Gravidute prin FIV (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Ma scuzati ca indraznessc sa scriu aici,cu toate ca tare mi-as dori,dar am o intrebare care nu-mi da pace:
ieri a fost z8 de la et si am facut prostioare cu sotu desi stiu ca e interzis.(deh,am hormoni cu carul in mine)
Credeti ca s-ar putea intampla ceva nasol din cauza asta?
Cine a mai trecut prin asa ceva va rog sa-mi dati un raspuns.
Va multumesc!

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Amzulica sa ne spui si noua ce ti-a recomandat medicul tau pt constipatie. Vad ca sunt diverse variante. Eu nu o stiam decat pe cea cu supozitoare cu glicerina. Sfatul meu: nu sta mai mult de 1 zi. Cu stai stai mai mult cu atat e mai greu. Si inca ceva... incearca sa nu fortezi. Incearca sa gasesti solutii sa creezi reflexul natural (eu de ex tin o mana in jetul de apa. chiar functioneaza).

Smoly eu am facut FIV in Ungaria si medicul de acolo ne-a spus ca dupa 4 zile de la ET contactul este permis. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Bafta multa!!

Ioana nu stiu ce sa zic... Nu mai inteleg nimic.

Andrada 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Andrada P. multumesc din suflet pt raspuns! M-am linistit!
Sarcina usoara in continuare iti doresc si Doamne ajuta la toate fetele!

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

marush - ma bucur ca sunteti bine. aveti grija de voi. asta e, spitalul nu e placut , dar e mai sigur. daca ai nevoie de ceva, spune-ne.

amzulica - nustiu ce sa spun de supozitoare cu glicerina, dar stiu sigur ca herbolaxul este bun impotriva constipatiei si e permis in sarcina. inainte sa cumperi, citeste prospectul.
cafeaua cu lapte e permisa, dar in cantitati moderate, adica nu mai mult de o cana /zi
a alta metoda naturala - la metro sunt niste prune uscate (cumparati din cele straine) ( la raionul de fructe uscate). le puneti in lapte sau un apa la inmuiat sau in blender si beti shaker-ul. actiune garantata.

ioana - te asteptam cu vesti bune. multa sanatate.

zisacami - ce mai faci? stiu ca ai hotarat sa iei o pauza. sper sa fii bine si tu si bebeul tau.. cum mai esti cu hematomul?

andrada - sper ca ti-am usurat cautarile cu privire la carucioare.

celelalte fete, dati raportul. prea multa liniste e suspecta. sper doar ca sunteti in vacanta si va distrati de minune. Doamne ajuta.

despre noi, suntem bine. astazi suntem pe modul rest, dupa un w-e obositor. de vineri pana duminica am fost la un curs de de la 9-18 obositor. am avut cateva contractii si dureri de burtika, cand in stanga cand in dreapta. am fost un pic ingrijorata.
sambata seara am fost la concert ma lenny kravitz. frumos. am stat in tribune, desi noua ne place sa stam pe gazon. mna gandeam ca s-ar putea ca basii sa nu-i placa lui bebe, dar a fost cuminte. am vazut o gramada de gravidute in jurul meu si m-am mai linistit. uite ca nu eram singura. pe unele dintre ele le-am vazut chiar pe gazon si, sincer, le-am invidiat ca au putut sa stea atat in picioare. eu obosisem deja de la masina pana la tribune.
maine mergem la o ecografie de control, iar duminica la dr meu.
va urez sanatate si sa veniti cu vesti bune.

23+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Vin si eu cu noutati, am fost azi la eco si BB se pare ca e fetita si e bine dar colul este cam scurt (lung nu a fost niciodata) are 3,15 asa ca miercuri dimineata o sa mergem la spital sa ni se faca cerclaj profilactic motiv pt care sunt cam ingrijorata mai ales ca mi-a zis ca dupa 4 ore pot sa plec acasa.Rog fetele care au facut cerclaj sa ma ajute cu cateva sfaturi sau macar sa-mi spuna la ce sa ma astept.
MARUSH draga mea sper ca esti bine, abia citisem ca ai facut cerclaj tare mult as vrea sa vb cu tine poate poti sa-mi dai nr tau de tel cumva, te pup si ai grija de tine si comorile din burtica.
Va pup pe toate

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Mai fetelor - Doamne fereste de ce vorbiti voi aici - de sex cu sotul dupa ET? Pai la Giulesti au zis clar - interzis - si la mine va fi interzis pana la nastere. Pai de astea imi arde mie acum? Io am facut deja referire sotului la Vacaresti, Gara, Matasari si care o mai fi - fetele din Bucuresti stiu de ce vorbesc. Glumesc - dar acum serios - voi aveti contact cu sotul cele gravidute?

Referitor la constipatie - yepeeee - mi-a dat lactoza sa iau adik duphalact un siropel dulce ca mierea, am luat azi de 2 ori cate 15 ml si efect garantat - m-a cam balonat nitel dar a mers brici.

Eu am fost azi la eco - asa cum spuneam si bebe e bine - are deja 2 cm de la 6,2 mm de acum 2 saptamani.

Cami 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare la toate burticile!

Dragele mele, voi cum stati cu tensiunea? Eu am avut o criza de tensiune dimineata cu ameteli cu vomitaturi, era 9,6/6,4 si pulsul 128!!
Acum mi-am mai revenit, am baut putina cafea si a crescut si tensiunea, dar sunt cam molesita.

In rest, suntem bine, crestem in fiecare zi, bebele este tare vioi, vorbim, spunem povesti, ascultam muzica. Ma duc in continuare la serviciu, per eu sa pot pana pe la mijlocul lui sept.

Ioanagtus, hai vino cu vesti bune astazi!

Va pup pe toate,

Miki 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Venim si noi cu vesti.... am fost duminca la dr. si se pare ca in momentul de fata par a fi fetite, insa ne-a zis sa nu ne bazam inca pe chestia asta ca lucrurile se mai pot scimba. In rest sunt bine, una are 5.34 si cealalta 5.33cm si tare mai dadeau din piciorute. Eu inca ma mai lupt cu greturile de dupa amiaza dar se pare pare ca au mai cedat in intensitate.

Pupam toate fetele!!!

12+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

valeria72 si mi mi s- a spus la eco la 12 sapt ca e fetita si uite ca a fost ditamai baiatul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Valeria72, Monica Elena - si eu am "patit-o" cu fetita tocmai de la Iosup si tot la 12 sapt.

La 21 de sapt a vazut si mami ca suntem ditamai baietelul :-))

Miki 24 +

Mergi la inceput