Gravidute prin FIV (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Alina, felicitari mamico! Sa iti traiasca minunile, sa fie sanatosi si iti aduca numai bucurii!

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Buna seara fetelor.
Ne-am intors din germania cu vesti bune.
Controlul eco morphologic a iesit foarte bine.
Mi-a facut ecografie, a facut masuratorile si au
spus ca nu-mi recomanda amnicenteza. Mi-au spus ca daca nu mi-ar fi stiut istoricul nici nu si-ar fi dat seama ca am facut o embrioreductie. Asa de mult s-au resorbit.
leŽam aratat TT si nici nu au vrut sa
se uite pe el. au spus ca nu e relevant in cazul meu (si cand ma gandesc ca la medlife medicul genetician imi propunea sa fac amnio!!!
deasemenea, le-m spus de cele 3 chisturi de plex coroide. ei nu au mai vazut decat unul mic si au spus ca o dispara si asta.
i-am intrbat daca mai e necesar sa mai venim la un control mai tarziu si
au spus ca nu mai e nevoie.
cam atat. suntem incantati ca e bine.

Si pentru ca a fost totul bine, am combinat si vacanta cu cumparaturile.

ALINA ALEXANDRA- FELICITARI PENTRU BEBEI. SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI SI FARA COLICI!

22+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

ALINA ALEXANDRA FELICITARI SA FITI SANATOSI SI FERICITI !!!!!

XRYSYA ce vesti minunate mai ai doua zile si o sa strangi in brate pe baietii tai :)) Multa sanatate va doresc si nastere (cezariana) usoara !!!!

Carmendu
ma bucur ca esti bine asa sa tii toata sarcina si sa nasti un baietel sanatos , cred ca dupa atatea probleme meriti din plin !!!!

Mergi la inceput

Lorelai sincer imi pare rau , stiu ca e foarte greu dar incearca sa-ti revii si poate urmatorul va fi cu noroc!!

Mergi la inceput

Despre noi......n-am scris destul de mult eram devastata de ultimele stiri, nu inteleg de ce se intimpla atatea nenorociri pe topicul asta parca venea in lant ...Catalina.. Luca..Lorelai Doamne nu inteleg
Am vrut sa stau departe de forum pentru ca m-am intristat si am plans (m-a terminat) dar tot nu m-am putut abtine ..... de citit tot va citesc si ma bucur cand exista si stiri bune

Despre noi....suntem bine, am fost joi la dr. Albu la Giulesti la morfofetala, se pare ca bebeii sunt bine au masurat tot ce se putea si mergem cu credinta ca va fi bine pana la sfarsit

Fetelor din Bucuresti imi puteti recomanda ceva magazine de bebe ca incet , incet trebuie sa ma gandesc si la hainute, carucior de gemeni etc. Eu nu sunt din Bucuresti dar aici stam si habar n-am cam unde sa ma duc la cumparaturi :))

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

WOW fetelor, in sfarsit curg vesti bune, sa continuam asa!
Felicitari Alina pentru puiuti, sa cresteti mare si sanatosi!
Manumanu, felicitari pentru pereche.
Carmendu, ma bucur pentru vestile bune. Merita drumul sa va linistiti, doctorii de aici va stresau mai departe cu amnio si cine stie mai ce.
Kittyke, felicitari pentru eco, da, ca asa am patit cu toate, vestile rele ne-au trimis la tacere, dar tot ramanem luptatoare pana la capat.
Marush, si tu esti in doliu sau vacanta? Ce faceti?

Julia 18+

Mergi la inceput

Merci Julia vad ca nu sunt singura care se trezeste in zori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Xrysya multumesc mult pentru raspuns! M-am mai linistit. Te pup si iti doresc sa ai nastere usoara si sa fiti toti 3 sanatosi!! Asteptam vesti de la tine!

Manumanu felicitari pentru pereche!Sa fie sanatosi si sa stea in burtica cat mai mult! Ai terminat cu greturile?

Alina Alexandra felicitaaaaaaaari!!! Sa-ti traiasca bebelusii si sa iti aduca numai bucurii!

Carmendu ma bucur mult pt vestile bune!! Si noi avem un chist de plex coroid la una dintre bebelici. Dr mi-a spus sa nu ma ingrijorez pt ca se resoarbe mai ales ca nu e asociat cu alte neconcordante care sa fi reiesit de la masuratori si triplutest a iesit bine de 2 ori (l-am facut la 2 clinici). Sper ca data viitoare sa nu mai fie acolo. Asa iti doresc si tie.

Andrada 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

quote:
citat din mesajul lui Julia75
Marush, si tu esti in doliu sau vacanta? Ce faceti?

Noi suntem bine. Suntem inca in spital, dar nu mai conteaza, ne descurcam. Bebeii sunt foarte activi. Va voi spune mai multe cand voi ajunge acasa. Sper ca sunteti cu toate bine, nu am reusit sa citesc prea mult pe DC.

19+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, de ce esti in spital? Sper ca sunteti bine. Te asteptam cu vesti bune.

Julia 18+

Mergi la inceput