Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 12
valeria72 spune:
Ioana i-mi pare tare rau sa aud aceeasi poveste care mi s-a intamplat si mie anul trecut. La mine dupa 10 zile de cand a scazut BHCG-ul am avut niste dureri un picut mai mari decat cele de la ciclu intr-o dimineata aproximativ 45 min si seara am eliminat embrionii. Atunci doctorul meu mi-a spus ca daca se elimina doar embrionii si nu sangerez dupa e ok .... daca curge mai mult decat pete atunci sa-l sun sa ma chiureteze. Din fericire pt mine nu am sangerat si totul a fost ok. Sper sa fie la fel si pt tine ..... si sa vii dupa noi la odisee cat mai repede.
11+
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
Monica-Elena spune:
miha2004 eu am bagam vaginal 9 utrogestan pe zi din prima zi a ET-ului pana la 7 luni jumate. Si cannd l-am intrerupt a fost treptat scadeam cate unul pe sapt pana nu am mai luat deloc. A si 1 gravibinon pe sapt pana la 4 luni.
miki01 spune:
Ioana, draga mea si cat m-am bucurat pentru tine... Sper sa treci cat mai repede peste tot si sa te ajute Dumnezeu sa ne urmezi cat mai repede!
Kittyke, ai dreptate cu eco. Nu stiu ce o sa ma fac pana la eco morfo de trim 3. Dr meu a spus ca nu tb sa mai facem alta pana pe la inceputul lui oct.
Carmendu, multumesc!
Va pup pe toate cu mult drag!
Miki 23 +
RalMar spune:
As avea si eu o intrebare pentru fetele care au facut FIV la Gynera: cum ma pot programa la dr. Dracea, ca nu am gasit decat un nr. de mobil la care nu-mi raspunde nimeni? As vrea sa ma programez sa vad daca avem nevoie de fiv sau o putem rezolva cu inseminari si la aspirante nu-mi raspunde nimeni. Va multumesc si va doresc sa va bucurati de bebelusii pentru care ati luptat atat de mult
Julia75 spune:
Fetelor, am vrut sa va inveselesc cu vesti bune, si pana apuc sa scriu iarasi s-au instalat nori asupra noastra.
Ioana, poate mai e o speranta, poate ti-au gresit analizele care oricum numai aiurea ti-au iesit. Inca nu dispera.
Eu nu stiu ce sa zic de utrogestan dar personal ma bucur ca am scapat de ea din saptamana a 13-a, cele care le mai luati vi sa facut analize speciale (progesteron sau ceva), de unde stie docul ca mai aveti nevoie? Deveniti dependenti ca fumatorii. Eu asa am inteles ca la 12 saptamani s-a format in totalitate placenta care produce progesteron indeajuns, apai nu stiu, dar ma simt bine fara.
Si sa va dau si vesti bune: vom avea un baietel, are 325g momentan, masuratorile ok, colul meu e 4,2cm. Aseara am ajuns tarziu acasa fiindca dupa eco ne-am intalnit cu prietenii la o bere (eu apa plata), sotul e in delir, zambea non-stop. Trebuie sa ne apucam sa cautam un nume pentru bebe.
Mirela, eu nu am secretie multa, chiar pot sa zic ca e foarte putina, totusi ieri am intrebat pe doc n-ar trebui sa repet urocultura avand in vedere ca numai una am facut pana acum, a zis ca nu, daca nu am mancarime sau secretie abundenta, nici analize de sange nu trebuie sa repet deocamdata daca ma simt bine, numai dupa 25 saptamani, docul meu nu se agita cu prea multe analize si eco. Eu tot intreb el tot imi zice pana ce ma simt bine sa nu ma stresez pe degeaba. Se poate ca are dreptate, dar cateodata ma cuprinde panica ca oare de ce ma simt asa de bine.
Acum macar o saptaman sper sa stau linistita, apoi o sa astept nerabdator urmatorul eco.
Julia 19+
miha2004 spune:
Ioana imi pare rau eu zic sa repeti BHCG-ul se poate sa creasca si peste o sapt sa mergi la eco si poate o sa fie bine. Eu am o prietena careia ii crestea BHCG-ul normal(l-a repetat de 6-7 ori) dar la eco de 6 sapt, tot la Tutunaru a mers, nu se vedea nici o sarcina si cum analiza crestea nimeni nu mai intelegea nimic. Din pacate sarcina se eliminase deja dar corpul ei nu sesizase si producea hormoni incontinuare se poate ca la tine sa fie invers sarcina sa fie bine si sa produci mai putini hormoni. Ma rog sa fie bine.
Julia felicitari pt baietel, imi inchipui ce fericit e sotul tau pt ca am vazut cum i-a cazut fata la al meu cand a auzit ca e 51% fetita, nu ma asteptam dar toti barbati isi doresc baieti chestie de orgoliu.Eu ma bucur pt tine pt ca stiu ca baieti sunt mai apropiati de mamele lor si fete de tati.
Mihaela 15+
miha2004 spune:
Ioana imi pare rau eu zic sa repeti BHCG-ul se poate sa creasca si peste o sapt sa mergi la eco si poate o sa fie bine. Eu am o prietena careia ii crestea BHCG-ul normal(l-a repetat de 6-7 ori) dar la eco de 6 sapt, tot la Tutunaru a mers, nu se vedea nici o sarcina si cum analiza crestea nimeni nu mai intelegea nimic. Din pacate sarcina se eliminase deja dar corpul ei nu sesizase si producea hormoni incontinuare se poate ca la tine sa fie invers sarcina sa fie bine si sa produci mai putini hormoni. Ma rog sa fie bine.
Julia felicitari pt baietel, imi inchipui ce fericit e sotul tau pt ca am vazut cum i-a cazut fata la al meu cand a auzit ca e 51% fetita, nu ma asteptam dar toti barbati isi doresc baieti chestie de orgoliu.Eu ma bucur pt tine pt ca stiu ca baieti sunt mai apropiati de mamele lor si fete de tati.
Mihaela 15+
Mirela_1 spune:
Ioana, imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa mai zic. Eu sunt alaturi de tine.
Julia, felicitari pentru baietel, sa-l nasti sanatos la termen. Secretia mea parca nu mai e chiar asa abundenta (asa ma intreaba si docul meu, de mancarimi si cum i-am zis ca nu sunt a zis ca nu e nevoie de secretie).
RalMar, cand ai sunat la Gynera? Incearca luni, marti si joi cam dupa ora 14:00. Si insista. Stiam ca din august intra in concediu, poate or fi intrat mai devreme? Chiar vroiam si eu sa sun, daca voi avea succes sa-mi raspunda cineva am sa te anunt.
Mirela 18+
RalMar spune:
Mirela multumesc de raspuns. De luni tot incerc dar nimic pana acum, sper sa am noroc astazi, dupa ora 14 stau numai pe telefon. Oare daca reusesc acum, ma poate programa prin octombrie macar, daca au concedii in august? Mai citisem pe la aspirante ca se poate si prin sms si-ti raspund ei cand te programeaza, asa ca o iau in calcul si varianta asta.
miki01 spune:
julia75, felicitari pentru baietel! Ne luam de manuta, si eu tot baietel (dupa ce Iosup la 12W a "bagat mana in foc" ca etse fetita). Doamne Ajuta sa fie bine pana la termen.
RalMar, insista cu telefonul are momente ale zilei cand nu poate rasp d-ra care face programari. E posibil sa fie si in CO. Este singurul nr pe care-l stiu si eu.
Miki 23 +