Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 19
flori76 spune:
quote:
citat din mesajul lui miha2004
Am pus si eu caruciorul roz, sper sa apara
Mihaela16+
Mihaela,felicitari pentru caruciorul roz!Sa fie sanatoasa fetita si sa se nasca la termen

------------------
Flori
18+
andicu spune:
Flory, bine-ai revenit cu vesti asa de bune! felicitari pt baietel! sa fie sanatos! 
Miha, gata am rezolvat cu lista! scuze, cred ca m-a scapat. Felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa!
Smoly[/red], felicitari pt reusita! asteptam confirmarea dr si datele sa te trecem pe listuta!
[b]Xrysya, felicitari! ai 3 baieti de nota 200!!!
Fetelor, daca am mai ratat ceva sa trec pe lista, spuneti-mi, ca nu sunt tot timpul atenta la tot. 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
xrysya spune:
manumanu-daca voi vati speriat eu eram terorizata.stiu doar ca ultima oara cand am mers la doctor a incercat sa ma puna pe 28.cand am auzit,iam zis doar atat.crezi ca mai pot pana pe 28????mi se rupe burta cu totul.sa uitat mai bine si zice;da ai dreptate.22.nu eram mare eram enorma.am pus 29 de kilograme dar numai la burta.in ultimile 3 saptamani am luat 10 kg da nu stiu din ce.cred ca sa acumulat si apa pe care o beam.tot.da greu nu imi era.conduceam,faceam curat,mai beam cate un pahar de bere,o tigara pe jumate,asa ca sa ma racoresc. nu,centura nam purtat,ptr ca nici nu stiu de unde as fi putut sa iau.nu mia fost chiar greu ptr ca tot timpul sarcinii am facut ce faceam si inainte,deci leam luat pe toate cum au venit.
julia 75.multumesc ptr felicitari.pai baiatul meu cel mare nu ia cunoscut inca.e in romania,in vacanta la mama.vine pe 28.dar ai iubeste inca din burta.tot timpul mangaia burta pupa pozele,lea dus chiar si la scoala sa arate la copii ca are 2 fratiori.astept s a vina.sper sa nu le scoata ochii(glumesc).Da orsicum,am de gand sal implic si pe el sa aiba grija de astia mici sa nu se simta dat la o parte.am baiat cu inima buna![]()
miha2004-felicitari pentru fetita.ce ti-ai dorit?fetita sau baietel?
kittyke-nici eu nu credeam sa creasca asa de mare,da nu am avut nici o solutie so pot stopa.dieta nu prea am avut chef sa tin.mam respectat si eu macar cat am fost gravida,acum mananc numai salata si orez.e greu dar...vreau totusi sa fie mandri baietii mei de mine.
.ku kilogramele nu e greu,ca nu sunt multe.burta!!!a cam ramas,si e creponata toata.sa retras cam jumatate din cat mia ramas dupa nastere.pun eu corset da parca as vrea sa se duca toata.docto9rul zice ca am nevoie de macar 2 luni.da eu mor.ma vad ca o vrajitoare cand nu am corsetul pus![]()
[URL=http://good-times.webshots.com/album/564773553KelcCX]
[/URL]
manumanu spune:
Xrysya, multumesc!
Flori, felicitari pentru baietel (si pentru col!) Imi pare rau ca inca mai ai greturi... asta e, o sa treaca si ele ... eu, desi nu mai am greturi si nu am mai vomitat de 3 saptamani, tot nu sunt "ca inainte" cu mancatul... parca mi s-a schimbat gustul... plus ca am ramas cu un fel de "spaima" de greturi/vomat asa ca uneori am repulsie fata de anumite alimente.
Miha, felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatoase!
miha2004 spune:
Xrysa iubita inainte sa raman insarcinata imi doream fetita dar dupa pur si simplu nu a mai contat, ma gandeam doar sa fie sanatos copilul in schimb sotul mi-a marturisit ca si-ar fi dorit baietel si ca e putin dezamagit ca nu o sa aiba si el unul. Da lasa ca ii aduce fetita noastra mai multi cand creste...
Andicu multumesc 
Mihaela
16+ 
carmendu spune:
XRYSIA- FELICITARI MAMICO! SA FIE SANATOSI SI FARA COLICI
flori - bine ai revenit din vacanta
zisacami - sper ca esti bine.
23+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Julia75 spune:
Miha, zi la sotu sa nu dispere, la anu mai faceti o vizita la Dr. Zadori si veniti acasa cu un baietel.
Chiar fetelor, cele care n-ati "dat lovitura" sa aveti gemeni, va ganditi la al doilea FIV sa aiba surioara sau fratior bebele din burtic? Sau va multumiti cu un copil? Dintre veterane este cineva care a facut 2 FIVuri reusite?
Catalina, te-am citit, bine ai venit acasa. Oare de ce nu ma mir de descoperirile facute in Grecia, stiam ca ceva nu e in regula: sa sangerezi si dupa o luna. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca n-aveai posibilitatea sa te duci in strainatate, sa descopere neglijgenta medicilor romani, ti se spulbera toate visele de a mai avea copil chiar si prin FIV vreodata. E trist, ori de cate ori ai probleme sanitare trebuie sa fugi in afara tari. Sper ca deja te simti mai bine, aduni forte noi pentru iarna.
Julia
20+ 
Andrada.P spune:
Kittyke si eu am probleme cu dormitul. In momentul asta dorm doar pe stanga. Daca incerc sa ma intorc pe partea dreapta simt ca pica fetitza din dreapta ca bolovanul si nu-mi place... Cea din stanga parca e mai pe marginea burtii si nu pica doar ca am senzatia cateodata ca ma sprijin pe ea si iar nu mai pot sa dorm. Din cauza ca dorm doar pe o parte, ma doare foarte des piciorul stang pe care-l tin sub perne. Cred ca mi se opreste circulatia... Cateodata ma mai trezesc pe spate dar ma intorc repede pe stanga pt ca stiu ca nu e recomandat sa dormi pe spate. Totusi incep sa ma bucur ca s-au intors si stau alaturat (la inceput au fost etajate). Ma gandesc ca in felul asta se vor putea alimenta amandoua bine, pana la sfarsitul sarcinii. Pe 13 merg la dr si o sa intreb daca isi mai schimba pozitia de la varsta asta. Tie ce ti-a spus dr referitor la pozitia de dormit?
Iti scriu acum si PM.
Ioana iti tin pumnii pt data viitoare. Sunt foarte optimista avand in vedere ca acum stim ca se poate. Abia astept sa ne vedem 
xrysya multumim pt informatiile despre cezariana si pentru pozele cu burtica pe care deocamdata nu reusesc sa le vad. Sper sa reusesc pt ca sunt foarte curioasa.
Mirelush, Rami ce mai faceti? 
Cu centura... am vazut vreo 3 modele si sunt foarte hotarata sa-mi iau dar dupa ce merg la dr mea sa o intreb daca e ok avand in vedere ca bebelicile sunt cu capetele jos de tot. Nu vreau sa le mai ingramadesc si eu.
Andrada
22+ 

zisaCami spune:
Carmen sunt ok, ieri am venit acasa dupa o noapte in spital si am dormit continuu. Am fost in salon cu o tigancusa de 19 ani, la care s-a adunat toata satra, si-au facut toti baie acolo si erau atat de galagiosi, incat nu am putut sa inchid un ochi. Peste noapte au ramas si mama si soacra fetei, asa ca am dormit impreuna. Am fost asa de stresata, incat nu puteam sa merg la baie si am dormit numai printre picaturi. Asa incat, cand am ajuns acasa nu am vazut in fata ochilor decat baia si patul!
Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu rromii, nu sunt rasista, insa situatia din spital m-a obosit peste masura!
Cerclajul a decurs fara probleme, a fost foarte simplu, a durat 10 minute si nu m-a durut decat in prima ora dupa interventie, cam ca la ciclu. Am fost un pic ametita dupa anestezie, dar a trecut totul foarte rapid si usor.
Cerclajul nu era necesar, a fost profilactic si l-am facut ca o masura de siguranta in plus. Cel putin pentru psihicul meu a contat foarte mult, acum ma simt mult mai linistita si relaxata.
Ai grija cu colul, stai cat de mult poti la pat. Nu ai putea face cerclaj la varsta asta a sarcinii, ca sa nu mai ai nici un stress?! 
Ioana imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta; e cumplit sa te bucuri atat de mult, ca apoi sa se prabuseasca totul brusc - am trait asta cand am avut extrauterina in 2006 ... insa dupa ce vei depasi momentul vei lua doar partea buna in povestea asta, anume ca se poate, ca e un pas inainte si data viitoare va fi mai bine! 
xrysya Felicitari, sa-ti traiasca comorile si sa fie sanatosi si norocosi in viata! 
Iulia Felicitari pentru baietel! 
Andrada sustin ideea ca un FIV in afara tarii e altceva fata de ce se face in Ro; cel putin in cazul meu cu 2 FIV-uri in Canada, 3 in Romania si unul in Ungaria. Si eu sunt interesata de subiectul cu celulele stem. Ai grija de burtica! 
Andicu la sfarsitul lunii august venim pentru cateva zile la mare. Daca sunteti prin zona si aveti timp, poate reusim sa ne vedem. Ce mai face cel mai frumos marinar scump si vesel? 
Moniland multumesc ca te gandesti la mine si iti doresc sa iei hotararea care-ti va aduce noroc si sa te vad in curand alaturi de noi! 
Smoly Felicitari, sarcina usoara si bine ai venit alaturi de noi! 
Flory felicitari pentru baietel! Ma bucur ca e totul ok! 
Catalina scuze ca am uitat sa-ti urez "La multi ani", sa fii sanatoasa si sa-ti implinesti visul de a deveni mamica, cat mai curand! 
Miha2004 felicitari pentru fetita! 
12+ 
Inimioara mea
miki01 spune:
Julia75, sa stii ca eu deja ma gandesc la al doilea bebe :-) Dintotdeauna mi-am dorit 2 copilasi. Daca DD ne va darui 2 in tura a doua de FIV nu ne vom supara deloc. Iar ref. la baiat-fata, cred ca nu conteaza aproape deloc, mai ales la noi care ne-am chinuit asa mult sa vina bebe!
Va pup,
Miki 
25+