Gravidute prin FIV (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

kittyke-intrebai de burta cat creste.de la 6 luni eu zic ca intradevar incepe sa creasca.si ca sa ma crezi,am pus niste poze cu burta mea in creste dar ultima poza inainte sa plec la clinica eram intradevar cat china.si sunt inalta adika 1.75.multumesc ptrfelicitari si incet incet o sa ajungi la termen,nuti fa griji.si cu somnu la fel pateam si eu.la ora 5 eram in picioare.dar....trece,ca trebuie sa ajungi la final doar,nu?
fetelor multumesc pentru felicitari si va doresc tot binele din lume voua si la toata lumea

[URL=http://good-times.webshots.com/album/564773553KelcCX][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Xrysya merci pentru raspuns, si eu simt burtica din ce in ce mai mare dar rezist orice numai bebeii sa fie bine :))

Flori felicitari pentru baietel sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!

Ioana foarte bine ai facut ca ai trecut la dr. Dracea si sa stii ca ai avut noroc ca imi amintesc in februarie cine a vrut o programare a obtinut numai prin mai-iunie , deci o noua speranta si de data asta o sa fie bine !!! Tin pumnii pentru tine !!!

Smoly [/b[b]]felicitari !!!! sa ai o sarcina usoara si pana la termen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Xrysya vai ...acum m-am uitat pe poze si m-am speriat :0)
Ma gandesc ca a fost foarte greu mai ales in ultimele saptamani , incredibil cum poata sa creasca o burtica asa de mare
Si eu cam asa sunt momentan cum erai tu in luna 6-a , asa ca pot sa ma astept sa am o burtica asa de mare (sigur daca reusesc sa-l duc pana la sfarsit )
Cred ca a fost a usurare dupa ce ai nascut:)
Bravo mamica si sa-ti traiasca baietii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Xrysya, superbe poze, baietii sunt minunati. Cel mare cum se comporta, te ajuta?
Flori, bine ai revenit cu vestile bune, noi ne faceam griji pentru tine si tu te distrai la mare. Felicitari pentru baietel, acum ca ai inceput sa-l simti te mai linistesti. Ai facut baie in mare, nu-i rece? Noi vrem sa plecam o zi-doua la Sovata, mie cam frica sa nu ma racesc.
Smoly, felicitari pentru reusita, sa ai grija de voi.
Ioana, sa fi mai norocoasa data viitoare!

Julia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Xrysya, felicitari, mamico!!!! Baieteii sunt niste minuni! Ne-ai cam "speriat" cu burtica, dar toate speram din tot sufletul sa ajungem ca tine! Cum ai reusit sa te descurci? Ai purtat vreo centura (daca da, din ce luna si de care centura?)... Eu parca simt ca acum e momentul sa mai umblu dupa una-alta, ca daca imi creste burtica, o sa-mi fie tot mai greu sa ma deplasez, mai ales prin magazine!
Azi am implinit 5 luni! Bebeii sunt veseli, ii simt tot mai mult, inclusiv noaptea, daca ma mai trezesc.

Manu 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kittyke si multumesc!

Julia:imi pare rau ca v-am facut sa va faceti griji pt mine.N-am facut baie in mare absolut deloc,iar pe plaja am fost de 2 ori si atunci am stat pe saltea,sub umbreluta,cu o rochita pe mine...Deci,nici plaja,nici baie in mare..doar asa,sa zic si eu ca am plecat de acasa vara asta

Fetelor,de Rami mai stiti ceva?Sper din toata inima ca e bine!

Cata,cu scuze pentru intarziere(pe 23 eram in drum spre mare),iti urez din toata inima "la multi ani",sa fii sanatoasa,iubita si sa-ti implinesti cat mai curand visul de a fi mamica!Te pup si te imbratisez cu mult mult drag!

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

xrysya, FELICITARI MAMICO draga!
Sa-ti traiasca baietii scumpi, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Flori, felicitari iubita pentru baietel!

Smoly, sarcina usoara si la termen, sa ai! Felicitari!!

Ioanagtus, multa putere de la Dumenzeu va doresc!

Miki 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Andicu iti mai dau odata datele mele pt ca am vazut ca nu apar pe prima pagina ET 24.04.2008 DPN 15.01.2009 fiv nr 4 dr. Zadori
Am facut cerclaj ieri dimineta, aseara eram deja acasa am avut o mica sangerare de la cusatura pana aseara si ceva dureri in vagin, o mica iritatie in toata zona vaginala de la dezinfectantul pe care l-au folosit din belsug si pe care o mai am si acum desi de aseara ma spal cu tantum rosa la indicatia dr. in rest stau numai la orizontala, nu pot altfel si parca ma simt din ce in ce mai bine.
xrysya Felicitari sa va traiasca si sa fie sanatosi
Va pupic pe burtici pe toate

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Am pus si eu caruciorul roz, sper sa apara

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
citat din mesajul lui miki01

Flori, felicitari iubita pentru baietel!
Miki 24 +

Merci mult
Vad ca deocamdata predomina baieteii...

------------------
Flori 18+

Mergi la inceput