Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy categoric si-au schimbat gusturile, ce mancau cu placere pana nu demult acum parca ar fi otravite cum spui si tu. Nu mai au timp sa piarda vremea cu mancatul, iar de experimente noi nici nu poate fi vorba ca ori nu sunt destul de atractive ori nu au timp!!! Si noi avem din lista ta de mancaruri refuzate o gramada, dar ma consolez ca vara e mai mica cerinta la mancare si atat timp cat e vioaie si sanatoasa nu-mi pun mari probleme. Din fericire nu-i plac cartofii prajiti si nici inghetata. Pizza o feliuta mica dintr-o feliuta. Singurele dulciuri care fac deliciul ei sunt bomboanele. Sa nu vada ficatul, ciorbita mananca doar daca ii dau eu, desi recunoaste ca la cresa mananca singura. Iaurtul cu fructe dintr-o data a devenit bleah, cel simplu nu i-a placut decat pana la 1 an.
Chiar sunt curioasa sa vad ce spune dr.spook despre refuzul lor de a manca.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, eu am spus de regulile de la noi ca sa demonstrez ca tu ai avut dreptate, nu educatoarea, bineinteles ca tu ai intrebat cind si ai adus un tort bun pentru copii. Sper ca nu asta ai inteles ca vreau eu sa spun.
Tdi, saracuta de tine, dupa ce ca ne potrivim la organizare si la eficienta, ne mai potrivim si la sclifoseala copiilor la mincare. Parca ai descris-o pe Tudora, numai ca tu ai avut multe in meniu. Tudora nu a mincat in viata ei bine decit lapte, fructe si inghetata! Atit! In rest, totul ciu-gu-leste. Si nu vrea decit servita ca la restaurant, cu aceeasi culoare la farfurie, pahar, lingura, furculita, totul taiat si aranjat in farfurie, cu servetel, la masa, pe scaunel... Si dupa ce invit printesa la masa, ia doua guri si zice it's to much for me! Mai ia 5 ca numaram, dar dupa aceea nu mai dechide gurita. Si pe alea 5 le ia in sila, exact ca a ta, de zici ca acum vomita si cu lacrimi in ochi. Ieri a vazut si nasa ei, un ochi ii facusem la 2 (nu bause decit o cana cu lapte de dimineata). A luat exact trei guri si o gura de piine prajita si a zis ca nu mai vrea. I-a bagat nasa-sa in gura, ii curgeau lacrimile pe obraz pur si simplu. Mai, da' nu se poate trai asa! I-am zis sa o lase, nu vrea, nu o forta. Nu, ea vrea sa pape tot si plingea ca nu o lasam sa pape... De putine ori mi-a venit mie sa ii dau o palmuta, ca e tare cumintica, dar ieri imi venea sa-i bag oul ala pe git ca la giscani si sa-i pun farfuria pe cap, pe post de palarie... Dar m-am calmat si am lasat-o in pace. Ah, daca ma vede ca ma supar ca nu papa, se supara si ea... si nu mai maninca nimic pina a doua zi!

Elisor, ai cartea? Sa-mi spui si mie daca afli, ca poate ii fac ceva copilului. Tudora nu maninca nici la gradinita! Nu maninca nimic din ce ingrasa, nici dulciuri (cu exceptia inghetatei), nici cartofi prajiti, nici piine, nici cartofi (f rar piure)...

Hai, ca ne-am conversat!!! La mine e dupa-amiaza, copiii se joaca, afara nu ies pina pe la 7, ca e prea cald. In casa e bine, ca am aer conditionat si nu-mi vine sa ma duc in caldura. Dar voi ce faceti, nu aveti somn?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia stai linistita ca am inteles ce-ai spus, am mai completat cu amanunte
Am cartea, spook e chiar preferatul meu, la Bianca am lasat-o mai moale cu el, dar la Andreas am citit-o din scoarta in scoarta si am regasit multe din ce spune in copii mei.
Pai eu am dormit cu Bianca de dupamasa, a fost asa placut sa se trezeasca si sa ma vada langa ea, m-a intrebat daca ne imbratisam, o scumpete de copil, din cand in cand.
Cum ai reusit sa pui pozele din decembrie 2008??? E camera Tudorei, iar cea cu verde a Agatei? Frumoase! Imi plac tablourile cu manutele si piciorusele amprentate.

Noapte buna!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

i-auzi intrebare, cum de suntem treze...pai, pe langa ca nu manca, nici nu doarme atomixa!
pupam!

Mergi la inceput

Ha-ha-ha! Elisor, eu am vrut doar sa le aduc mai in fata, si am vrut sa pun data de astazi, dar nu stiu ce am pus acolo. Mersi ca ai observat! Da, camera pe rosu e a Tudorei, cealalta a Agatei. Cadourile ei facute la gradinita, de ziua mamei si a tatei.
Tdi, ei, eu aici nu am probleme. Nu au dormit ele pina pe la doi ani, dar dupa aceea nu am avut probleme, iar Lisandru doarme bine de cind s-a nascut. Acum ii culc la 9, Lisandru se trezeste pe la 12-1 si suge odata, Tudora bea si ea apa atunci si apoi nu mai am treaba pina dimineata la 6-7 cu Lisandru, ca mai suge laptic si apoi adoarme pina se trezeste Tudora, pe la 9. Si in ultimul timp, si eu cu ei! Boierie!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

multumesc mult fetelor pt urari, mi-ati facut o surpriza f frumoasa!
Eu mai citesc dar n-am timp deloc sa scriu, tocmai termin un curs de vara care s-a dovedit ceva cam mult pt mine, astept cu maari emotii notele...
O sa venim si noi in Ro sapt viitoare, daca organizati vreo intilnire in Buc poate apucam sa va cunoastem si noi (hint hint Olga:)
Va pup si va doresc la toate tot ce-i mai bun si frumos in viata!
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia cum sa nu vb cu tine? :))) nu stiu cum li se spune acum dar pe vremuri parca erau soimi nu? :))

Elisor urata treaba la gradi. bleah ce oameni.

o sa scriu pe scurt ca sunt nedormita. le-am pazit toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Elisor unde ma vezi tu slaba pe mine ca burta tot de luna a 4 o am.Pepenele rosu cica contine zahar si nu e recomandat in cure,decat daca papi numai asa fara sa mai adaugi altceva.De gradinita m-ai socat ca aici de duci cu 30 de minute inainte de a termina si il serbeaza pe copil si e asa frumos.

Tdi,Nelia va inteleg asa de bine am si eu una care e ca printesa cu mancarea da eu nu o cantaresc si atunci nu stiu prea multe.

Monu multa sanatate la pui mici.

Bea vin sa ma antrenezi si pe mine.

Androix bine ai revenit.

Noi am scapat de pampers de tot si acuma suntem mari.Vorbeste olandeza de ma omoara si eu ii zic in romaneste si ea imi raspunde in olandeza si tot asa.

Eu cred printr-o perioada grea dar sper sa imi revin repede si sa cred ca totul a fost un vis.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, ce ai patit? erai asa de fericita si acum esti trista! :((

Mergi la inceput

Buna dimineata... la cafea! In sfirsit, ploua si aici si e racoare. Ieri a fost ff cald, dar nici eu nu m-am omorit stind afara, acum ii inteleg eu pe astia de prin casa, ca nu deschid geamurile si nu ies afara. Unii dintre ei... Pai, ce esti prost sa iesi afara, in soare, cind in casa e atit de racoare si bine!?! Doua jumatati de ora am stat afara, una dimineata si una seara! In rest am stat la racoare, dar se pare nu ca nu ne-a priit pentru ca dimineata toti trei stranutam. Astazi recuperam, dupa ce fac un pic de curatenie si se trezeste bebe, plecam la o plimbare lunga, in parc.

Monule, am zis asa pentru ca ma plinsesem ca nu maninca Tudora, apoi a venit si Tdi cu Alyssa, si tu i-ai spus doar ei despre Tonotil... Si m-am suparat! Si acusi imi iau jucariile si plec, ca se poarta pe aici... Glumesc, am glumit... Nu scapati voi prea usor de mine! Cum mai sint fetele?
Gusta, ce faci, hai, nu te inchide iar si disparea cum faci de obicei. Ce s-a intimplat? Te-ai certat cu olandezul? Si ce daca? Eu m-am certat cu Octav de vreo 10 ori in saptamina inainte de cununie, dintre care 3 in dimineata zilei cu pricina. De trei ori m-am imbracat si tot de 3 ori m-am dezbracat, ca nu ma mai marit! Mama mea, care era si ea pe acolo (si cred ca asculta pe la usa... hi-hi-hi) a zis ca stia ca sint plecata de acasa, da' nici chiar asa... Asta dupa ce mi-a luat ani buni sa zic da... Si uite-ma maritata bine-mersi si inca ce bine maritata! Daca nu-i asta, da-ne niste indicii aici, ca sa stim si noi ce-i cu tine.
Gabitzaaaa, ma ingrijorezi, n-ai mai dat pe aici, eu sper ca de bine... Ce face Raducu? Ce-ti fac baietii mai mari?
Tamar, ce ma bucur ca ai scris! Si tu astepti notele? Si eu... Poate iti mai faci timp sa ne mai spui ce faceti. Vacanta placuta in Romania!
OlgaT, dar si tu esti tare scumpa la vedere... citire adica. Nu mai stim nimic despre tine, despre Tony, cred ca nici nu-l mai recunosc, nu l-am mai vazut in poze de la doi ani. Dar stiu eu de ce, ti-e frica sa nu ti-l furam de tot, acum te inteleg si eu, ca am baietel! Hai, poate ne mai spui citeva vorbe, macar sa stim ca esti bine..

Gata, ma duc la curatenie si apoi in parc. Daca nu ploua din nou, ne intoarcem peste citeva ore, ca vom face picnic (asa papa Tudora, ca ii place ideea), e apa, sint tisnitoare... e superb parcul ala.
Va pup!

Mergi la inceput