Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Julia75 spune:
Flori, LA MULTI ANI si vise implinite iti doresc. Sa cresti mare, mai ales burta. Vezi sa nu bei prea mult azi.
Julia 18+
miki01 spune:
Alina Alexandra, FELICITARI MAMICO SCUMPA!
Sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ei!
Te pup din tot sufletul!
Kittyke, ma bucur tare mult de esti bine. Ai dreptate cu starea, ca ca toate ne-am simtit cam rau dupa toate vestile grele din ultima perioada.
Carmendu, bine te-ai intors acasa cu bine! Felicitari pt baietel si eu tot baietel am.
Miki 23 +
manumanu spune:
BRAVO, ALINA, felicitari si sa ai parte de cat mai multa bucurie!
FLORI, La multi ani si sa fie totul bine in continuare!
MARUSH, asteptam vesti!
andicu spune:
FLori, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, o mamica fericita, cu un bebe nascut la termen, sanatos, grasan, mancacios si cuminte! Sarcina usoara in continuare!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
catalina2307 spune:
La multi ani Flori (ai si un PM mai vechi). Multa, multa, multa fericire.
Catalina
flori76 spune:
Neata,burtici dragalase!
Julia,Andicu,Cata,Manu:sar'mana mult pentru urari si va pup dulde-dulce
Alina-Alexandra:felicitari,mamico!Sa-ti traiasca copilasii,sa fie sanatosi,iar tie refacere cat mai rapida!
Marush:imi pare taare rau sa aflu ca esti in spital.Eu tot sper ca fetele care intra mai rar,o fac pentru ca nu au timp sau pentru ca nu au chef de forum,nicidecum pentru ca ar avea probleme....
Sanatate multa si sa ne dai vesti bune cat mai curand
Carmen:felicitari pentru vestile bune cu care ai venit din Germania.Sarcina usoara in continuare!
Julia:ce mai faci?Cand te duci la eco?
Cami?Rami?Ce mai faceti?Cum va mai simtiti?
Noi am schimbat azi semnatura si de cateva zile pot spune ca ma simt din ce in ce mai bine.Greturile sunt muult mai slabe si cred eu ca daca n-as lua gynipral,ar fi disparut detot.
Va pupic si o zi buna va doresc.
------------------
Flori 17+
flori76 spune:
Cata:imi cer scuze,am citit PM tau,dar atunci am fost pe fuga si n-am avut timp sa-ti raspund,iar apoi am uitat...Sper ca nu te-ai suparat si ca ma ierti
------------------
Flori 17+
Julia75 spune:
Flori, maine e ziua cea mare pentru noi, mergem la eco, trebuie sa fie bine! Era si timpul sa-ti treaca greturile.
Julia 18+
flori76 spune:
Julia:bafta multa multa maine!Sa dea Domnul sa vii cu vesti bune si sa te linistesti(macar pentru o perioada )
------------------
Flori 17+
Ioanatugs spune:
Buna dragi gravidute!
Vin si eu printre voi, dupa 8 ani de asteptare, o prima incercare de FIV in aprilie2008, care a rezultat cu o punctie alba si un FIV reusit, cu dr. Marinescu si dr. Dascalescu. Pe 01.07.2008 am avut ET-ul, am DPN-ul pe 20 martie 2009 si azi am fost la prima eco, care mi-a confirmat punctuletul in uter. Eu de fapt am prima eco la Giulesti abia saptamana viitoare, pe 29.07. insa nu am avut rabdare si am facut una azi la dr. Tutunaru stiind ca are un ecograf mai performant. Eu sunt putin ingrigorata ca nu mi s-a dublat beta HCG-ul chiar asa cum trebuie. E in crestere, insa nu s-a dublat la doua zile, ci a crescut cam 30% la fiecare doua zile. S-a mai confruntat cineva cu un beta HCG mai lent la inceput de sarcina?? Sa-mi fac oare griji? Singurul laborator unde s-a dublat perfect a fost la Giulesti: in z14 dupa ET am avut 120 si in z16 a fost 277. Insa la Bios am avut alte valori si a crescut asa: z11=102 , z14=203, z16=315, z19=510. Va multumesc si va urez la toate sarcini usoare si la termen!
Alina_Alexandra felicitari mamico, ai reusit si ma bucur mult pentru tine! Multa sanatate la bebei, sa creasca repede si sa mergeti acasa cat mai repede!!
Flori76 la multi ani iubita si o sarcina cat mai usoara!
Rami73, Amzulica va multumesc pentru incurajari!
AndradaP. ce fac bebelinele??? Vezi ca mi-am luat inima in dinti si am intrat? merci ca mi-ai suportat telefoanele!
cu drag Ioana5+