Gravidute prin FIV (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna ! Va salut pe toate...am un pic net si nici nu am pozitie de scris!
Sunt in spital de 4 saptamani si ceva, am facut cerclaj insa la 3-4 zile mai am o repriza contractii, si stau pe aici pEnTru perfuzica(nospa scobutil gynipral), o perfuzica si totul e ok.
Bebicii sunt bine, burtica in creastere...doar ca d-na Dr. este f precauta si nu ma lasa sa plec din spital pana nu sunt stabila pe medicatia cu tablete.
M-a dat peste cap triplu test care l-am facut de 2 ori ..a fost o ABRAMBUREALA TOTALA!
Bietest nu am facut, iar la triplutest la Polisano, astia mi-au dat risc crescut de Down 1:56, am repetat dupa 10 zile la Medlife unde s-a corelat aceeasi ecografie (din urma cu 10 zile)cu un nou set de analize recoltat la ei, ..rezultat risc crescut 1:216..pana am aflat rezultatele intrasem in 19 saptamani, nu va spun prin ce am trecut!!!
Amniocenteza nu am facut, ca la gemeni e mai riscant, iar ca sa o fac in alta tara presupunea un risc in plus la transport (eu trebuind sa stau f mult in pat) si oricum timpul nu ne permitea avand in vedere varsta sarcini,..asa ca am hotarat sa mergem mai departe..luni avem morfologie la Herghelegiu, o sa vedem atunci adevarul!
NU AM INCRFEDERE ORICUM IN NICIUN REZULTAT DINTRE CELE DOUA, E DIFERENTA PREA MARE,SI STIAM CA TRIPLUTEST NU SE FACE LA GEMANI INSA RECUNOSC, ATUNCI CAND PRIMESTI UN ASTFEL DE REZULTAT E IMPOSIBIL SA STAI LINISTITA, MACAR PANA TE MOBILIZEZI PSIHIC DIN NOU!

Nu am mai reusit sa citesc din urma ..trebuie sa stau la orizontala mult mai ales acum cu cerclajul!

Va pup pe toate, si sper ca nu v-ati ingrijorat!

15+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Revin cu noua semnatura !
Va sarut pe toate si va doresc multa sanatate!

20+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor ajutor. Sunt constipata la max. si nu stiu ce pot sa fac, imi vine sa urlu. Am mancat de toate; supa, iaurt, fructe, beau 2 L de apa pe zi si degeaba. Fac o data la 3 zile si atunci cu mare mare chin, am senzatia ca ma ustura si colul de constipare. Voi beti cafea dimineata pe perioada sarcinii, ca eu desi eram mare fan de cand am incepput tratamentul am renuntat. Se poate lua ceva in sarcina, supozitoare ... ca pana luni la eco nu mai pot, explodez.

Cami 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Amzulica supozitoare cu glicerina poti sa pui dimineata, pe urma stai 20 min. intinsa. Eu asa stiu ca sunt permise in sarcina. Multa bafta!
AndradaP. mi-am luat ieri rezultatul beta HCG-ului de joi si este 347.3 Acum pina marti nu mai am ce face, decat sa astept. Eu am in continuare aceleasi simptome de sarcina si nici o pata, macar roz, sau bej, absolut nimic. Nu stiu ce sa mai cred!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Amzulica scumpo, mie doctorul mi-a spus sa ma feresc de supozitoarele cu glicerina si mi-a recomandat herbolax pastile, care sunt special create pentru gravidutze. Eu am luat toatya sarcina si nu am avut efectiv nici o problema

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Amzulica, si eu am avut aceeasi problema cu constipatia, o vreme am "functionat" numai cu supozitoare cu glicerina, dar din acelea pentru copii, mai micutze (la recomandarea drului). De cand am reinceput sa beau cafeluta de dimineata (tot la recomandarea drului, pt ca am tensiunea f mica), evident cu mult lapte, situatia s-a ameliorat semnificativ. Nu stiu daca la asta a contribuit si incetarea greturilor si faptul ca am putut sa-mi reiau meniul de mic dejun, adica muesli cu iaurt sau lapte, iar un "flux" mai bun am constatat de cand iau vitaminele Centrum , adica de o saptamana (pana acum dr a zis sa nu iau din cauza greturilor etc.). probabil fierul din vitamine a contribuit.

Marush, ai grija de tine si de bebei! Te asteptam cu vesti bune!

Manu, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri - aseara am pus un supozitor cu glicerina pentru adulti care s-a topit doar jumate (cred) ca a fost primul care a iesit, si fortand am reusit sa rezolv problema. Am noroc ca nu am greturi, nici un simptom de fapt si voi trece probabil pe cafelutza de dimineata care ma rezolva intotdeauna. maine ma duc la eco si intreb doctorita - sa nu mai patesc asa ceva.

Cami 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Ioana, Andrada, multumesc.
Marush, ma bucur ca suntei bine, nu-i prea frumos sa stai in spital dar e mai sigur. Vezi ca suntem deja la jumatate de drum, cum a trecut. Lasa de teste nu te ingrijora, nici nu trebuia sa faci sa te stresezi, bebeii sunt bine si gata, alt gand sa nu ai.
Flori, unde ai diparut? Vezi ca daca lipsesti prea mult ne facem griji si nu ne prinde bine. Nu te-am "vazut" de 4-5 zile.
Amzulica, bea linistit o cafeluta cu multa lapte dimineata, nu-ti face nici un rau, daca mai maninci si un bol de muzli(cereale) cu lapte rece pe langa cafea, sigur fugi la wc.

Julia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
citat din mesajul lui amzulica

Fetelor multumesc pentru raspunsuri - aseara am pus un supozitor cu glicerina pentru adulti care s-a topit doar jumate (cred) ca a fost primul care a iesit, si fortand am reusit sa rezolv problema. Am noroc ca nu am greturi, nici un simptom de fapt si voi trece probabil pe cafelutza de dimineata care ma rezolva intotdeauna. maine ma duc la eco si intreb doctorita - sa nu mai patesc asa ceva.

Cami 8+

Nici cafelutza de dimineata si nici supuzitoarele cu glicerina nu sunt indicate in primele 3 luni de sarcina. Dar oricum cel mia bine intrebi medicul.....mi-e mi-a interzis sa consum cafea...si pot sa spun ca inainte eram dependente de ea...beam cate 3-4 cani pe zi, iar acum nu mai beau deloc...deci se poate si fara ea....

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Amzulica, la mine a avut rezultate f bune kiwi, 2-3 / zi.

Marush, ma bucur ca esti bine. Felicitari pentru pereche! Doamne Ajuta sa ajungi acasa cat ma repede si cu bine!

Miki 24 +

Mergi la inceput