Gravidute prin FIV (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am uitat sa va spun ca am facut analizele de primul trimestru si au iesit toate perfect.
Am avut emotii cu urocultura, intrucat imi iesise infectie urinara cu Escheria Coli, insa dr. a fost foarte suspicioasa la acest rezultat, intrucat sumarul de urina era perfect ... in concluzie m-a intrebat cum am recoltat si m-a pus sa repet, intrucat nu recoltasem corect. Intr-adevar, cand am recoltat corect analiza a iesit bine.
Am vrut sa va atrag atentia, sa nu patiti ca mine.
Deci, pt o recoltare corecta se procedeaza asa: se face pauza de 6 ore intre urinari, se spala exterior inainte de prima urinare de dimineata, se lasa sa curga primul jet in wc si apoi spre sfarsit se recolteaza in recipient. Si se duce in maxim 2 ore la laborator.
Eu procedasem tocmai pe dos: pauza 2-3 ore intre urinari, fara spalat inainte, pus primul jet si tinut 5 ore in frigider! De aici rezultatul eronat.

12+
Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

ZisaCami ma bucur ca ai trecut cu bine de cerclaj eu aseara am observat ca mi-a iesit asa ca o mucoasa sau o pielita nu stiu ce era iar azi l-am sunat pe dr dar a zis ca nu e ingrijo?
rat m-a intrebat daca ma doare burta si i-am zis ca nu dar nu mi-a zis ce ar putea sa fie si de unde a zis sa-l sun duminica si luni sa ma duc la un control. Tu ai sangerat dupa cerclaj, ti-a zis ceva despre urmatorul control, cand o sa fie ? Ce tratament iei

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miha e absolut normal, si eu am eliminat ceva grunjos, ca o urda ca consistenta si am sangerat maro pana aseara. Acum nu mai am nimic. Iau doar No spa 3/zi timp de 3 zile. Urmatorul control va fi pe 1 sept.

12+
Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Am revenit cu B-hcg=118,72(z12 de la et)
Prima eco va fi pe 11 aug.

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

XRYSYA felicitarii mamico
Ai niste feciorii minunati,ma bucur ca sunteti bine cu toti.
SMOLY felicitariii
MIHA si eu am patit la fel dupa cerclaj,este normal asa cum a spus si Cami.Felicitarii pt fetita
ZISACAMI ma bucur ca sunteti bine,sarcina usoara in continuare
FLORI felicitarii pt baietel

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Smoly- yepeeeeeeee. bravo. Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos. Ce de gravidute in vara asta fetelor.

Cami 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Smoly, felicitari, inca o data! Ai grija de tine!

Miki 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Aurel Cris, sa-ti traiasca printesa de Bianca! Tare frumoasa mai este! (Am vazut pozele noi...)

Miki 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt urari,sa dea DD sa fie bine prins.Amzulica parca si tu ai facut cu dr.Dracea,nu-i asa ?
Tot ea iti supravegheaza sarcina acum sau mergi la altcineva?

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Smoly, felicitari!!! sarcina usoara si bebe sanatos!

Cami, ma suni cand ajungeti la Cta. Sigur ne vedem intr-una din zile! Filip face nebunele si zice din ce in ce mai multe! e scump rau...zise cioara! Ma bucur ca te simti bine si ai trecut cu bine si usor peste cerclaj!

Julia, eu una, astept sa faca Filip cam 2 1/2 ani si incerc iar. Sigur ca mai vrem un bebe, sa dea DD sa reusim!
Cat despre 2 fivuri reusite, Denisa73 are 2 baieti prin FIV; daca intri la Scutece, la Mamici prin FIV, gasesti detalii. Si stiu inca cateva mamici fivoase care vor sa incerce din nou.

Fetelor, eu plec la munte maine si ma intorc marti, miercuri, asa ca va las pe voi sa va ocupati de subiect.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput