Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

mercedes-imi pare tare rau ca ati avut parte de o asa vacanta aiurea la mare. Sper sa va simtiti mai bine la munte. Ce mai face Laura?

Cornelia-mult succes la operatie si Doamne ajuta sa fie totul bine.

Gabitza-ma complexati cate poze faceti. Noi ii facem Mayei mult mai putine, nu stiu de ce.sa stapaniti sanatosi masina! Este foarte frumoasa.

Anca-si mie mi-e teama ca Mayei ii vor lipsi mult bunicii cand plecam de aici. De unde in anii trecuti nu-i prea baga in seama, pe soacra-mea chiar deloc, anul asta s-a atasat asa de mult de ei ca nu mai vrea sa plece de la ei. Ba a inceput sa-mi zica ca-i place mai mult de soacra-mea decat de mine, ceea ce ma doare. Este clar ca anul asta se simte foarte bine in sanul familiei. Dar nu stiu ce sa ma fac cu ea ca nu-i place deloc apartamentul in care stam aici, mai ales camera ei, care de fapt este transformata dintr-o fosta camera de birou a noastra de pe vremea cand n-o aveam pe ea. Nu prea arata ea a camera de copii dar nici nu mi-a venit sa o schimb prea mult pentru cateva saptamani pe an cat stam in Romania.

monu-distractie placuta la nunta! Am fost la clinica aia si-ti multumesc mult. Acum sa vedem rezultatele. Am luat si trusa aia de care mi-ai povestit tu.

Clara-relaxare placuta. Bucurati-va de cateva clipe linistite singure in doi.

Nelia-sanatate multa. Eu m-am chinuit destul de rau cu infectiile astea si-mi facea tare bine sa beau cranberry juice sau pastile cu cranberry. Sunt foarte bune pentru asa ceva si nici nu sunt medicament.

Eu sunt un pachet de nervi. Nu stiu ce am. De fapt stiu, PMS. Dar ca sa fiu sincera imi este foarte de 2 saptamani singura cu Maya. face si multe nebunii si nervii mei sunt intinsi la maxim. Si nu pot sa nu tip la ea cateodata, si-mi pare tare rau ca o fac. Dar nu mai stiu cum sa procedez cu ea.

Gata, la treaba. Se termina concediu si nici nu am simtit ca a fost. Nu am fost plecati decat 2 zile la munte, iar in rest practic eu am schimbat o gospodarie cu alta si nimic altceva. Fac mancare , curat, spalat mai rau ca acasa, ca aici nu am nici masina de spalat vase. Si aia la servici ma asteapta ca pe nu stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Of, scrisesem un mesaj luung si l-am pierdut.

Va multumesc tuturor pentru incurajari

Elisor, despre spitalul din Constanta nu pot spune prea multe de bine. Dar spitalul ca spitalul, ca rezistam o zi, dar nu imi pot lasa copilul pe mana chirurgilor de aici, oricat de simpla ar fi inteventia.

Doctora de fam. (celebra ) mi-a spus anul trecut ca noi alegem unde il operam, dar ca ea si-a operat copilul de urgenta la Constanta si a fost bine. Dar daca ar fi avut de ales, probabil ca ar fi mers si ea la Buc. Iar pediatrul din spital la care apelam, ne-a trimis sa il vada cel mai "tare" chirurg pediatru din Constanta (care avea la un mom dat si dosar penal ), dar i-am spus ca ne mai gandim, mai amanam un pic operatia. Atunci, fara sa i-o cerem noi, ne-a dat tel. si numele unui medic de la Gr. Alexandrescu. Ne-a spus ca isi da seama de ce ezitam sa il operam aici si ca el are incredere in medicul asta, caruia i-a trimis un baietel operat initial in Constanta, pe care a reusit sa il faca din nou om . Asa ca ...

Acum despre Disneyland . Vom sta pana la urma, la casute, aici: http://international.hotels.disneylandparis.com/hotels/davy-crockett-ranch/index.xhtml
Sejurul ne costa, pe toti patru, 932 euro, in care intra: cazare 4 nopti, 5 zile intrare in cele doua parcuri (in conditiile in care doar 1 bilet de o zi pentru adult e cam 100 de euro), demipensiune (mic dejun si inca o masa, la alegere, la cateva dintre restaurantele din cadrul resortului). Eu zic ca e o oferta f. buna.

Newmami, si lui Stefan ii e frica de clowni. Asta iarna, cand am fost la Disneyland a fost ok din punctul asta de vedere, ca era asa de aglomerat, incat nu ne-am prea apropiat de mascote . Oricum, eu nu ma voi dezlipi de el . Deja am stabilit ca Maria va merge cu Doru la diverse atractii mai infricosatoare , in timp c enoi ne vom plimba. Sper sa fie bine si am un feeling ca va fi f. greu, dar o vacanta reusita!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
citat din mesajul lui Androix

Beatrice, ce tare esti! Cand mai ai timp si de margelit? Frumos set, mi-a placut mult.

Aaa, pai na, am timp ce sa fac, la cate fac, asta este de relaxare...

Nelia, cam stiu si eu 1 ora imi ia sa-l fac. Adica tot setul cu tot cu cercei.

Elisor, totul fac eu. Am si site.

Cloreta, ne facem parteneri, cum sa nu!

Andreea, beleaaa pozele frate. Mie-mi place aia cu ai 2 nene cu farfurii pe ei si negri de numa si urati si voi 2 fete mumoase cu palarii. E dementiala poza. Orasul superb frate, mi-a placut de numa. Ai avut ce vedea. Tu esti o frumoasa.

Gabitza, felicitari pentru masina. Si noi ne-am luat masina, o KIA CEED. A luat-o socru-miu din Constanta si o sa ne intoarcem c ea in DK. Am si uitat sa va zic. Noi ne-am luat din aia Kombi. cu portbagaj mare.
vazut si poze din Herastrau. Mi-au placut foarte mult.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beatrice, da, ceai marocan e ala. hai, ca prin niste imprejurari neasteptate copiii sunt in berceni pana maine seara asa ca o sa termin povestea din vacanta si o sa pun toate pozele.

Cloreta, am raspuns cu explicatiile acolo la fata locului dar iti zic si aici in caz ca nu ai mai intrat. Aia e poza in care se vede capoerisul catedralei pe care ne-am suit, si am facut poza ca sa se vada ca nu sunt balustrade
Si a uitat sa zic de copac, copacul ala este FICUS! Am ramas interzisa ce ficusi imensi am vazut acolo.

Multumesc de vizionari si comentarii la poze

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, am vizionat si eu pozele din Maroc. Foarte frumoase pozele, si tu arati beton, mi-ai placut rau

Beatrice, de ce ati luat masina din Romania? Am senzatia ca aici sunt mai scumpe. Cel putin pentru modelul noastru, m-am uitat pe site-ul KIA USA, si este cam aceeasi cifra la pret, dar in dolari, nu euro. Si cu, euro e ca 1.5 dolari, iti dai seama de diferenta.
E frumoasa Kia Ceed, a fost declarata masina anului in Romania.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am rasfoit un pic ce ati scris, miine la cafea voi citi pe indelete si voi intra si la vacanta lui Androix, mor de nerabdare, dar nu am putere acum... am avut o zi tare plina si frumoasa.

Elisor, il alaptez pe Lisandru, pentru ca antibioticul dat e din ala recomandat si in caz de sarcina si alaptare, ca de, si gravidutele si mamicile mai fac si ele infectii. Ma feresc totusi sa iau pastila chiar la alaptatul lui, adica o iau dupa ce il alaptez, dar iti dai seama ca nu sint foarte linistita. Dar si in iarna am luat si vad ca nu refuza lapticul, deloc.

OlgaM, am aflat si eu de sucul de cranberry, de la Sezatoare. Si am baut saptamina trecuta cite un litru pe zi. In seara asta mi-am luat Sprite... Dar de pastilute nu am auzit, stii cumva cum se numesc? Astazi mi-a dat o mamica de la Sezatoare niste pastilute, Urinal se numesc, pe baza de afine, tot naturale, care se iau si impreuna cu antibioticul si nici nu sint contraindicate daca alaptezi.

Mi se inchid ochii, pe miine dimineata (la mine) la cafea...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am pus niste poze noi, facute cu un superaparat!
http://www.dropshots.com/aurice

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, cum te mai simti? Sanatate multa! Cand iti vin acasa sotul si Agata? Cred ca ti-e un dor de ei.

Am stat azinoapte pana la 2 sa ma uit la legendele toamnei. Bun film! Iar Brad... Cred ca e singurul filme in care imi place, ca eu in mod normal nu ma prea dau in vant dupa el.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Noi mergem la iarba verde, din nou.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
citat din mesajul lui gabitzam

Beatrice, de ce ati luat masina din Romania? Am senzatia ca aici sunt mai scumpe. Cel putin pentru modelul noastru, m-am uitat pe site-ul KIA USA, si este cam aceeasi cifra la pret, dar in dolari, nu euro. Si cu, euro e ca 1.5 dolari, iti dai seama de diferenta.
E frumoasa Kia Ceed, a fost declarata masina anului in Romania.

Pai la noi masinile sunt scumpe de inmatriculat. Ne costa triplu valoarea masinii. Asa ca am luat-o din RO cu banii jos. Ne-a costat 13.000 euro cu tot ce se poate pe ea. Cred ca super pret din cate am auzit. Are culoare rosu MARS. SI aici o vom inmatricula dupa vreo 2 ani... Ca asa ne-ar rupe.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput