Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 17
kittyke spune:
Andrada merci pentru intrebare , burtica mea creste in fiecare zi asa simt ca e din ce in ce mai mare si mai greu , sper ca bebeii cresc bine merci si de aia e din ce in ce mai greu dar mai am 3 luni oare cum o sa fie peste o luna doua......
FEtita e in stanga si e mai mic dar are loc mai mare, baietelul e mai grasut si nu prea are loc , asa a fost acum doua saptamani la morfofetala :))
DAR eu am o frica dar maine ma duc la control si o sa intreb si pe doctora mea ...am senzatia ca cand stau pe partea stanga baiatul aluneca pe fetita si invers cand sunt pe partea dreapta fetita aluneca pe baiat .....sotul tot ma linisteste ca ei nu au cum sa se impinga unul pe celalalt ca sunt in lichid dar eu totusi am niste temeri dar maine o sa intreb , pe spate nu pot sa stau tot timpul ca ma doare spatele ..deci va fi lunga perioada asta pana octombrie ( daca ajung acolo)
La tine cum sunt asezati bebeii? Poti sa dormi noaptea ? Nu aluneca bebeii ??
Eu ma chinui si cu somnul nu prea pot sa dorm, ma trezesc din 2 in 2 ore dar nu vreau sa iau nimic (mi-a prescris doctora diazepam dar nu vreau sa le iau daca nu e ceva grav)
25+
kittyke spune:
In legatura cu celule stem si eu vreau neaparat sa recoltez celule stem inca nu am studiat destul de mult dar la cordcenter parca nu trebuie sa platesti nimic daca nu iti ies bine analizele si nu pot sa ti le pastreze , dar ma apuc si eu de studiat :))
xrysya spune:
cred ca am reusit sa pun .3 baieti cucuieti
[URL=http://good-times.webshots.com/album/564773553KelcCX]
[/URL]
Moniland spune:
FELICITARI mamico!!! Sa-ti creasca puii mari si sanatosi!
Cami, chiar daca nu intri sa citesti, poate intri sa ne scri despre tine. Tin pumnii pt cerclaj si foarte bine ca-l faci 
xrysya spune:
gata.am reusit sa pun si poze deci.
cezariana.pai mam prezentat la clinica la ora 7 fara un sfert.si pana la ora 8 mau instalat si preparat.o perfuzie in mana,putin clisma,ca trebuia,dar nu dureroasa.abia am simtito.si dupa aia in sala de operatii.mia facut o injectie in sira spinarii dar tot asa far sa doara nici aia.dupa aia mau intins pe masa si au inceput sa puna si sa instaleze la fire pe mine de am zis ca sunt satelit.:).si mia intins iod pe toata burta.adica ma dadea cu o pensula.da foarte mult iod.si cu tanti anestezista la cap,gata,miau plecat picioarele,nu le mai simteam deloc.au ridicat paravanu si a inceput povestea scoaterii la lumina.si prima intrebare pe masa a fost so intreb pe anestezista daca o sa ma doara.si ea zice:pai tocmai tia taiat burta,acum urmeaza al doilea strat.da nu durea nimic.am simtit doar ca ma impingea ceva acolo la burta si senzatia aceea de a mari o gaura prea mica.nu pot sa explic asta,cred ca trebuie traita.si cam in 10 minute mia aratat primul bebelus care era cel mare.arau alaturati nu etajati.si ia taiat cordonu in fata mea.da bineinteles ca am inchis repede ochii ca nu sunt chiar asa tare de inger.si iar sa ridicat paravanul in sus.si a bagat apoi domnul doctor mana pana la cot in burtika mea si la un minut de cautare la gasit si pe al doilea bebelus al meu si aceasi operatiune si la el.si gata.mia pus doamna cu anestezia mai multa anestezie si nam mai simtit nici impinsaturile.cam toata operatiunea a durat jumatate de ora.am avut pe prietena mea langa mine ca barbatimiu cred ca cadea langa mine daca intra.si asa toata operatia cat a durat am barfit pe domnu doctor si pe toata lumea ca si asa nu ne intelegea nimeni.si au pus amandoi copilasii in cate un carut de acela de clinica si iau dus la camera copiilor intre alte 4 fetite.si lea pus numele twin A si twin B.si cam la vreo 3 ore mi ia adus in camera sai vad si eu asa frumusi curatati si parfumati.si a doua zi mau ridicat in picioare miau facut un dus si mau trimis la plimbare pe hol ca sa incep sa merg.si am zis ca nu pot dar daca nu mau crezut a trebuit sa merg.si am putut.si avenit domnu doctor si eram tare ingrijorata de burta ca tare mare mai ramasese.si mia zis sami pun corset.vai domnu doctor da se rupe operatia.si iar nu ma crezut si mia pus corset.si intradevar nu sa rupt nimic.si asa de bine e cu corset.ca nu se mai balangane nimic in mine toate stau la locul lor si nici burta nu atarna cand stau in pat pe o parte.deci foarte bine cu corset.si gata povestea.marti mam internat sambata mia dat drumu acasa.eu bine bebelusii si ei bine.doar barbatimiu foarte ametit ca inca nui vine sa creada ca are 2 copii.are 49 de ani si nu a mai avut copii niciodata si baiatul il am din prima casatorie.deci emotii mari
ce vreau sa va spun e ca e foarte mare diferenta fata de romania.si diferenta de la cezariana la natural.cand am nascut in romania,am nascut natural si la spital.pai tot travaliul cat a durat cred ca nu a ramas cineva din familie neinjurat.am injurat si pe mama si am blestemat si ziua cand mam nascut.acum am barfit pe toata lumea si am ras tot timpul operatiei
apoi conditiile.pai in romania abia nascuta a trebuit sami caut singura copilul la salon si la toaleta stateam cate jumatate de ora la coada sa ne dezinfecteze tanti asistenta.
si nu numai asta.nu exista comparatie.si lumea si doctorii si surorile.total diferit.si fara sa bagi in buzunar ca sa fii bagata in seama.deci totul era ceva normal pentru ele.isi face fiecare meseria dar nu ptr bacsis ci ptr salariu.conteaza foarte mult.
deci multumita.sa mai faci inca zece copii asa.bineinteles ca nu mai fac.gata:)miam incheiat capitolul copii
[URL=http://good-times.webshots.com/album/564773553KelcCX]
[/URL]
smoly spune:
Buna fetelor! Iar dau buzna la voi dar de data asta cu 2 teste pozitive.(ieri a 2 liniuta era mai palida ,azi era aproape la fel de intensa ca cea de control).
Nu stiu dc va mai aduceti aminte,zilele trecute va intrebam dc a avut cineva contact sexual in z 8 de la ET.Ei bine eu am avut si totusi bebe se pare ca s-a prins(cu toate ca nu am stat deloc in pat).Deci nu cred ca reusita consta in a sta nemiscata 2 sapt in pat ci de a te comporta cat mai normal(totusi nu tb sa generalizam)Cel putin la mine asa a fost.Dc embrionul e de calitate,si DD pune si el un deget se prinde oricum.
Va pup pe toate si DD sa ne ajute sa ne tinem toate copii in brate.
Te astept, copilasul meu frumos!
mihaelk spune:
Xrysya, felicitari pentru 
, sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi.
Smoly, sarcina fara peripetii !
flori76 spune:
Burtici,bine v-am regasit!
Am disparut cam brusc,pentru ca am fost plecati cateva zile la mare si n-am mai avut timp sa dau de stire.
Am citit putin din urma si-mi pare taaare rau,foarte rau pentru Ioana
Iubita,sunt convinsa ca data viitoare o sa fie bine pana la capat!Ma bucur ca esti optimista!
Cami:bine ai revenit cu vesti bune!Ma bucur din toata inima ca bb e ok si sper ca si tu esti putin mai linistita!Sarcina usoara in continuare!
xrysya:felicitari mamico si sa-ti traiasca baietii!Sunt niste minunatii!
Julia:felicitari pentru baietel!Sa fie sanatos si sarcina usoara in continuare!
Smoly:bine ai venit,felicitari,sarcina usoara si la termen si bb sanatos sa-ti dea Dumnezeu!
Dupa mini-vacanta la mare,bineinteles ca nu m-am putut linisti pana n-am facut un eco.Asa ca azi..ne-am prezentat plini de emotii(ca de obicei) la nenea dr.Care,din prima ne-a spus ca o sa avem un baietel
Suntem tare-tare bucurosi....Eu mereu spun ca ceea ce ni se intampla e o minune de la DD!!
De sambata a inceput sa miste,il simt si mi-e atat de drag,traiesc niste momente absolut magnifice 
O alta veste buna e ca am colul inchis si de..5cm!!Asta-i super,deci gynipralul si face treaba,chiar daca...cam tremur de la el.
Greturi am in continuare la greu,chiar si alaltaieri am vomitat,dar deja cred ca m-am obisnuit ![]()
Va pup dulce pe absolut toate...m-am intins cat o zi de post...
------------------
Flori
18+ 
Ioanatugs spune:
Xrysya felicitari mamico si sa-ti traiasca baietii!!
AndradaP., Andicu, Julia75, Kittyke, Flori76 va multumesc frumos pentru incurajari!
Noi mergem inainte si deja ne-am facut planuri pentru toamna! Vreau sa schimb si medicul, ca poate schimb norocul! A obtinut finutza mea care e pacienta dr. Dracea, o programare pentru mine in luna septembrie, asa ca ne bucuram tare mult. De mers in afara tarii nu putem pentru ca ar trebui sa mergem amandoi acolo, insa nu avem cu cine sa lasam afacerea, in lipsa noastra. Singura solutie e aici si astept sa treaca o luna doua, dupa care o luam de la capat. Va urez sarcini usoare si la termen la toate!
si va multumesc ca mi-ati fost alaturi in aceste momente!
cu drag Ioana