Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza zuzici!!!
Vazut multe poze, si imi place tare mult ca atunci cand se termina pozele tot dau next si ajung la primele poze ale bebeilor, nu stiu mie mi se pare tare emotionant sa-i vad cat au fost si cat au crescut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginette bine ca te-ai dus acolo si ti-a mai venit inima la loc. Tuta de mine nu mi-am dat sdeama sa-ti fi sugerat sa mergi la medlife mai ales pt analize. Sunt f buni si eficienti, mie mi-au facut analizele sange si urina in cca o ora cand eram in travaliu acolo. Pup buburuza sanatoasa si frumoasa! Ps banuiaai tu ca de la rosii i s-ar fi declansat entero- problema, chiar crezi?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multe lunitze Bitzi, Luca,gemenasi de Ginger,Alexandra,Mihnea!!!!!
Sa crestetzi mari, sanatosi, cumintzi si frumosi!!

Mutumim de urari pt 5 lunitze.

Fix in ziua aia i`am dat supica de legume. Numai albitura si morcov. Morcovul pasat. I`a placut.... dar a fost dezastru sa se obijnuiasca cu linguritza. Ufff... imi dadea cu mana peste castronel...ne facusem ca porcisorii amandoua. Ieri la fel...ar fi vrut mai mult dar nu stia treaba cu linguritza. Ii curgea pe ea, nu avea rabdare...ufff sper sa deprinda cat mai usor traba cu linguritza.
I`am dat vreo 10 linguritze sambata si vreo 35ml ieri. E mult sau putin?

Va pun jos un link cu o melodie care`i place Pipetului mult. Se agita toata si rade cand o aude. Poate merge veselia si la voi.

http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y

Pupall si SANATATE SACHA MIK!!!!!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Shose

La multe lunitze Bitzi, Luca,gemenasi de Ginger,Alexandra,Mihnea!!!!!
Sa crestetzi mari, sanatosi, cumintzi si frumosi!!

Mutumim de urari pt 5 lunitze.

Fix in ziua aia i`am dat supica de legume. Numai albitura si morcov. Morcovul pasat. I`a placut.... dar a fost dezastru sa se obijnuiasca cu linguritza. Ufff... imi dadea cu mana peste castronel...ne facusem ca porcisorii amandoua. Ieri la fel...ar fi vrut mai mult dar nu stia treaba cu linguritza. Ii curgea pe ea, nu avea rabdare...ufff sper sa deprinda cat mai usor traba cu linguritza.
I`am dat vreo 10 linguritze sambata si vreo 35ml ieri. E mult sau putin?

Va pun jos un link cu o melodie care`i place Pipetului mult. Se agita toata si rade cand o aude. Poate merge veselia si la voi.

http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y

Pupall si SANATATE SACHA MIK!!!!!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Cu intarziere.... dar din tot sufletul meu:

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI PIPETZICII FRUMOASE !!!!

Felcitari pentru inceputul diversificarii!!

Mie imi sunt tare dragi si mi se par tare scumpi cum se fac copilasii nostrii ca niste purcelusi cand incep sa manance....
Incearca sa o obisnuiesti inca de la inceput in scaunel de masa...
Sa asocieze masa solida cu scaunelul...
Eu nu am facut asa la dimitris si alerg si acum - la 5 ani !!! - prin casa cu mancarea sa-i dau cate o lingurita in guritza...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

am pus supica lui bitzi la facut .. sa-mi tineti pumnii! sper sa pape.

supita i-o fac la aparatul de gatit cu aburi. sper sa mearga. i-am pus un morcov, 2 felii telina si un pastranac. dar ii voi pasa doar morcov ptr moment.

ce emotii am .. parca e prima zi de scoala .. puii nostri cres .. incep sa pape si altceva in afara de laptic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Neata zuzici!

Am baut deja 2 cafele de cand m-am trezit...Se anunta o zi mai buna decat cea de ieri.
Laura ,multumim de aprecieri!
Ema,multe persoane imi spun "sa-ti traiasca fetita!".Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca e ca o fetita.In orice caz,e frumos
Ellenuta,LA MULTE LUNITZE PENTRU BITZI SCUMPA SI DRAGALASA!!!!!!!!Succes cu supica!Asa eram si eu de emotionata cand i-am dat supica prima data.Eu am zis si "Tatal nostru" inainte sa-i dau

Si...Vive la France

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Hellene

sugestie: nu-i da tzelina - este prea fibroasa pt stomacelul ei si in plus, s-ar putea sa nu-i placa.

eu am facut greseala sa-i dau si tzelina si o lingura inghitea, doua le facea plocica

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanica nu-i dau telina, ii dau doar morcovelu pasat zilele astea. le-am pus la abur doar ptr gust. poate mai incolo o sa-i dau. sapt viitoare o sa-i pasez si pastranacul si tot asa cate o leguma noua la saptamana.

andreea gand la gand .. chiar acum m-am gandit cum scriam eu pe fiecare 14 iulie stirea cu liberte, egalite, fraternite .. caderea bastiliei etc .. lol .. acum iau o pauza si ma uit la tv la colegii mei cum acopera ziua hexagonului .. hi hi hi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

"... doua le facea plocica" - am vrut sa scriu "poicica"

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ginnette

"... doua le facea plocica" - am vrut sa scriu "poicica"

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

clar, tre' sa ma las de "forumit: plo-i-ci- ca - hai, ca mi-a iesit dintr-a treia!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput