Copiluti de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
ChrisDun spune:
Salutare !
Cornelia, un gand bun pentru voi, multa sanatate Stefanului si refacere rapida 
Eli nu am uitat de CD, dar inca n-am ajuns la Posta... teoretic trebuie sa primesc un colet, si astept sa impusc doi iepuri dintr-un foc (adica sa ridic coletul si sa trimit dvd-ul
)
Sarcini usoare burticoaselor 
Noi am fost in we la Ranca, am prins o vreme superba, am urcat pana in pasul Urdele (2100m) si am uitat sa ma dau cu crema de soare... drept pentru care acum sunt precum soparla care naparleste
... si diseara e Concertul
Apropo: Merge cineva la Metallica ? 

Cloreta spune:
Iuhu!
Pisik, bine ai revenit si sarcina usoara!
Cornelia, succes cu operatia, mi-ar fi placut sa ne vedem (in alte condtiii ar fi fost mai fain evident) dar noi plecam vineri seara la mosie la gargaroatza, ma arde ubn doooooor.
Beatrice, felicitari lui Alex, e baiat mare!
Elisor si garga e destul de curioasa, o intreba pe mama cand eram la lucur de ce nu are si ea tzatze mari:))) Pe mine ma intreaba de sutien cel mai des:) Cred ca asta intra pe lista ei de lucruri de facut cand va fi mare, langa condus masina, baut cafea etc ![]()
Danelutza, cafeaua, vorbele haioase unde sunt? Ce face Isabella?
Haideti mai fetelor ca daca eunu am spor la scris macar sa mai am ce citit cand fac pauza:)
Noi vineri seara plecam la mosie cu vara-mea si cu Ilinca, abia astept sa ajung, mi-e asa dor de gargaaaaaa. Sambata o sa vin si varul, duminica e ziua lui si vom sarbatori acolo la iarba verde.
Ma bucur ca merge asta mica, cand s-or vedea versioarele ce o sa fie de ele. Sper sa se indrepte si vremea, ploua si acolo ca si aici si mititica nu poate sta pe afara cand toarna. Uite ca Aurasa a fost mai isteata cu cizmulitele desi cred ca ar cam aluneca pe iarba cu ele si nu stiu cu ce s-ar putea juca. Cand e uscat ii punem un covor pe iarba,un lighean cu nisip si jucarii de toate soiurile. Daca ar gasi pamnat gol cred ca a baga ea lopatica in noroi dar nu avem asa ceva la indemana:)))
Ma rog, important e ca nu se plictiseste, are jucarele, carti, creioane colorate si pe mama disponibila 100%
Ieri urmarea un melc, luni urmarea furnici, bun in natura.
OlgaM, asa era si Teodora pentru ca era obisnuita intre adulti dar acum se joaca cu copii de toate varstele, e topita dupa copmania lor, alearga pe langa ei si pe strada chiar daca nu o baga in seama:)) Nu ai de ce sa iti faci probleme, e f normal. Imi amintesc cand avea a mea un an si ceva si toti copilasii in parc stateau pe langa mamici si se jucau numai a mea fugea de zuza, eram intr-o alergatura tot timpul, nu ave nicio treaba cu ei si de fapt asta a durat pana in vara asta. Ma rog, asta m-a ajutat mult atunci la silueta![]()
Va pupacesc, sa scrieti.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui omustata
Daniela-Doamne fereste, cum sa ma supar. Eu am vrut sa pun emoticonul ala zambaret, dar nu mi-a mers. Chiar nu aveam de ce sa ma supar.
adica asta
eu si sotul sintem agricultori innascuti, visam si tot visam..., iar Isabella e innebunita dupa caluti, iti dai seama, cum sa_i cumpar eu un ponei ?!

Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui Cloreta
Danelutza, cafeaua, vorbele haioase unde sunt? Ce face Isabella?
Haideti mai fetelor ca daca eunu am spor la scris macar sa mai am ce citit cand fac pauza:)

uite, ti-am pregatit doua, una mai speciala ca alta, dar aici nu am cafeluta din aia care scoate aburi Isabella, dupa cum declara, e o mica bandita
Trancaneste in italiana de ma omoara, iar cind ii zic sa spuna cite un cuvint in romaneste imi spune "no lo so", iar daca o striga tat'su incepe "mami, non sento niente"
, deci, aude numai cind vrea 
Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui andutzy
Azi e ziua lui Horica al meu!
La multi ani, Horia !
Sa cresti mare, sanatos, flacau vesel si frumos, sa fii fericit alaturi de fratiorul tau si de cei dragi !

monu spune:
Ola. Cornelia multa sanatate lui Stefan si bafta cu operatia.
Andu la multi ani pt Horia.
Danilea, scumpa dra cu replicile ei.
Bea, pupam Alex flacau mare.
Androix spune:
Chris, pana sa anunte astia ca nu mai sunt bilete habar nu am avut ca metallica vine la bucuresti
ca mi-as fi luat bilet. Am pierdut si white snake si def lepard dupa care mi-a parut chiar super rau ca cel putin astia din urma mi-au incantat adolescenta, am fost fan inrait. Dar pana m-am invartit sa-mi iau bilet am stabilit perioada in care sa facem vacanta in maroc asa ca a picat concertul exact in mijloc. Dar, cum am ajuns mi-am cumparat bilete la lenny kravitz. M-am miscat destul de tarziu si pentru asta ca pana m-am dus eu nu mai aveau bilete in fata.
Eu sunt in continuare singura cu cei doi monstruleti care-mi mananca urechile care mai de care. Trebuie sa ma duc la banca sa platesc ceva si nu reusesc sa ma mobilizez. Este un efort destul de mare numai sa ies cu ei din casa, plec gata transpirata pana reusesc sa-i imbrac pe amandoi.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Andra, sa-ti traiasca voinicelul si sa se faca mare, frumos, sanatos si norocos! Ii taiati motul?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
omustata spune:
La multi ani, Horia!
Chris-sora-mea si prietena mea merg, cu sotii binenteles. Chiar era sora-mea disperata de ploaie. Eu sunt mai batrana si nu m-am omorat niciodata dupa formatia asta, mai ales ca sora-mea imi bubuia casa toata ziua cu ei. Aveau o singura melodie mai lenta care imi placea mult.
monule-nu apuc deloc sa te sun la o ora decenta. ce fac fetele? Voi sunteti mai rau ca noi cu bolile luate de la gradinita.
Cornelia-tinem pumnii, mai ales ca stim ce inseamna sa treci printr-o operatie.
Clara-pai era normal sa nu-i prefere pe copii pana pe la 3 ani, dar a depasit varsta si nimic, nici o schimbare. Si Maya are lista cu ce vrea sa faca cand va fi mare pe primul loc fiind condusul masinii si sa bea vin :). Nu-mi merge deloc emoticonul cu fata ranjind.
Ilinca- pe unde esti, ca eu plec si vad ca iar nu am apucat sa ne vedem.
Daniela-scumpa foc Isabella si replicile ei.
Mai, copiii vostri se enerveaza cand nu le iese ceva?maya face urat de-a dreptul. Cum nu poate sa prinda o minge, sau depaseste chenarul cand coloreaza, absolut orice care nu-i iese arunca si tranteste cu tot ce are, urla, ma bate, chiar nu stiu ce sa-i fac. I-am explicat de o mie de ori ca nu-i nimic daca nu-i iesie totul perfect, ca toti gresim, etc. Si mai are chestia asta ca da in mine mereu de am ajuns sa mor de rusine cand ii fac altii pe strada observatie sa nu mai dea in mine. Poate aveti si voi un sfat cum sa procedez pentru ca sunt de-a dreptul disperata. Si ma mai suna si Mircea aseara de peste mari si tari si ii povestesc cum nu ma mai inteleg absolut deloc cu Maya si el imi spune ca nu stiu eu sa ma port cu ea, etc, numai sfaturi din astea pe care este foarte usor sa le dai cand nu ai mai vazut copilul de aproape 3 saptamani, iar eu sunt cu el 24 din 24. Scuzati-ma, nu este joi, dar simt ca-mi ies din minti.
monu spune:
Ola,
olga imi pare tare rau ca nu ne vedem. sincer. ce sa facem? uite cu bube la propriu. o sa ziceti ca sunt zuzu dar eu m-am saturat de gradi particulare pana peste cap. dupa 4 zile au venit bolnave racite. ok nu-i problema e normal. dar... dupa o sapt de tratament alexia a acuzat pe rand dureri de burta puternice (nu-i apendicita si nici pneumonie), apoi febra 39-40 nu stiu cauza, apoi bube care nu stiu ce sant (varsat de vant, scarlatina, dermatita nu se stie) si de dimineata am fost sa ii ia sange sa aflam ce are ca inca are febra. inca au muci care parca s-au reintors. si in toata perioada asta am facut coada la spitale. gradinita (cu multe minusuri la cati bani am bagat in taxe) e pa!!! asa ca ... antonia dupa negocieri va sta cu mama pana la primavara sau toamna anului viitor iar alexia va merge la gradi de stat din sept. acum sa vedem ce are fata ca are febra si ameteli. scuzati ca nici la mine nu e joi dar am capiat.
olga, si Alexia se mai supara cand nu ii iese ceva si tranteste si face ca trenul dar nu o mai bag in seama. o las in pace sa se calmeze singura. ii trece dupa maxim 10 minute vine senina inapoi. cu batutul... eu recunosc ca la inceput i-am tras palme peste mana si am trimis-o la colt si nu mai ridica mana. acum imi scoate limba, limba care este servita cu mustar (cu hrean si nu ii place deloc).
ce pot sa zic - daca se supara si face urat las-o in pace. sa se descarce singura. isi revine. daca loveste... cum crezi tu ca trebuie trimisa la colt sau sa o privezi de ceva ce ii place ei.
va pup.