impreuna!
Eu am avionul peste 4 ore si stau online:)
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, la multi ani fericiti!!!

Sa fii sanatatoasa, sa te bucuri de familia ta grozava, sa aveti impreuna doar bucurii si momente de neuitat!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Beatrice !
Sa fii sanatoasa, fericita, sa fii mereu iubita si sa ai multe bucurii,
alaturi de Pifos si de sotul tau !

La multi ani, Tamar !
Fericire, bucurii si sanatate, alaturi de cei dragi !

La multi ani, Olga M !
Sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti, alaturi de familia ta !

La multi ani, Olga T !
Bucurii, impliniri, sanatate si fericire, alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Sarutmanaa la fete de urari. Va pup dulce!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Beatrice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI BEATRICE!
Si ai o viata linistia langa familia ta frunoasa.

Danelutzaaaaa, pai atat? Hai, treci la scris, pai nu erai tu parte din sufletul grupului? Eu,daca nu am atat timp de scris macar citesc si ma bucur sau ma intristez alaturi de voi.
Nelia, multumesc
Calcat, m-ati linistit, credeam ca sunt singura care calca aproape zilnic si cu un morman care nu se mai termina niciodata.
Papat copil, pot sa spun ca stam bine chiar daca la ea nu se vede. Ma rog, bine in comparatie cu ce spuneti voi ca suntem mofturosa cat cuprinde.
Dimineata mananca paine cu ceva: miere, Almette(asta e aliment de baza deja:)) ), cascaval alternat cu ou fiert de doua/trei ori pe saptamana, si un pahar c lapte, nu plin intotdeauna.
Pe la 11.30 mananca fructe, nu imi vine sa cred, ea a avut mereu o problema cu ele. Acum papa caise, nectarine, piersici, banane, pepene rosu si mar mai rar.
La pranz in general ciorbita, preferata ei e de pui si de acolo ia silegumele pentru altfel in afara de morcov n pune gura pe rosie, ardei sau altceva. Dupa un castron mare de ciorba cu paine mai ia un suc siun desert deobicei. Cred\ ca ar incapea 2 feluri doar ca nu prea mananca mancaruri gatite. In afara de ciorba mai mananca pilaf cu legume, fripturica de pui la gratar (asta ii dam destul de des), piure de cartofi, cateodata peste.
Dupa amiaza depinde de cum mananca la pranz, daca a avut ciorba papa piure sau pilaf sau budinca de paste cu branzica de vaci si ousor. si mai mereu placinte facute in casa (preferata ei e cu mere), iaurt si fructe sau compot.
Seara paine cu Almette de cele mai multe ori si lapte.

Gusta, acelasi lucru ti l-am spus si eu, asa ca baga bine la cap: arati f bine si tanara
Monu, sanatate multa! Asa ghinion pe voi nu am mai vazut:(
Cornelia, concediu placut si nu te mai agita ca ne stresezi pe noi. Stai calma, daca am fi fost mai multe cu plecari pe afara in concediu la fel am fi facut.

Time out! Va pupacesc.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI BEATRICE!
Sa ai parte inzecit de tot ce-a fost bun in viata ta pana acum!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Multumesc fetele tareee mult de urari. Imi plac tare mult urarile voastre. Sunt pline de mult optimist. Sarutmanaa mult.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Beatrice la multi ani,multa sanatate si multe bucurii.

Monu sincer nu stiu cum mai faci fata.Eu iti urez multa sanatate.

Clara si Elisor va multumesc dar stiti voiomu are probleme la mansarda(cap) si atunci de ce nu as mai incerca sa imi mai dau bataie de cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput