Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 21
miha2004 spune:
ZisaCami, Aurel-Cris multumesc de respunsuri sper sa fie totul bine, 
Andicu vacanta placuta la munte
Smoly felicitari 
Mihaela
16+ 
amzulica spune:
Smoly - da am facut cu Dracea insa de urmarit se pare ca nu mai vrea sa-mi urmareasca sarcina si va trebui sa aleg pe altcineva. Nici nu stiu incotro sa o apuc. M-am saturat de alergat prin medici ... in atatia ani.
Cami
9+
Andrada.P spune:
Smoly felicitari!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Andicu vacanta frumoasa!
Andrada
22+ 

smoly spune:
Fetelor sunteti niste scumpe,va multumesc pt primire.Sper sa fie totul ok cu bebele meu,asta o sa vad pe 11 cand ma duc la eco.
Amzulica intreab-o pe Dracea pe cine iti recomanda din Gyulesti.Mie de ex eco o sa-mi faca Cezara Bucur ca Dracea e in concediu.Poate raman la ea.Oricum eu vreau un dr care sa-mi raspunda la telefon cand il sun si sa imi urmareasca sarcina cu seriozitate,ca si asa de abia am obtinut-o!
Te astept, copilasul meu frumos!
aurel_cris spune:
MIKI abia astept sa vad si eu pozele bebelusului tau

MIHA

ANDRADA aveti deja 22 de sapt.ce a trecut timpul

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
kittyke spune:
Smoly FELICITARI sarcina usoara si la termen iti doresc !!!!
Si eu am facut FIV cu dr. Dracea in februarie si mi-a spus clar ca ea nu mai supravegheza sarcini si nu vine la urgente asa ca am ales o doctorita tot din Giulesti, e tanara , draguta si mi-a dat si numarul de telefon daca va intereseaza o sa va dau numele ei :))
Andicu concediu placut in munti !!!
Andrada ti-am scris un email !!
Marush spune:
Fetelor, am ajuns acasa !
Suntem ok, cu toate ca drumul si-a pus amprenta un pic pe starea noastra!
Trebuie sa stau in pat f f mult, n-am ce face!
Acum 2 saptamani am fost le Herghelegiu, pentru eco morfofetala, toate sunt normale, din punctul lui de vedere bebelusii sunt ok!
SMOLY felicitari, bine ai venit printre noi!
21+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Julia75 spune:
Andicu, odihna placuta la munte. Eu peste 3 ani voi fi prea batrana sa ma duc la inca un FIV
, desi as dori un fratior sau o surioara.
Fetelor, cine stie sa faca capitol nou, ca Andicu a lasat tema de acasa pentru noi? Flori, si tu esti odihnita dupa mare, faci capitol nou?
Marush, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa.
Julia
20+ 
Andrada.P spune:
Dragelor am deschis capitol nou! Din pacate imi scapa ceva si nu reusesc sa pun link-uri (nici la noul capitol cu cel vechi, nici invers). Poate data viitoare o sa fiu mai desteapta 
Aurel Cris a trecut vremea, da, iar tu ai o printesa mare si frumoasa foc si foarte fotogenica

Marush ma bucur ca ai ajuns acasa. Stai cumintica. Acum avem o singura prioritate: sa avem grija de bebeii nostri ca sa ii nastem cat mai aproape de termen. 
Andrada
22+