Copiluti de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
Mickyyy spune:
Sincer, habar n-am ce va fi acum. Sper sa aflu pe 29 sigur la morfologia fetala, pentru ca al ultima ecografie facuta in cabinetul doctorului piciul a stat doar cu picioarele liptie sau incrucisate, si cu fundul fix in dreptul buricului, si n-a vrut sa ne arate nimic
. Doctorul a concluzionat ca e posibil sa fie tot fata, ca daca era baiat, chiar si asa, cu picioarele liptie sau incrucisate, tot ar fi trebuit sa vada ceva, dar nu e sigur nici el.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
pisik 4ever spune:
Aveti dreptate gabitzam, monu, am uitat sa va spun ca de data asta asteptam un carucior albastru!
Am fost 4 zile in Las Vegas cu presiuni teribile asupra lui tati dar steam ce ma asteapta la toamna si voiam sa imi fac un pic de cap. De cap nu prea am reusit noi sa ne facem deoarece am avut-o pe motata cu noi si nu aveam voie sa stam in cazino cu minori, asa ca am facut economii. Am fost la plimbarica prin cazinouri si am fost impresionati de dimensiunile colosale ale complexelor e greu de imaginat pana nu le bati cu piciorul. In afara de cazinouri mai au atractii ca prin parcurile de distractii, buticuri cat cuprinde, restaurante, sali de spectacole toate astea in fiecare din complexe.
La sfarsitul lui iunie am fost in Orlando sa vizitam Disneyland si Seaworld am avut un pass care ne-a dus la vreo 52 S pe zi luat de acolo cred ca am platit in jur de 550 S intrarea pentru toata saptamana, 2 adulti incepand de la trei ani se plateste intrarea si pentru copii dar cum nu se cere act de identitate ptr copii am spus ca motata nu avea inca trei ani. Daca era dupa tac-su ii platea si ei bilet si costa aproape la fel de scump cat pentru un adult ( !). Inca nu am reusit sa punem pozicile, nici mancar nu ne-am facut timp sa le descarcam din aparat ( !). Am reusit sa facem cele 4 parcuri tematice Disney si sa intram si in cele 2 aquaparcuri de acolo. Era cumplit de cald si foarte aglomerat. Noi am facut atractiile pentru copii mici iar tati roller-coster bineinteles. De fapt a inceput cu unul in prima zi dupa care a declarat ca i-a fost de ajuns si a venit cu noi la atractiile pentru cei mici. Dupa parerea mea nu se merita sa mergi cu un copil care are sub 5 ani biata puiuta ne facea cata o criza in fiecare zi din cauza caldurii si a multimii de lume care o obosea teribil, si cand intram la filmuletele 3D inchidea ochii de frica si astepta sa treaca. Pana si la Nemo i-a fost frica atunci cand au aparut rechinii iar de mica sirena ce sa mai spunem era un muzical in care au redat furtuna a fost de-a dreptul terorizata, cu toate ca mica sirena este desenul ei preferat, impreuna cu Dora si Diego si cu Monster inc.
Toti cei mici erau trambalati in carucioare de adulti, si aveau niste mutrite resemnate bietii de ei la sfarsitul zilei ca stiau ca nu au scapare pana nu se inchide parcul si adultii sunt dati afara. Noi nu am putut sa stam seara tarziu deoarece erau spectacole cu jocuri de apa, lumini si artificii iar puiuta plangea cand auzea zgomotele puternice de la artificii.
Multumim, nelia, pentru complimente. Nu am reusit sa vad decat pozele tale pana acum si cand am vazut ultimele poze pe care le-ai pus primul gand care mi-a venit a fost O mamica fericita. Ai avut probleme cu sanatatea ? ca eu pic asa ca din luna daca dau pe aici o data pe trimestru.
Am citit de masinuta noua a lui Bea s-o stapanesti sanatoasa ! Are dreptate mustacioasa, aici masinile sunt mai ieftine ca si benzina care e cam la jumate din pretul din Europa.
Mustacioaso, mi se pare ciudat ca lui Maya nu-i place la gradi acum la trei ani ii dezlipesti din ce in ce mai greu de la joaca cu copiii. Intreab-o ce nu-i place : educatoarea ? sunt copii care o supara ? ca trebuie sa faca nani la pranz? Si a mea imi spune dimineata ca nu vrea la copii si vrea sa stea cu mine acasa, dar dupa ce ii pun un desen mic vine la mine si ma intreaba cand mergem la copii. Intreaba si alte mamici ce spun copii- poate trebuie sa cauti alta gradi citind ce scrie Nelia ma gandesc ca asa trebuie sa fie la gradi bine acum nu ma astept sa fie ca acasa cu mami dar in timp ce invata disciplina, sa respecte pe ceilalti copii, invata si o multime de lucruri haioase sa picteze cu degetelele, ultima activitate a puiutei la gradi a fost sa face binoclu din suluri goale de hartie igienica si sa lipeasca pe ele abtibilduri cu animale. Simplu, ieftin, haios si atat de parctic au invatat numele animalelor in joaca.
Mickyyy felicitari pentru burticuta ! noua ni s-a propus o a doua cezariana asa ca asta facem.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
omustata spune:
Buna fetelor! Eu sunt un pachet de nervi. maya efectiv se joaca cu nervii mei si cum sunt singura cu ea de vreo 2 saptamani pur si simplu nu mai am rabdare si nu mai stiu ce sa fac. Azi ne-am dus sa o serbam la restaurant pe prietena mea cea mai buna si Maya a facut numai prostii, iar cand nu facea ceva era maraita si nu vroia sa se joace cu nimic din ce ii adusesem. Una peste alta mi-am blestemat zilele ca am fost cu ea, dar nu aveam cu cine sa o las pentru ca socrii mei sunt plecati din Bucuresti.
Dar sa raspund cate ceva:
danelutza-ramasesem datoare sa-ti raspund ca pozele alea cu roaba nu mi-am luat inca mosie :).
pisik-felicitari pentru caruciorul albastru! Ca sa-ti raspund la intrebare, Mayei ii placea la gradinita, de fapt ii placea educatorea foarte mult. Acum a facut insa pauza mare pentru ca noi suntem de 2 luni in Romania, iar aici toti au stat in fundul ei. In plus, acum trece la preschool si, desi colegii vor fi cam aceeasi se schimba educatoarele. Maya nu prea se joaca cu copiii. Ei ii plac adultii din pacate. Acum va avea si un educator, un negru tare simpatic si sper sa-i placa de el.
Ca veni vorba de jucat, mai este vreun copil care prefera compania adultilor si nu prea se joaca cu alti copii?Singurul copil cu care am vazut-o pe Maya jucandu-se este o fetita din vecini din State, mai mare ca ea cu vreo 4 ani, fetita pe care o adora si o imita si ii cauta compania. ATAT!!! In rest cu adultii se intelege si se joaca foarte bine.
nelia-daca nu gasesti pastile din alea (desi sigur se gasesc pentru ca am niste rude in Toronto care-mi povesteau ca si ele iau din astea) pot sa-ti trimit eu cand ajung.
E tare bine ca o dai pe Tudora undeva unde tu te simti impacata ca o lasi si unde ei ii place foarte mult. Asta este cel mai important.
Va las ca la ziua pe care am avut-o azi cine stie ce mai zic.
Aurasa spune:
Buna!
Hop si eu pe aici! Un scurt popas pe acasa, ca vom pleca iar.
La Multi Ani tuturor fetelor care si-au sarbatorit ziua!
Gabitza si Bea - sa stapaniti sanatoase noile masinute!
Mickyyy si Pisik -sarcina usoara in continuare.
Monu - ce fac fetitele?
Nelia- pupici soldatelului!
Scuze daca am uitat pe cineva, dar am citit pe fuga ultimul capitol.
Noi am fost la tara, am demotzat piticul mic si.. ne-am distrat. Alexandru a inceput sa manance bine de tot, doar cu carnea mai avem, de lucru, dar sper sa rezolvam. Catalin are 17 kg si nu are probleme cu masa. Alexandru are 11 kg. Stau afara cat e ziua de mare, doar cand le e somn intra in casa, le-am pus piscinutele si se scalda ca ratustele. Cand e vreme ploioasa, ii pun pelerina de plaoue si cismulitele de cauciuc si il las sa se distreze cat vor. Seara pica rupti de oboseala. S-au bronzat frumos.
Aaaa si i-am lasat la ai mei vreo 3 zile, noi mergand la parastasul de 7 ani al socrului meu. Nu era de mers cu copiii pe caldura asta. Cred ca mai stresata am fost eu decat ei, dar am vorbit la telefon de cateva ori pe zi, iar ei nu au plans dupa noi, s-au comportata normal, ca si cum am fi fost langa ei.
Poze aici
Garsoniera inca nu am reusit sa o vindem in timp util, iar apartamentul pt care vorbisem s-a vandut deja, asa ca acum iar suntem in cautari.
Acum ma duc sa intind rufele la uscat, ca dorm piticii. Poate mai am timp sa intru si maine.
patriciaRO spune:
Monu, e superba rochia, dar o sa te poti misca in ea? Ca mi se pare extrem de stramta partea de jos. Banuiesc ca o sa si dansezi, nu? ![]()
La noi cu gradinita este din ce in ce mai bine. Nu se mai compara cu prima luna. Ieri s-a dus singur la WC spre uimirea invatatorului care ramasese blocat. Ca nu se astepta. Si ca urmare de 3 zile acasa face singurel la WC, in sensul ca cere. Asa din senin. Cred ca scapam de pampers ca era si timpul.
Beatrice, mamic de Alex pifos
fran spune:
Buna !
Va citesc dar nu mai apuc sa scriu
Vineri plecam in concediu la mare si trebuie sa termin un proiect la serviciu.
Cand e Stefan programat la operatie? Cornelia va tin pumnii sa fie bine. Multa sanatate va doresc. Daca ai nevoie de ceva suna-ma te rog, e telefonul pus in mail-ul comun, pot sa ajung la spital foarte repede de la mine de la serviciu. Si nu am nici o problema, pot sa plec sau sa lipsesc oricand sau oricat, deci daca ai nevoie de ceva te rog sa-mi spui ca sa nu trebuiasca sa pleci din spital.
In rest suntem bine, daca pot sa zic asa, Iepu' se scoala de 2-3 ori pe noapte ca vrea la wc, desi ii pun pampers seara. De olitza nu vrea sa auda, asa ca o duc in bratze pana la wc- e asa de adormita ca mi-e frica sa nu cada pe drum, sta pe wc cu ochii inchisi:), apoi o duc in bratze inapoi...de olitza nu vrea sa auda. Si nu vrea nici sa faca in pampers.
La gradi e ok, ii place de "Ngela"-educatoarea.
Sa nu uit, ca de mult vreau sa va intreb-ce biciclete folositi?
Aveti idee de o marca mai usoara? Vreau din cea clasica cu roti ajutatoare. Iepu' merge binisor pe cea a prietenei ei din parc- o chinezarie no name luata din Obor, super-usoara, dar din pacate de 2 luni tot trec pe acolo si nu au mai adus. Pe cele din Cora nu are fortza sa le deplaseze...
va pup ca sta productia
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Aurasa spune:
Catalin are Rich bike cu roti ajutatoare, luata din Carrefour. La inceput a mers mai greu, dar acum a capatat putere.
Danelutza spune:

elisor spune:
Pisik si Mickyyy sarcina usoara in continuare! Pisik felicitari pentru baietel, veti avea pereche, fain, v-ati gandit la nume?
Monu superba rochia, ceva in genul ala am avut si eu anul trecut la nunta sora-mii, of, eram slaba pe-atunci ![]()
OlgutaM da, sunt multi copii care prefera adultii sau cel putin copiii mai mari. Si Bianca prefera prietenii lui Andreas si compania celor mari. E chiar in regula.
Bea felicitari Pifosului, incet, incet uitati complet de scutec, gata, se indreapta spre alt statut. Voi mai vreti un alt copilas?
Andra tot la mare, cum e vremea? Te-ai intalnit cu fetele? Sper ca v-ati revenit cu racelile.
Clara
! You know why.
N-am apucat inca sa ma uit la poze, ai mei au plecat azi dimineata, noi ne-am luat liber maine sa facem bagajul, sa punem totul la punct, deja am un pietroi in stomac cu drumul. A plouat azi cat pentru toata vara, la un moment dat am tras pe dreapta ca nu mai vedeam drumul cu stergatoarele in pozitia maxima.
Edit: azi dimineata am dus-o la cresa dupa o absenta de-o saptamana si a plans, cu greu am dezlipit-o de mine. Ne-am luat la revedere de la "pineli si pinele", de la doamne si a marturisit solemn ca de la toaman merge la gradinita.
Pisik ce diferenta este intre sistemele de educatie, cand voi vedea o trupa de copii cu cizmulite cu educatoarea sarind prin ploaie imi scot palaria sau cu nasucul pictat de acuarele si alte activitati simple care fac atata placere picilor.
Daniela iesi de-acolo ca nu te-am mai vazut de-un car de ani pe-aici, te-am tot intrebat de una de alta, iar tu...pas. Te-ai facut rusionoasa
? A plecat fratello? I-a placut?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui omustata
danelutza-ramasesem datoare sa-ti raspund ca pozele alea cu roaba nu mi-am luat inca mosie :).
Sa inteleg ca te-ai suparat pe mine
Daca e asa imi cer scuze...
Desi mie personal chiar mi-ar place sa am o mosie, probabil de asta imi si place sa muncesc in gradina personala...