Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor nu a plecat inca fratele, de fapt nu l-am lasat sa plece, asa profit de ocazie sa ma odihnesc iar Isabella sa-l terorizeze

Cornelia sanatate multa lui Stefan.

Teddy tot am vrut sa-ti spun ca si Isabella prefera pastele fara sos, le prefera albe si cu ulei de masline , iar preferati pe lista de bucate sint cartofiorii prajiti.

Sa va spun ultima perla a Isabellei: mami, posso vedele pasaica lu'mami ? la care eu i-am raspuns "nu". Isabella: "aaa, utine"

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
citat din mesajul lui Danelutza

Sa va spun ultima perla a Isabellei: mami, posso vedele pasaica lu'mami ? la care eu i-am raspuns "nu". Isabella: "aaa, utine"

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Bianca cum ma vede mai golasa vrea sa suga lapte de la tzitzi, cu toate ca ea n-a supt mai mult de 5 zile si practic nu stie ce inseamna, dar acum a apucat-o curiozitatea, mereu vrea sa le vada...spre deosebire de Andreas care niciodata n-a dat importanta goliciunii asta mica cum ma vede in sutien sau in chiloti cum ma asalteaza cu "indiscretii". Deh, spiritul de observatie al femeii, de mica...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:41:53" target="_blank">Printul seamana cu mine, nu-i asa?

Dialog cu Agata astazi:

- E cald acolo (e linga Ploiesti, la curte, la sora mea cea mare)?
- ...
- Agata, ma auzi?
- ...
- Agata?
- Hihim.
- Ce faci?
- Ma uit la desene.
- Vrei sa te las sa te uiti, ca vad ca nu asculti ce vorbesc.
- Nu? De fapt, ma gindeam...
- La ce?
- Cum sa-ti spun, fara sa te superi... si intr-o suflare, spune: mami, e un desen la care eu tin foarte mult si e o data pe zi... iar tu ai sunat tocmai acum... si imi este tareeee dor de tine si vreau sa vorbesc cu tine... dar nu le pot face pe amindoua in acelasi timp... ca nu te aud nici pe tine, nici la desene... Cum sa-ti spun asta, fara sa te superi!?!
- Pai, cam asa cum ai spus-o... Si am lasat-o sa se uite.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

multumim pentru felicitari ! burticile mari pupa pe elisor, mustacioasa si aurasa !

elisor, suntem in negocieri cu numele deoarece cautam un nume care sa se pronunte la fel de usor in romana, franceza si engleza. Noi am gasit ceva si credem ca suntem pe aproape. Mie imi place mult si Lixandru (ca puiul Neliei) dar cand il aud pe tati cum il pronunta ma apuca mila.

Sistemul de educatie e diferit – aici la cresa sunt primiti incepand de la trei saptamani (concediul de maternitate e de 6 saptamani) si e mai mult un loc unde copii sunt pastrati sub supraveghere cat timp ii lasa parintii. Unii pot sta si 2-3 zile pe saptamana, altii toata saptamana. Se joaca, invata cantecele, coloreaza, danseaza, dar nu au o programa scolara.

La preschool (unde am inscris-o pe motata) sunt acceptati incepand de la trei ani. Au activitati obligatorii (cum ar fi – in fiecare saptamana invata o litera – cu cantecele, exemple de cuvinte care incep cu litera respectiva). Au o programa scolara de care se tin si la sfarsitul anului copilul trebuie sa recunoasca culorile, formele, toate minunile pe care trebuie sa le stie un pusti la 4 ani.
Cam asta ar fi diferenta din cate am inteles eu. Mustacioaso, nu e nimic neobisnuit ca Maya sa prefere compania adultilor – nu e singura. Am mai intalnit copii asa ca ea, in special copii singuri la parinti. Cred ca o sa-I placa mult la preschool – toata lumea pe aici imi spune ca pentru cei mici (gradinita) e super si ca invata o multime de lucruri noi. Cred ca asta cauta ea in compania adultilor – sa invete cat mai multe lucruri care i se par ei interesante.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Piscuto, pai pune-i Leandru... sau pune-i Octavian, ca merge cu Olivia. Sa nu mai bati!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Daniela-Doamne fereste, cum sa ma supar. Eu am vrut sa pun emoticonul ala zambaret, dar nu mi-a mers. Chiar nu aveam de ce sa ma supar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fran, multumesc ! Distractie placuta la mare!

Un gand bun e de ajuns. Multumim tuturor . Operatia va avea loc vineri si probabil atunci vom si sosi in Bucuresti. Chirurgul mi-a spus ca nu e indicat sa plecam la drum cu el, in aceeasi zi, si ca mai bine sa stam noaptea de dupa operatie in spital. Asa ca, sambata ne vom intoarce acasa. Sunt in trepidatii. Doamne ajuta sa fie bine!

Pisik, mai dar ce examen a dat Olivia . Pai pe Stefan nu l-ar fi admis nici la cresa probabil. As fi ramas cu el acasa si ce fericire pe capul lui! Chiar ieri, Maria isi facea de lucru cu o carte si zicea ca face lectii si am incercat sa il atrag si pe el. S-a isterizat si a inceput sa tipe ca el nu face lectii . Nimic nu vrea sa faca la cerere. Eu tot trag speranta ca e doar incapatanat. Nu numara, nu spune culori, si nici nu se pune problema de litere. Asa ca il dau la gradi sa il educe ei .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mickyyy, multumesc de avertizare. Noi avem deja voucherele . Am citit si de bine si de rau pe net. Am inteles ca daca reclami, problemele se rezolva oarecum (iti schimba camera etc.) Sper sa nu avem parte de gandaci . Suntem hotarati sa avem o vacanta placuta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, mai, am vrea al doilea. Nu stim exact cand dar vom vedea. Ca trece timpul si n-am facut nimic. Sa aibe si Alex o surioara, un fratior. Om vedea.

Danelutza, Vai mai, ce tare faza. Am ras de ma doare burta. E belea... cu "aaa, utine"

Alex are o faza care nu am mai auzit-o pana acuma, e ceva nou.

Se juca la calculator si nu-i iesea ceva sa puna cuburile sau o faza. Si deodata asa serios zice: "Alex e un prost"... Am ras de-am murit... am zis de ce mami? Pai zice: 'Alex nu poate sa puna cuburile fara sa greseasca"... Ca el nu zice. Eu nu pot. Ci Alex nu poate! hihi

Asa ca ma omoara cate scoate din gura...

Teddy, sarutmana de comentariu de pe site-ul cu bijuu...

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
Azi e ziua lui Horica al meu! NU imi vine sa cred ca trecut deja un si an si nu mai are mami (iar) bebelusi in casa!

Am absentat o saptamana deoarece a fost sotul la mare si am stat dincolo, la bunici, ei fiind plecati la noi la BUcuresti. A fost o saptamana ok, relaxanta si vrem sa mai repetam o data figura in august. Aseara am stat pana tarziu sa citesc si sa va mai vizionez din poze, am citit despre suipararea lui Eli cu gradinita si o fetita suparata cu ochi albastri, despre calatoria lui Chris Dun, am vazut baietii lui Gabi si am inceput sa citesc jurnalul calatoriei lui Androix, savuros asa cum ma asteptam dar nu am reusit sa-l termin, poate diseara am mai mult spor. am mai citit despre mofturile la mancare ale TUdorei si Atomicei, deci clar mi-a fost dor de voi ca am retinut multe din cele scrise desi era o ora inaintata. Sper ca fetele lui MOnu sunt mai binwe acum si tot asa sper ca diseara sa reusesc sa va ajung din urma cu toate povestirile.
Sper sa mai incarc pe Wbshots si din pozele facute in saptamanile astea la mare, multe sunt tare reusite si deja le am deoarece le-a descarcat sotul acasa si mi le-a trimis pe mess.

Va pup!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput