Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dupa drumurile pe care le-am vazut in AFRICA mi-e ciuda cand ma gandesc cum arata ale noastre. Ma rog, poate e prea mult spus ca in africa, dar intr-o zona a africii totusi, e drept una din cele care sunt dezvoltate.
Am fost aseara sa ne recuperam copiii. Imi era dor sa ma trezesc de cateva ori pe noapte si la 7 dimineata de tot, imi era dor sa calc pe jucarii mici care ti se infig in talpa de-ti da sangele, imi era dor sa stau cu toate geamurile inchise Pe bune ca-mi era dor de toate astea.

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bea, ziceai ca NU se poate ca intr-o tara civilizata sa existe asa ceva - apropo de gradinita… ei bine, scuza-ma ca te trezesc la realitate, dar Romania NU este tara civilizata Crede-ma, dupa cate am vazut in week-end-ul asta, si dupa cate am vazut in strainatate in ultimele doua luni (am fost la Roma cu sotzul, iar el a fost saptamana trecuta la Frankfurt), am realizat cu groaza ca tarisoara noastra este cu muuuuuuulti ani in urma Europei de Vest, si, mai mult ca sigur, si in urma multor tari din Europa Centrala (Ungaria, Croatia, Cehia)... Din pacate pentru noi situatia nu pare a se imbunatati, de furat se fura ca in codru, legile nu se respecta, iar mizeria umana atinge apogeul. Ce se intampla in gradinite si in spitale - adica faptul ca nu ai voie sa ii asisti pe cei dragi tie, fie ca e vorba de o petrecere sau de o nastere – nu este decat judecata ingusta a mai-marilor nostri, inchistati in regulile de acum 20 de ani. Mi-e sila !

Eli, cred ca Romania nici in 25 de ani nu va ajunge la stadiul la care sunt acum tarisoarele pomenite mai sus. Daca in 20 de ani nu au fost in stare sa faca decat 200 de km de autostrada, pe cand in Croatia s-au facut mii, la ce te astepti ? Daca Ministerul Sanatatii primeste imprumuturi nerambursabile, si intr-un an nu cheltuie decat un sfert, restul prescriindu-se, crezi ca se va misca ceva vreodata in Romanica ?

Nelia, sanatate multa Tudorei. Ce haios trebuie sa fie Lisandru mishunator :)

Tdi, si Carina prefera spaghetele goale, fara sos Alyssei ii plac maslinele ? Ardei umpluti ai incercat ? Pilaf simplu, eventual cu carnea de la pui sau/si cu zeama in care a fiert puiul ? Socrella mea ne mai face musaca numai cu pui+ceapa, tocate marunt, si piure. Fara sos de rosii. Iese demential si mananca fata mea de nu mai poate. Ce ii mai place extrem de tare Carinei este oul moale, taiat bucatele, pus in castronel cu un pic de sare si amestecat cu miez de paine. Manaca de stinge, dar nu ii dau decat de 3 ori pe saptamana. Nici la omleta cu branza telemea nu protesteaza.

Androix, ai un stil tare haios de a povesti. De-abia astept continuarea :)

Monule, sanatate multa fetelor.

Azi iar n-am chef de munca, asa patesc in fiecare luni de la o vreme-ncoace.

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cris as fi vrut sa am argumente sa te contrazic (adica mi-as fi dorit) dar ai enervant de multa dreptate. Ce drumuri, ca m-apuca dracii cand vad cat se tergiverseaza lucrarile, cum se construiesc averile pe seama prostimii, cum se demit oameni comp-etenti doar ca au suparat pe cutare protejat, cum ne mintim singuri, cum lasam la iarba verde zona in care am petrecut o dupamasa, fara pic de bun simt. Iar exemplele pot continua fara sa ne plictisim. Eu sunt convinsa ca NU ne mai facem bine ca natiune, nu stiu ce-ar putea sa ne mobilizeze ca sa redevenim oameni, daca am fost candva. Spunea un profesor ca trebuie sa treaca 2-3 generatii ca sa scapam de tarele pe care unii cu mandrie le duc mai departe. E trist!
Te rog, nu-mi alimenta scarba de luni

Eu sunt acasa, curatenie, calcat, spalat, mancare...maine seara vin ai mei

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, ce tare cum zicea ea s-o lasi sa zica singurica... Ai fetita mare mai... E ragusita bine, dar este asa scumpa de numa.

Chris, da, mai... Eu mai sper naibii sa se mai schimbe ceva in RO, dar bag sama ca e din ce in ce mai rau. uff

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Gusta, pepenele rosu este recomandat in cura de slabire, ca nu contine zahar nasol ci zahar natural. Si are numai 30 kcalorii pe 100g.

uite:

http://www.curedeslabire.org/2008/06/cura-de-slabire-cu-pepene-rosu.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Tdi, multumesc pt. link-uri. Super oferte . Ideea e ca mie imi deconteaza o parte din bani si pt. asta trebuie sa cumpar bilete prin agentie. Sa vedem ce gasim.

In faza asta inclinam sper Disneyland, dar vad ca azi nu imi dau ca disponibile decat camere la 4 stele, la 1800 EURO . Daca nu gasim ceva bun, ne reorientam spre Italia

Pupic tuturor si scuze c av abat la cap cu concediul meu. Mai am aproape doua luni si eu deja numai la asta ma gandesc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nelia ai zis adevarul ,de acolo mi se tragea supararea.

Bea nu stiam da trebuie sa studiez problema ca mai am ceva kg.

Elisor ma faci sa rosesc ca eu ma vad inca grasa.

Si acuma eu sunt AMR pentru ro si pentru 25 septembrie.

Nu imi revin si nu imi vine sa cred.cred ca trebuie sa incep cu o votca mica ca sa trec peste toate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola. mandrii posesori de antibiotice, rosu in gat, raguseli si tot tacamul si lista de medicamente. :(

Mergi la inceput

Monu, offf mai. Sanatate multa. Frate eu zic sa va mutati undeva mai la munte, ca aerul rece le face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

In sfarsit am terminat curatenia, spalat, calcat, dusuri, copiii dorm, pe bune ca nu-mi mai simt talpile, cred ca am calcat 8 ore, dar am terminat tot chiar si cele care s-au uscat intre timp. N-am apucat sa fac mancare. Dan a incropit o cina pentru copii, a scos matza la plimbare, acum as mai vrea o zi de concediu sa ma odihnesc si sa ma uit la filme. Ma tenta, dar am nevoie de zilele de concediu.

Maine ploua si se raceste vremea, yupiiii!!!

Marilena da' ce, a fost o gluma proasta?! Chiar nu inteleg! Peste ce trebuie sa treci? Eu te-am vazut si anul trecut si am cu ce compara, chiar arati bine, de unde pana unde complexul ca esti grasa?

Cornelia stai linistita ca n-ai batut pe nimeni la cap, nu mai mult decat am facut-o cu concediul meu , astept verdictul sa vad unde veti merge in final. Si eu m-am agitat din aceleasi motive ca mi se deconteaza o parte din bani (sper!) si-mi trebuia factura prin agentie.

Monu ce frumos va laudati , sanatate!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput