Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata la fete, si eu pe aici incercand sa recuperez cat de cat, am vazut multe poze de clopotei frumosi, Milan, David de carmen , matei de ereena , razvan de ramona, stefan de anca, AJ de honey, sara de stoisor, raducu de andreea29, sofia de stancutza, si multi altii dar scuze ca neuronu nu merge la puterea maxima.

La mai multe lunite sarbatoritilor de azi,

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

stoisor am vazut poze cu Sara, da multe mai ai hihi. Este o printesa rasfatata Sara si camera ei personalizata este tare simpatica!
Am vazut si poze cu Bianca de Lala20, ii sta bine in toate rochitele ei frumoase dar mai ales in cea de la jelimoni, dece? pt ca e mini! Pupici fetelor frumoase!

Aoleu Honey ce rubedenii! Hehe, stii cum se spune, relatiile cu anumite rude sunt cu atat mai cordiale cu cat este distanta mai mare. Bine a spus Stankuta, Hawaii scrie pe voi de-acum, sau Cancun asa adauga eu.

andreea29 am admirat si pozele voastre, Raducu e frumos ca o fetita!

Ereena,Stankuta,Laura si celelalte fete, multumim frumos de aprecieri, deh n-am pus si eu chiar pozele in care mi se vedea burta, ca fi-miu oricum arata bine in toate(zic eu,hihi!)

miky bine ati revenit acasa, o sa ma bag la vizionat poze cu voi later, mai am de vazut si poze din vacanta Sofiei.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani

Eva Maria
Alexandra Maria
Alexandru Luca
Mihnea Adrian

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui miri_mik

neatsa!
zi libera de la servici, fully booked acasa.
cu cei doi arici pogonici pe cap si cu program de divertisment non-stop... bon, as dormi cat ar cuprinde dar... nu ni se arata. asa ca, ma voi indeletnici, bonus, cu o curatenie generala si cu calcat de rufe intre partidele de somn ale tseposhilor:)

am inceput ziua promitator cu un salt triplu lutz al lui sacha de pe canapea cu nasul in olita lui bruno. racnete de ciuda si de necaz si cam atat. un bibe pe jumate baut. al doilea eveniment: bruno a facut kk si pipi pe pot (a se citi olita). mare veselie, zgomotos dans tribal.

am reusit sa beau doua cafele, sa vad un episod din xena si sa citesc cate putin de pe-aici.

am uitat, lala20, sa-ti spun ca rochitsa aia verde e de milioane pe bibi! am vazut pozele dar am uitat sa ma exprim. am facut-o special azi!

m-am amuzat teribil cu partea cu prajitura prin posta a cumnatei lui honey, si mi-a sarit mustarul la chestia cu granny care vine in inspectie la bucatarie. bine ca sunteti acasa, si ca s-a terminat cu "facuul frumos".

ashea, cu slujba... nush ce sa spun. mai incerc. perspectiva nu e ca sunt la inceput si nu ma descurc sau e geu, ci orarul pe care-l am nu se potriveste cu viata de familie. initial mise parea super, dar uite ca lasand din responsabilitati pe domnului sot - pe care si le asuma ireprosabil - nu mai reuseste sa dea randamentul pe care si-l doreste la servici. si dat fiind faptul ca el are principala sursa de venit, pt mine era un fel de "hobby" va trebui sa ne gandim mai bine totusi cum putem impaca si capra si varza. e greu acolo, dar imi place. sunt noua, dar invat, deci... ramane de digerat stresul pe car enu vreau sa-l aduc acasa, dar si asta se rezolva in timp.

iar m-am lungit...
o saptamana buna fetelor:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

In primul rand:

EVA MARIA

ALEXANDRA MARIA

ALEXANDRU LUCA

MIHNEA ADRIAN

GEMENII LUI (GINGER)

Acum, am citit intr-o dunga , dar am vazut poze cu bb-i frumusi si acrobati - nu-i enumar ca precis fac combinatii de bb-i - mamici!

Am retinut de problema pe care o are Helene cu sotul - nu stiu dak poti s-aplici metoda mea - sa-i dai IGNORE cam vre-o luna, sa simta - depinde dak si intelege de ce ii dai IGNORE (cum bine zicea Monica-doc); oricum, eu zic sa-ti faci un program de rasfatz (cat se poate) pt tine ( si dak potzi, s-o incluzi si pe Eva - ce sa fac, eu una n-as face nimik fara buburuza mea si as putea sa-l exclud pe ta'su, mai ales ca ar innebuni, sa stie ca mi-am facut program cu buburuza dar fara el - la mine are super efect IGNORE-ul).

Miri, subscriu la ce-au spus fetele - prea ti-ai dorit job-ul asta ca sa renunti; bineinteles, dak tre' s-alegi intre job si familie, stiu care v-a fi optiunea ta.

Acum, despre noi: am fost vineri la MEDLIFE la Dr. Marcu; a controlat-o "la piele" - clinic, este sanatoasa: are 7800 gr si 68 cm la 7 luni (si 2 zile cat avea vineri).
Ne-a dat sumar de urina si urocultura - le-am dus sambata, dar abia miercuri sunt gata.

Azi ma duc la eco cu ea: vrea sa-i vada rinichii.

O sa sun azi si la GR. Alexandrescu, sa vad cum au iesit si analizele alea.

Ieri mi-a facut bucata mandra: s-a kklit moale, dupa ce-a baut cam 50ml; cred c-a fost cam rece, dar tot m-am speriat. Apoi, pana seara s-a dres si nici nu mi-a facut febra (bine, 37.3 aseara, dar asta este temp ei).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

alexandru luca de tinna
alexandra de danavio
mihnea de teo

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE PARINTII VOSTRII !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Miri felicitari lui Bruno pt reusita! Auch saracutul Sacha!

Ginette chiar asa, asteptam vesti de la voi.

Dc ul merge mai greu lunea pt ca este mai solicitat, cred eu.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Fetelor, de ginette nu stiti nimic???
Ce o fi facut vineri la doctor?
O sa o sun sa aflu... sper sa fie totul bine !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

ca-ti faci griji pt mine!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui emabucuresti

Ginette chiar asa, asteptam vesti de la voi.

tocmai am postat "raportul de garda"

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Ma duc sa citesc ce apuc si eu din urma

ginette, asteptam vesti bune

miri, bravi lui bruno, of saracul sasha macar poate o fi si el norocos, iar voi trebuie sa analizati bine situatia si veti gasi cu siguranta solutia acestei probleme

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

Mergi la inceput