Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Julia75 spune:
Miha, Mirela, Miki, multumesc.
Miha, dupa 8 ani de asteptari nu cred ca ne permiteam sa avem pretentii, tot intrebam sotu ce doreste, a zis ca-i totuna, sanatos sa fie, dar parca ieri vedeam prea fericit, am intrebat daca era fetita tot asa se bucura, mi-a zis ca "bineinteles dar totusi, Baietel!"
Miki, la noi nu cred sa se schimba sexul fiindca am vazut si noi clar putulica. Pentru orice eventualitate o sa ne gandim si la un nume de fetita.
Julia 19+
catalina2307 spune:
Mirele, Julia, Carmendu, va multumesc din suflet pt. urari.
Va pup cu drag.
Catalina
carmendu spune:
julia - felicitari pentru baietel. sa fie sanatos.
nu cred ca taticii isi doresc intotdeauna baieti. sotul meu era aproape sigur ca o sa avem fetita. bine el spunea ca "la cat ne-a costat pana acum, sigur e fata!"
eu aveam nume de baietel, dar ma uitam dupa rochite....deci cum da DD asta primim si noi.
monica - eu sunt in 22 de sapt si inca mai iau utrogestan. stiam si eu povestea ca se ia pana in sapt 12, ca dupa aceeea placenta produce singura.....cat despre analize, la mine valoarea progesteronului e de 40. nu stiu daca e mare sau mica. ....doar e.
marush - ce faci? sper sa fii bine.
22+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
carmendu spune:
pentru fetele cu gemeneasi, am fost la Prenatal, in feeria si aveau acolo un carucior dublu, de la Graco si costa 890 roni. poate treceti pe acolo sa vedeti ce si cum.
succes
22+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Ioanatugs spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajarile si gadurile voastre frumoase!
Am repetat azi analiza si o sa iau rezultatul maine si sincer nu stiu ca sa cred! Am in continuare aceleasi simptome de sarcina si nici o pata, as ca nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie bine, intr-un fel sau altul!
cu drag Ioana
ella_72 spune:
Ioana nu te mai stresa atat......nu face bine...
Lasa lucrurile sa se desfasoare de la sine , gandeste pozitiv.De ce ai facut atatea teste BHCG ? Eu nu am facut decat testul de la Giulesti in ziua in care am fost programata - ATAT- niciun alt test de sarcina n-am facut .
Parca erai programata la eco pe 29 , nu ?
Fii mai optimista pentru tine si pentru bebe si ai sa vezi ca totul e ok.
Cred ca si prea multe investigatii suplimentare si prea multe ganduri negre nu iti fac bine . Lupta pentru tine si pentru bebelusul tau ca il meriti din plin.Atata vreme cat inca "simti" ca e la locul lui e foarte bine ...
Sper ca nu te-am suparat , dar nu mai vreau sa te vad asa de pesimista , mai ales ca te stiu de multa vreme ca lupti pentru visul tau .Crede cu tarie in tine si in puterea lui Dumnezeu !
Te pup si ....fruntea sus !!!
Ella 34+
Julia75 spune:
Ioana, chiar de ce trebuie sa te stresezi cu atatea teste? Stai sa ai 6 saptamani si te duci la un eco si vezi sigur care-i treaba, poate te stresezi degeaba, daca n-ai nici durere nici sangerare e bine. Ai incredere!
Carmendu, multumesc. Sunt sigura ca sotul se bucura si pentru o fetita, acum e incantat de idea ca el va avea un ajutor in jurul casei asa peste 10 ani.
Fetelor, cum pun carucior albastru langa semnatura?
Andicu, am vrut sa te rog cand ai timp sa-mi pui carucior pe prima pagina, si surpriza: am deja. Multumesc!
Julia 19+
Ioanatugs spune:
Julia75 felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa se nasca la termen!!!
Miha2004 mi-ar surade ideea sa fie asa! Multumesc de incurajari!
Ella72 multumesc pentru incurajari si "cearta", e foarte bine meritata! Asa ar trebui sa gandesc, insa cu cat e mai dorita sarcina cu atat devii mai paranoia, dupa ce se inatampla! Voi incerca, promit! Oricum pina marti nu-mi ramane decat sa sper si sa ma rog sa fie o minune si sa fie bine!
Miki01, Mirela_1, Valeria72, catalina2307 va multumesc frumos!
cu drag Ioana
Andrada.P spune:
Catalina, Flori La multi ani cu intarziere!!!
Catalina sa-ti inplinesti visul cat mai repede!
Flori sa ai sarcina si nastere usoara si bebelul sa-ti aduca numai bucurii!
Julia felicitari pt carutul albastru!
Carmendu multumim pt info referitoare la carutul dublu! O sa merg zilele astea sa-l vad!
Zilele trecute am mai fost la o eco si se pare ca ne-a disparut chistuletul. Sunt foarte fericita!! Mi s-a luat o mare greutate de pe suflet!
Ma gandeam la Utrogestan-ul vostru... Avand in vedere ca doar tu si Kittyke mai luati, poate ca motivul este embrioreductia...
Rami ce mai faci? Tot cu greturi?
Ioana astept cu mari emotii rezultatul ultimului test! Eu sper din tot sufletul ca nu a fost decat o eroare de laborator!
Mirelush stai lunistita sa se lipeasca placentuta la loc! Bine ca bebelina e bine! Da-mi un semn cand poti vorbi si te sun.
toate fetele, toate burticile si toti bebelusii!
Andrada 21+