Copiluti de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
NewMami spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
De azi avem masinuta noua, Kia Sorento
Andrei a fost nitel bolnavior, ceva la stomac, un virus probabil, ca a facut de 2 zile si temperatura si scaune moi de tot. E mai bine acum, mi-a dat doctorita sa-i dau Sumetrolim. Azi si maine acasa, nu merge la gradi, a venit Dora si m-a ajutat cu ei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Gabitza, Felicitari ptr. masina, chiar sunt curioasa, eu am avut Sorento imediat dupa ce a iesit pe piata modelul (acum vre-o 4 ani) si m-a uscat la benzina ... Nu stiu daca intre timp au mai umblat sa imbunatateasca consumul, dar dupa mi-am luat miniVan-ul de la Honda si consuma infinit mai putin. Sotul radea de mine si daca cumva trebuia sa schimbam masinile, el face vre-o 200 km/zi mai ca trebuia sa bage din nou benzina sa ajunga acasa.
Altfel mi-a placut, era frumoasa, a mea era 4X4 auto si ma enerva ca intra cand vroia ea, nu cand ziceam eu ca am nevoie. Acum am invatat si imi iau cu cuplare 4X4 manual. Nu i-a placut lui Costi SUV-ul de la Toyota? Cu vazutul de sus, sunt de acord cu el, ai o alta senzatie. Am un hard time si acum cand schimb masina cu sotul (bine ca nu se intampla decat de cateva ori pe an) caci o data ce te inveti in SUV sau VAN, am impresia ca sunt asa de mica si neajutorata in Sedan.
Sanatate multa lui Andrei, tine-l cat poti nu in preajma lui Raducu - imi inchipui ca-i cam dificil.
Elisor, eu tot astept ... nici o poza cu nepotica ???? Fericit-o iar o ai pe mami ta prin preajma. Daca nu mai ajuns va doresc de pe acum vacanta cat mai placuta, sa fie la nivelul asteptarilor voastre.
Patrick ii simte tare mult lipsa lui grandpa Emil. De multe ori il prind ca vorbeste cu el - imaginar, si ii povesteste cate in luna si in stele. Prietenii nostri au acum parintii ei la ei si bunicul i-a mai ridicat de la summer camp. E asa de fericit, e tot dupa bunicutul lui Andrew. Ma tot intreaba cand vine grandpa lui inapoi? Of, of, of grea e viata uneori. ce sa-i facem nu le putem avea pe toate.
A venit si la noi caldura mare ... si de abia acum realizez cat de bine e sa ai "galeata" in ograda si sa te scalzi dupa placul inimii. Patrick si-a dat drumul si innoata singurel. nu mai are nici o teama, sare in piscina, o strabate in lung si lat. Mai foloseste pernitele la mana ptr. ca oboseste destul de repede - deh nu-i asa de usor. L-au ajutat foarte mult si orele de innot.
Din septembrie ne pregatim din nou sa schimbam daycare-ul. Ii va fi putin greu sa-si faca iar prieteni, dar e mai bine, odata si odata tot trebuia sa-l schimb, macar asa va avea acelasi program, caci de cand ne-am mutat in State ba acasa cu bunicii 2 zile/saptamana, ba cu babysitter-easa, ba la Summer Camp, alti copii, alte persoane, apoi iar back la daycare in Canada - e cam bulversat. asa macar va fi 5 zile/saptamana la noul daycare pe care l-a vazut deja si e incantat, a vrut sa ramana imediat acolo.
OlgaM, bravo, ti-ai luat o piatra de pe inima - stiu ce inseamna sa fi linistita cand mergi la serviciu.
Nu stiu daca te incanta sau nu, dar eu nu cred ca trebuie sa te simti vinovata ca nu poti sta fara Maya. Cum nici Ioana nu e egoista ca vrea si ea timpul ei, relax si vacanta fara Ana.
Fiecare are stilul lui de viata, iar la noi cele de peste ocean ni se trage si de la faptul ca n-am avut pe nimeni aproape sa ne ajute, sau poate am avut dar pe perioade scurte.
Noi mergem cu Patrick peste tot, iar vacantele ni le organizam in jurul lui, nici nu as putea altfel. Si sincer imi place sa ma simt copil, sa traiesc prin ochii lui, toate aceste clipe, locuri.
Nu stiu daca iti aduci aminte cand au fost ai mei aici, sotul a book-uit sa mergem la Las Vegas si cu cateva zile inainte de plecare am spus ca definiv eu nu ma duc. S-a dus el cu tata :). Efectiv stress-ul ca s-ar putea intampla ceva cu noi, iar Patrick e acasa cu mama care nu stie Engleza, si sa fiu fara el 5 zile, nu am putut si gata. Pot sa merg pe 2 zile, adica o noapte dar mai mult nu si gata.
Deci suntem cam in aceiasi oala ... daca te incalzeste cu ceva.
Mercedez, imi pare tare rau ca dupa ce v-ati cheltuit atata, nu a fost ceea ce ati asteptat si pe deasupra ce e si mai greu micuta a fost bolnavioara. Voi de ce nu mergeti in Ungaria in concedii, caci sunt sigura ca e mult mai bine decat pe litoral?
Sanatate multa si atat cat a mai ramas din vacanta sa fie mai bine si frumos.
N-ai avut ocazia sa te intalnesti cu Laura sau fetele din Constanta de care nu mai stim nimic?
Cornelia, bravo - alegere buna ptr. vacanta cu copii. Ii Stefan fricos pe Clown si mascote? Noi inca un an de zile n-avem ce cauta pe acolo, fiindca Patrick e de-a dreptul terifiat de mascote si costumatii. Aici si in park-urile obisnuite le intalnesti, si ar face ocolul la tot park-ul numai sa nu dea cu ochii de ele. ce sa mai spun sa se aproprie de ele, poze, hugs .... astea sub nici o forma. Sper sa-i treaca ca asta e visul meu Disney - Orlando sa stam chiar in resort, de abia astept. Dar acum ar fi un total esec daca am planui asa ceva.
Tuturor care se pregatesc de vacanta, timp frumos, drum bun si distractie cat cuprinde.
NewMami spune:
quote:
citat din mesajul lui Cornelia
Gabitza, sa stapaniti sanatosi masina!
Eu am citit printre randuri, pentru ca am trecut de la febra planificarii concediului, la ingrijorarea ref. la operatia lui Stefan. Dupa ce am amanat 1 an cu hidrocelul, perioada in care se si retrasese, acum a aparut din nou si mai mare. Asa ca ne-am programat vinerea viitoare la operatie la Spitalul Grigore Alexandrescu. Deja nu mai am stare si nu ma pot gandi decat la asta.
Si am si treaba garla la birou.
Va pup!
Cornelia
of, of, of Sanatate multa blondutului. Sa treaca cu bine peste hop. baietelul pritenilor mei a fost operat acum o jumatate de an si in aceiasi zi i-au dat si drumul acasa. S-a refacut tare rapid, cica la varsta lor refacerea e foarte rapida. Nu va avea voie sa ridice si sa fuga prea mult in prima saptamana. aici e problema cum il ti cat de cat mai potolit. Multa sanatate si sa fie bine.
elisor spune:
Ati devenit vorbarete, imi place, din pacate aud si lucruri nu neaparat triste dar cu fibrilatii in stomac...Cornelia din cate am auzit operatia e relativ usoara (tu stii evident mai multe), iti doresc emotii cat mai putine iar refacerea sa fie rapida. Te intreb de curiozitate de ce n-ai ales sa-l operezi in C-ta, e chiar asa horor la voi?
micul blond sa fie curajos!
Clara ma topeste si pe mine chestia asta cu dorul, cand ne reintalnim dupamasa imi spune "of, mami, mi-a fost asa dor de tine". Vacanta placuta gargaritei, sunt sigura ca te vei topi de dor, dar e pe maini bune si aveti ocazia sa experimentati despartirea!
Ioana succes, cum obisnuieste sa ne spuna Bianca la mai tot ce facem
. Si eu ma hotarasem saptamana asta sa ma programez la un eco la sani (of,
, mai ales ca ieri am vazut la stiri cat de periculoase sunt sutienele cu sarma iar eu numai din alea port) la cea mai noua clinica privata. Cum am pasit pragul mi-a luat piuitul, o oaza de liniste si frumusete de cum intri, din pacate nu fac ecografii de san. Asa ca trebuie sa ma programez in alta parte dar o voi lasa pentru cand vin din vacanta. Un control de rutina sau investigatii?
Gabitza super masina v-ati luat!!! Singura chestie care pe mine nu ma incanta e cutia automata, eu daca nu schimb vitezele singura nu-s normala. Ador sa conduc prin oras, un haos total, dar ma mentine in forma ![]()
Andreea e nasol rau ce spui tu acolo, din pacate nu poti educa "taranimea" si te simti frustrata cand ii vezi cat de bine se simt in mizeria lor
. Imi imaginez uneori cum ar fi sa putem intra in Europa pe-o usa si sa nu li se permita accesul acestor specimene. Ca la tara cum stau la o seminta si-o berica 
. Frecusuri sau specimene mai contra la orice idee sunt cam peste tot dar de aici si pana la a fi un ingalat (ca sa nu zic mai rau) e cale lunga. Clar, locul tau nu e acolo! Fugi!!!
hai ca revin, merg sa schimb scutecele, ca mi-a luat mami doua pachete si cred ca ii sunt cam mici...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Poze noi cu Raducu si Andrei de www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-07-18/19:06:57" target="_blank">azi din Herastrau.
Sper sa nu va plictisesc, ca eu le fac multe poze si sunt in stare sa vi le arat in fiecare zi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
newmami-nu ne am intalnit cu ftele din constanta de data asta dar am vorbit atat cu laura cat si cu cornelia si le multumesc si cu aceasta ocazie de telefoane.
In ungaria mergem cel putin o data pe luna in weekenduri la aguaparkurile din zona acum vroiam sa mergem la marea noastra dar se pare ca si familionu se va indrepta cu gandul macar de acum in alte zone.
gabitza- sa folositi sanatosi masina.
cornelia-sa scapati repede si cu bine de acea operatie.
Concedii placute va doresc tuturor! noi maine plecam de la mare vom sta o nopate la o pensiune din sinaia dupa care cateva zile in mures la soacra. Nu cred ca voi mai intra pe dc pana cand nu voi ajunge acasa.
nelia spune:
Eu sint iar bolnava!
Astazi mi-am petrecut toata ziua pe la medici. Am din nou infectie urinara, de fapt, nu am din nou, ci e tot aceea din decembrie, dupa ce am nascut. De data asta, pentru ca am ajuns la ei fiarta, asta-noapte mi-a fosta tare rau si am avut febra, 39.7 cea mai mare, dar eu care sint afebrila de obicei sau cum s-or numi cei care au temperatura corpului mai mica decit de obicei, la 39 cu 5 fac frisoane si convulsii, la 40 mor! De data asta au fost multumiti de cum eram, nu au mai avut nevoie de motive, si mi-au dat trimitere peste tot. Microbul este klebsiella, iau antibiotic forte, ma simt in continuare rau, dar nu mai am febra.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
elisor spune:
Nelia of, saraca de tine, daca nu faceai febra zacea latenta infectia fara ca macar sa stii ca mai e acolo. Sunt destul de periculoase infectiile astea ca pot duce la complicatii renale. Partea buna, daca se poate spune ca exista asa ceva, e faptul ca ai intrat pe antibiotic puternic si sa speram ca de data asta invingi definitiv infectia. Mi-e si teama sa te intreb cum de descurci cu doi copii micuti cand tu esti atat de rupta de boala. In cazul asta nu-l mai alaptezi pe barbatel, nu? Sanatate multa si refacere rapida
!
Si eu sunt din categoria subfebrililor, de obicei fac febra mica iar cand imi creste ceva mai mare ma simt pe moarte!
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Anca pe mine ma uimeste Patrick cu inotul, e de inteles daca aveti piscina in curte, orisicat e un copil curajos, bravo lui,
il admir! Ti se rupe inima cand vezi cat dor ii e de bunicu si stii ca e imposibil sa-l aiba aproape de el...
Inca nu am poze cu micuta (pe telefon ce-am vazut cateva), desi i-au facut o multime nu-si gasesc cablul de descarcat, asa ca mai astept.
Aseara m-a sunat ingrijorata c-a inceput sa verse si stia ca la fel am patit cu Andreas.
Acum vreo 2 seri am ramas fara scutece, am tot amanat sa cumparam pana am uitat, asa ca m-am ingrijorat sa nu faca cumva in pat. S-a trezit mama mea de 2 ori noaptea si a pus-o la wc si asa am trecut peste noapte fara pic de pisu. Probabil ca asta e solutia, trezitul noaptea, dar nu ma vad facand asta atata timp cat merg la servici. Cand ma gandesc ca Andreas nu avea 3 ani si nu mai avea scutec peste noapte.
Marilena parca si voi ati terminat cu scutecul de noapte, nu stiu daca ti-am spus sau nu, repet sau nu, felicitari lui Ruti, mare lucru a realizat! A trecut supararea?
Tamar vacanta placuta in Ro, sper sa nu iti lase un gust amar venirea in tara!
Gabitza nu plictisesti pe nimeni, cine nu doreste nu se uita, mie mi-ar parea rau sa nu ni le arati...inteleg foarte bine cum e cu pozatul, pasiunea asta o am si eu, o aveam si inainte, cu copiii cu atat mai mult
, asa ca go for it!
Le-am vazut, ma topeste ingerasul mic cum doarme si ce ochisori face cand e treaz, iar strengarul cel mare dintr-o data pare mai matur...
Mercedes vacanta placuta ce-a mai ramas din ea, macar sfarsitul ei sa fie mai vesel, poate la munte, la bunici...Laura e mai bine? Am sunat-o si eu ieri si nu mi-a raspuns. Bia si-a revenit?
Andreas (17.08.1998)
gabitzam spune:
Elisor, saru'mina pentru vizionatul pozelor! Ii pozez atat ca mi-e drag de ei si stiu ca cresc repede si doar pozele imi raman amintire pentru momentele astea. Chiar la Andrei imi pare rau ca n-am facut si mai multe cand era mic-mic. Memoria mea este destul de volatila si bag seama ca nu-mi amintesc efectiv fatzuca lui Andrei mic, ma uit la poze si-mi amintesc diverse momente.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla