Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Pai asta am si zis, ca nu o iau pana face 7 ani; dupa evident ca o voi lua, ma tem ca nu pentru mult timp caci va dori sa mearga cu prietenii, nu cu 2 babalaci. Deocamdata e mica, nu stiu cat de mult retine, dar cu siguranta o oboseste si ne oboseste (de ex. in Bulgaria voiam sa iesim seara la plimbare prin statiune: mergea 500 m apoi voia in brate, dar daca ne intorceam la hotel nu se culca, deci nu era chiar obosita, dar nici de plimbare nu avea chef. Iar ca sa te duci la mare sau la munte sa te inchizi in hotel chiar n-ai facut nicio branza, stai frumos acasa gratis.)

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Ioana-asa cum descrii tu viata cu servici, copil si vacantele in 3, asta este viata mea si sunt sigura ca a multora dintre noi. Nici nu ai idee cat noroc ai ca o poti lasa cu cineva si sa-ti gasesti cateva momente de liniste. Eu am o fire atat de aiurea. Nu as putea a suport ideea ca o las cu soacra-mea (mama nu mai am) mai mult de cateva ore. Zic ca vrea si eu o pauza, dar cand o am mor de dorul ei. A dormit o noapte la soacra-mea ca am fost noi la o nunta si nu mai puteam. Abia asteptam sa o iau acasa. Si cand am ajuns la bunici am avut surpriza ca nu vroia sa vina acasa. Copilul meu care nu se dezlipea de mine, acum ma respingea total. Imi venea sa plang. Iti inteleg perfect dorinta de libertate. Am momente and ma gandesc ce frumos ar fi sa pot citi si eu o carte, pe un sezlong, relaxata. Dar este un vis si ma simt asa de vinovata pentru visul asta ca il alung imediat. Vorba lui Tdi, cred ca trebuie sa ma caut la un psiholog.

Sunt bucuroasa ca Maya are loc la gradinita din august. Eu amm scos-o complet de la daycare cand am plecat in concediu pentru ca altfel trebuia sa platesc program normal 2 luni de zile si nu-mi convenea sa dau aproape 2000$ aiurea. Mi-au zis ca va avea prioritate la loc pentru gradinita, dar in momentul plecarii noastre nu aveau nici un loc la gradinita din august ci numai din septembrie, iar eu incep serviciul in august. Dar le-am trimis azi un e-mail si mi-au dat vestea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele, stiti ca de obicei nu intru la umanitare pentru ca nu am bani sa ajut si ma doare prea tare sufletul cind citesc ce scrie pe acolo. Si banuiesc ca nici voi nu intrati din aceleasi motive sau din lipsa de timp. Dar cazul acestui micut m-a induiosat foarte tare si am zis ca nu va suparati daca pun pe la subiectele unde intru linkul legat de el, poate primeste ajutor de la mai multe mamici. E fff urgent!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am citit si eu de baietelul bolnav, imi pare asa de rau si as vrea sa-l pot ajuta...stie cineva sa-mi explice cum se trimite pay-pal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele, suntem inca la mare!
Am intrat sa va rog ceva daca stiti cumva vreo pensiune in sinaia ... am vrea sa ne oprim la intoarcere o noapte si n am mai gasit locuri la pensiunea la care am dormit cand am venit spre mare.
Multumesc.

Despre noi
Sper sa aveti un concediu mult mai placut decat il avem noi acum.Pana ieri a fost foarte nasol cu bia... mi a facut o alergie de la soare plus afte sau stomatita in gurita in fine de abia de ieri a inceput sa manance cate ceva in rest doar lichide si alea cu amenintari ca o voi duce la spital daca nu bea.
Scuze ca nu v am citit dar recuperez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am gasit...daca mai e cineva interesat de paypal:
- te inregistrezi gratuit pe un site specializat (eu am facut pe www.paypal.it) si poti face diverse operatiuni, transfer de bani, plati (de ex. pe ebay)...n-am aprofundat suficient ptr ca mi se tot blocheaza computerul, oricum pare o metoda simpla si eficienta.

Edit: am modificat numele sitului, este .it nu .com...banuiesc ca exista ceva asemanator si in RO , pentru cine e interesat).

Later edit: mergeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, , da, uite asta e:
uta_ciun@yahoo.com

Mercedes, imi pare tare rau ca Bia e bolnavioara, te inteleg pentru ca stiu cum a fost anul trecut cu Tudora. Daca mai stai si ai nevoie de medic, eu am fost la Spitalul de urgente din Mangalia, au si sectie de pediatrie si am dat peste o doctorita foarte buna. In rest, nu pot sa te ajut, ca am uitat toate denumirile de vile, le tin minte numai pe alea de cabane, de mai sus.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia,
mersi ca mi-ai raspuns dar chiar imi doresc sa plec de aici.Sunt de data asta in mamaia deci mai aproape de constanta decat de mangalia.Am dat o caruta de bani pentru un sejur la un hotel de trei stele nu contest mancarea care este foarte multa si de cele mai multe ori pe gustul nostru dar cazarea nu difera de hotelurile de doua stele doar ca are in plus aer conditionat. Este a doua zi in care s a schimbat vremea si e foarte rece bate un vant... . Am vrut sa mergem la acvariu era un codoi de am zis ca se da ceva pe gratis...am renuntat... am fost la delfinariu adica pana la locatie si desigur n am utut intra ca la ora 12 n mi erau bilete nici pentru ora 19 deci si aici ghinion. M am lecuit de fapt ne am lecuit si sunt convinsa ca anul viitor ne orientam spre vest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Cred ca de luni incoace nu am intrat la umanitare si e ceva nou, doamne ajuta-l pe copilas!
OlgaM, multumesc. Cu mancatul s-a dat pe brazda, Teodora nu e pofticioasa si nici dornica sa guste ceva nou dar vad ca la fucte am avut mare succes.
Nelia
Monu, nu te mai stresa cu rochia, daca tit place si iti vine bine, beat it, o sa arati mai bine ca mireasa

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput