Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 16
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca am disparut asa brusc, insa m-am speriat foarte tare si am intrat in panica, dupa ce am citit atatea vesti proaste la acest subiect. Azi am facut si eu morfofetala de 12 saptamani si totul e perfect: bb are 5,07 cm de la craniu la fundulet; 56 gr., pliul nucal de 1,36 mm; col inchis 37 mm; cord 150 b/m; craniu, coloana vertebrala, membre, torace, loje renale, stomac, vezica urinara, placenta, lichid amniotic, miscari fetale si tonus fetal - toate normale. Pare a fi fetita, dar e inca devreme pentru certitudine. BB era cam somnorici ( la 9 dimineata ) - aici cam seamana cu mine. ![]()
Hematomul nu se mai vede, fie a disparut, fie si-a schimbat consistenta si nu mai pune probleme. De vreo o saptamana nu mai am nici o scurgere, nici macar maro.
Maine ma internez in spital sa fac cerclaj preventiv, chiar daca nu e necesar, pentru linistea mea.
Flori La multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa si sa duci cu bine sarcina la termen! 
Carmendu multumesc ca ai intrebat de mine!
Cum a fost la eco, ce face bb?
Marush, Andrada felicitari pentru pereche, respectiv fetite! 
Valeria se pare ca dr. Zadori a avut mana buna la fetite, in ziua aceea! ![]()

tuturor, aveti grija de voi si de burtici!
12+ 
Inimioara mea
carmendu spune:
zisa cami - ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca nu mai ai probleme cu hematomul. de ce faci cerclaj preventiv? ti-a fost indicat? din ce ai spus tu, colul este ok.
noi am fost saptamana trecuta la eco si eram bine, am fost si azi la eco si mi-a spus ca mi s-a scurtat colul. este inchis, dar scurtat.
concluzia, trebuie sa stau in pat si mai vedem saptamana viitoare.
multa sanatate si sa ne dai vesti bune.
23+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Ioanatugs spune:
Zisa_cami ma bucur pentru vestile bune si sarcina usoara in continuare!
Am fost si eu la eco azi si am vazut din nou un punctulet, insa prea mic pentru varsta lui reala, avea doar 6,2 mm si era cel mai frumos punctulet pe care l-am vazut vreodata. Insa din pacate, nu avea activitate cardiaca si m-a trimis sa repet beta HCG-ul. Alunecase putin din uter, deaceea aveam de dimineata pete maronii si era pozitionat deasupra orificiului intern, iar endometrul era 16.8. Atat am inteles de la profu', nu mi-a spus ce sa fac, nici la ce sa ma astept, m-a pasat repede asistentelor, sa-mi explice ele. Beta HCG-ul in spital mi-a iesit azi 78 si mi-a zis sa mai vin si joi sa mai repetam un beta HCG, ca poate....poate!! De parca nu as fi satula de atatea analize si parca nu as sti si singura ca mai bine nu poate fi.
Acum pe seara am inceput sa am si dureri de spate si in continuare pete maronii, semn ca zilele urmatoare se va desprinde.
Mai uman mi s-a parut dr. Tutunaru, pentru ca aveam si la el o programamre azi la ora 15:00. Am comparat pozele de acum o saptamana, cu cea de azi si crescuse fata de acum o saptamana, insa si el mi-a zis ca e prea mic pentru varsta reala si sa nu-mi fac mari sperante. Daca era bine i-mi dadea un tratament de sustinere, insa cum arata azi, a zis ca mai bine sa asteptam si pe urma sa-l sun si sa mai vin la o eco peste doua saptamani, ca sa fiu sigura ca s-a eliminat.
Ce sa facem, mergem inainte si astept sa treaca perioada asta grea. Nu vreau sa-mi plang de mila, nu e nimeni vinovat pentru ce s-a intamplat, asa a fost sa fie!
Va pup pe toate si va multumesc frumos pentru mesaje si telefoane
cu drag Ioana
kittyke spune:
Buna fetelor,
Ma innebunesc am scris asa de mult si a disparut imi vine sa urlu ...
Ioanatugs imi pare foarte rau dar totusi vezi ca ceva s-a intimplat si data viitoare o sa fie bine (de ce nu te duci la dr. Dracea , e tot la Giulesti are si cabinet privat , e draguta tanara iti recomand) proful e prea plin nu mai are nici timp nici chef asa am inteles de la alte fete si chiar cand esti intr-o perioada grea sa nu-ti explica nimic chiar mi se pare o nesimtire (sau la Ungaria multe fete au reusit la Szeged )
Carmendu mare grija !!!! Daca nu ti-au spus doctorii iti spun eu ca dupa saptamana 20 uterul creste de 3 ori si trebuie mai multa odihna si relaxare (chiar m-am mirat ca te ai dus la concert)
Eu din saptamana 21 nu prea mai ies, ma odihnesc mult ma plimb acum am fost pana la Cluj ca trebuia dar si acolo am stat mult intins in pat.
AM obtinut sarcina foarte grea trebuie sa avem mult mai mare grija decat femeile care au o sarcina fara probleme.
Si noi am vrut sa mergem la Grecia la sfarsitul lunii iunie dar am fost la mine acasa la o doctora care timp de o ora s-a uitat pe echograf ne-a aratat multe si mi-a spus ca doctorii de la Bucuresti sunt foarte lejeri daca ma lasa sa plec la un drum asa lung ( am platit 70 ron si nici vorba de pret dublu pentru ca sunt gemeni )a reusit sa ma sperie asa de tare ca nu ne-am mai dus la Greci numai aici la vecini la Bulgari si bine am facut ca eu oricum traiesc cu o frica in mine
Deci stai cumintica in pat si fara efort ...mai avem un pic si ajungem in finish :))
kittyke spune:
Marush triplu test nu este un diagnostic numai o statistica !!!
Mi-au zis sa nu fac ca la gemeni n-are relevanta dar eu la recomandarea dr. Albu tot am facut si mi-a iesit tub neural 1:50 , m-am speriat tare dar mi-au explicat ca la echograf se vede daca ar fi ceva problema
Iti doresc multa rabdare si bebici sanatosi !!!
Julia felicitari pentru baietel sa ai grija de el !!!
xrysya spune:
Buna dimineata.gata,am reusit.Marti pe 22 iulie mia adus barza doua floricele.Unul de 2650 si unu de 2350.Nu prea mari da cu un tipat in ei....auuu.Nota 10 deci.Dupa 4 zile nea dat drumu acasa si a trebuit sa ne descurcam singuri.Hmmmm nu e chiar asa de greu.mananca doarme si...ampers.E frumos fetelor cu gemeni.Poate mai tarziu va fi mai greu da acum nu,totul e ok.Am sa incerc azi sa pun si poze ca nu prea stiu cum.
Mult succes la toate fetele si va doresc sa ajungeti toate la terme cu copii sanatosi si frumosi.A,si inca ceva.E muuuuult mai bine cezariana decat natural.Deja abia o mai simt operatia.Da cu anestezie locala ca nu e bine pentru copil cea generala
mamica cu 3 baieti.
kittyke spune:
Xrysya FELICITARI MAMICO !!! Sa-ti traiasca baietii !!!!
Eu zic ca amandoi au greutate super, ce m-as bucura daca si ai mei ar veni pe lume cu aceasta greutate :))
Merci pentru informatie in legatura cu cezariana ca si eu o sa nasc cu cezariana dar habar n-am cum o sa fie :))
Asteptam poze cat mai repede
VA pup
Julia75 spune:
Xrysya, FELICITARI PNENTRU BAIETEI! Sa creasca mare si sanatosi.
Kittyke, multumesc, mie mi se pare o eternitate timpul ramas pana la nastere, nu un pic ![]()
Ioana, sa ai putere sa treci peste perioada asta grea, o sa fie bine pana la urma.
Cami, ma bucur ca sunteti bine.
Miki, si eu am tensiune foarte mica, nu fac doi pasi dimineata pana nu beau o cafeluta. Asa rezist toata ziua fara probleme pana acum.
Valeria, felicitari pentru fetite! Nici o problema daca se transforma in baieti, voi ce asteptati?
Amzulica, si mie mi-a zis clar docul dupa Et fara sex, nu a mentionat cat timp, nici n-am intrebat ca nu-mi ardea dea sex, abia asteptam rezultatul pozitiv, aproape nemiscat in pat, acum nici de frica nu ne prostim, desi se poate ca e voie deja. Incet creste si burtica ta, felicitari.
Julia
19+
Andrada.P spune:
xrysya FELICITAAAAAARI!!!!!! Sa traiasca bebeii, sa fie sanatosi, cumintei cum spui ca sunt deja
, mancaciosi si sa-ti aduca numai bucurii! Asteptam pozele si cand ai tu timp poate ne spui mai in amanunt cum a fost la cezariana. Bebeii tai au fost etajati sau unul langa altul? Stiu ca daca sunt etajati, cel de jos ramane un pic in urma cu greutatea iar ai tai au avut super greutati!! 

o mamica si 2 bebei
ZisaCami felicitari! ma bucur ca bebele e bine! Iti doresc sa fiti la fel de bine in continuare!
Valeria72 si mie la aproape 14 sapt mi-a spus Dinu Adela ca sunt baietei (cel putin unul)! Am si poze cu putza (ma scuzati!) La 17 saptamani insa, le-au cazut putzele si s-au facut fetitze! Ceea ce nu este rau de loc ![]()
IoanaTugs imi pare rau iubita! Singurul lucru bun in toata chestia asta este ca acum stii sigur ca se poate. Si eu sustin ideea ca un FIV in afara tarii este cu totul altceva si ca sansele sunt mult mai mari. Vorbeam si cu Kitta de chestia asta zilele trecute. Sper sa ne putem vedea curand sa vorbim mai mult. 
Kittyke cum e burta ta? Mie mi s-a cam lasat si ma cam apasa. La ultima eco mi-a masurat colul si prima oara era prea mic, l-a mai masurat o data a iesit prea mare, apoi undeva la mijloc
asa ca in momentul asta habar nu am cat are, stiu doar ca nu e deschis. Luni merg la morfofetala la Iosup si sper sa ma dumiresc. Dar ma streseaza faptul ca e prea jos. Dr la care am facut ultima eco spunea sa-mi iau centura...
Carmendu am fost la Feeria si am vazut caruciorul. E ok doar ca parca mi-as lua din ala cu locurile alaturate. Mi-e mila de bebele din spate care n-o sa aiba deschidere si stiu cat sunt de curiosi la varsta asta... Oricum m-a ajutat sa-mi dau seama cam cat sunt de mari. Mi s-a parut cat un tren!
imi dau seama cam cum e si cel cu locuri alaturate. Sper sa intru cu el pe o usa normala...
Fetelor, voi stiti vreun pediatru in Aviatiei sau apropiere (Baneasa, Floreasca...) care sa vina si acasa? Vreau sa ma apuc sa-mi caut sa nu ma prinda evenimentul descoperita.
In alta ordine de idei, ati studiat problema cu celulele stem? Ciarli, care a nascut gemeni in ianuarie, imi spunea ca a fost nemultumita de rezultate in sensul ca celulele nu mergeau decat pana in jur de 14 kg (nu mai stiu exact). Am mai primit si din alte parti feed-back negativ. Nici nu stiu ce sa fac. N-as da 2000 Eur sa stiu ca ma bazez pe ele in jur de 1 an... Voi ce feed-back aveti?
Andrada
22+ 

andicu spune:
Neata!
Intai si intai, FELICITARI MAMICII XRYSYA!!! 
Sa-ti traiasca floricelele, sa fie sanatosi, mancaciosi si la fel de cuminti si mai tarziu!![]()
Cami, ma bucur mult sa nu se mai vede hematomul! bebe e super, colul si mai bine! daca asa ai ales sa fii sigura, cerclajul, iti tin pumnii sa treaca usor!
si sanatate multa tie si lui bebe!
Ioanatugs, of, imi pare rau ca nu a fost o reusita cu sarcina, sper sa se lamureasca lucrurile cat mai curand! imi inchipui ce greu iti este! 
tuturor si burtici sanatoase!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel