Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
stefany_p spune:
L a muti ani sarbatoritei!
si noi tot Huggies folosim , chiar Newborn, la 4.400kg...ne-a ma scapata si cate un pipi pe alaturi ca suntem incepatori
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Cu greu mai apuc sa scriu, de citit citesc, dar cand sa va zic cevqa incepe un show cu tema: papa, kaka, colici, partz etc.
Acum doarme dupa o criza urata (apropo, Simonacip m-am laudat degeaba, nu am facut progrese, tot innebunesc cand plange asa de rau, acum avea niste lacrimi pana in barba, si niste ochi asa de indurerati...)
Flavia noi eram intr-adevar cu probleme cu ochisorul, nu ne-a trecut, din pacate, pe 9 am fost la control ne-a zis dr. ca 3 zile sa dau doar ser fiziologic si daca nu trece sa o sun sa-mi prescrie altceva, ca dupa Nettacin si Tobrex, trebuie sa ii prescrie altceva. Ufffff... acum nu i-a trecut si nu stiu daca sa o sun la ora asta, nu as suna-o dar am senzatia ca vad ceva si la celalalt ochisor.
Miss foarte dragut anuntul.
Inais subscriu, ce copil cuminte as avea daca n-ar fi colicii... sa va bucurati de bouncer; ma bate gandul sa-i iau si eu, ca tot si-a strans Robert niste bani!
Andree27 vazut Ericut dulce si blond. Un
de la mine!
Si nu in ultimul rand MsBB La multi ani draguta!
Aaaa si sa adaug ca azi am fost la control, dna pasa este bine mersi, mi-a prescris si contraceptive, deci suntem in revenire. Aaa si m-am cantarit la cabinet acolo, am ramas cu 5 kg, ceea ce nu e f rau, dupa parerea mea, ca abia a trecut o luna; sper sa ma ajute herastraul sa mai dau jos. Gabi tu pe unde te plimbi mami? Si cand?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
iulia83 spune:
buna fetelor!
ajung si eu sa mai deschid calculatorul. Mufitza mea imi ocupa tot timpul. azi e ziua mamei si am reusit sa-i fac un tiramisu. am adormit-o pe Mufitza si am zis ca daca tot doarme si am terminat treaba sa intru sa vad ce mai "barfiti". bineinteles ca n-am timp sa citesc din urma, dar ma fac simtita aici sa nu ma uitati. pana ne intram putin in ritm si pana o mai dezvat de prezenta mea, pt ca ma termina. sta agatata de mine toata ziua. ma lupt in continuare cu constipatia fetii, cred ca am invatat-o rau, ii bag in fiecare dimineata un sfert de supozitor ca sa faca kk ca altfel deloc. singurica n-a mai facut de vreo 3 saptamani. Humana Milchzuker nu functioneaza la ea. de azi deja nu i-am mai dat. m-a invatat cineva sa-i dau 2-3 lingurite de ceai de musetel, dar mi-l vomita. sau daca reusesc sa i-l dau, nu se intampla nimic. mananc piersici deja de 2 zile insperanta ca o s-o deranjez cumva, dar nimic. de azi nu-i mai dau formula nici strop ca am impresia ca de la aia se constipa. sunt obsedata cu asta. ma bucur la fiecare besinita si ma uit in scutecel sa vad daca e cu "roade" si nimic. nu stiu ce sa mai fac. de azi o trec exclusiv pe san, ii fac program de somn si supt ca sa aiba timp sa-mi vina laptele, ca dupa ce ma seaca imi trebuiesc vreo 2-3 ore bune sa se umple iara.
inca ceva, cu riscul de a scrie pomelnic aici
de cand mi-a cazut fata din pat, visez extraordinar de urat. ba ma visez in biserici, ma mor intr-o masina luata de vant de uragan, ba visez urat de fata, de sot, dar de cele mai multe ori de mine. azi noapte visam ca am cancer la san 

oare e normal sa am cosmaruri tot timpul? mai rau ca atunci cand eram gravida 

pe care nu am mai vazut-o de ceva vreme pe DC
ah! si la multi ani sarbatoritei de azi MsBB
va pup si sper sa mai intru. ma apuc sa citesc putin din urma ca tot doarme asta mica si sigur nu mai am timp sa dorm si eu. mai mult m-as enerva ![]()
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Lori, in weekend iesim, dar nu pot sa-ti zic la ce ora, ca nu e la fel mereu. In Herastrau, mai nou in Bordei, pe unde sunt locurile de joaca pentru Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
La multi ani MssBb, sa fii sanatoasa sa ai parte de tot ce iti doresti!!!! 

Buna fetelor, permiteti sa raportez: o noapte linistita si odihnitoare, iesit pe afara, papat, kkt, schimbat, papat iar, acum culcat! Ne-am mai facut cativa prieteni/prietene, facut schimb de experienta, ce sa mai, o adevarata placere plimbarea de azi!
Miss Parker, multumesc inca o data ptr efortul de a-mi crea si mie invitatia ptr botez, i-am povestit mamei cum arata si a fost superincantata! Ma bucur ca Mutti si-a dat seama dupa ce a citit brosura cum sta treaba. Hmmmmmmmm, eu ma pregatesc sa ii urez bun venit soacramii... bleah, iata ce repede au trecut 2 saptamani........... Aaaaa, era sa uit! Super frumos anuntul nasterii lui Daviducu'
Nicole1980, poate cu intarziere iti raspund si eu: bebeluna are 6140 gr si folosim pampers 3 dar sa stii ca sunt putin cam mari, la greutatea lui bebe al tau... cred ca 3 sunt cam mari. Parerea mea.
Laura, si noua ni s-a intamplat sa sarim peste baie (ultima data chiar acum, dupa vaccin) nu-i bai... Dar eu cand am vrut am reusit sa o trezesc pana la urma, am gadilat-o, ciupit-o usor, i-am cantat, am mangaiat-o, etc...
Andree, despre soacrata... no comment, fetele stiu ca pe mine m-a uns soacramea chiar cu toate alifiile, m-a disperat, pana i-a zis Iuby de la obraz sa mai plece si ea de acasa. Acum trebuie sa se intoarca... of, of... Nu am vorbit decat o data la telefon in tot timpul asta... Si m-a sunat ea. Eu n-am de gand. Treaba ei.
Flavia... of, sper sa se vindece ochisorul, insista cu masajul cum au zis si fetele, trebuie sa fie bine.
Fetelor, oare cand credeti ca a fost depasita perioada de colici, sa pot si eu sa scot sab simplexul? Eu una as incerca sa ii mai micsorez din nr de picaturi incet incet, ce ziceti? Aaaaaaa, aoleu, sa va zic ce am auzit: ca cica pe la 3 luni ar mai fi o serie de colici si alea cica sunt groaznice, face bb ca trenul in gara, voi stiti ceva despre asta?????
Hai ca mai citesc si revin!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Fetelor, sorry daca mi-a scapat, cat costa sa aduci o fantana de ciocolata? M-ar interesa, am fost anul trecut la o nunta si era amplasata chiar langa masa mea, ha, ha, ha, va dati seama???? Si eu care tocmai terminasem un regim de slabit (dieta daneza).........
Inais, wow, ce bb mancacios ai!!!!!!!!!!!
Miss, imi pare rau de David ca sufera saracutul... Mama ce mai sufeream si eu cu bebeluna, si sa stii ca seara avea concert 3 ore (de la 10-1 noaptea), urla cat putea de tare saraca cred, dupa aceea adormea lemn!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Lori, in weekend iesim, dar nu pot sa-ti zic la ce ora, ca nu e la fel mereu. In Herastrau, mai nou in Bordei, pe unde sunt locurile de joaca pentru Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Doar in weekend, draguta?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
MissParker spune:
Eu am dormit aproape o ora la pranz, mi-a prins bine. Am descoperit ca lui Daviducul ii este mai usor sa se lupte cu digestia si cu durerile de intestine daca dupa ce-l alaptez il tin mai intai putin pe umar, ca sa ragaie, iar apoi il pun aproape vertical pe pieptul meu, cu capsorul sub barbia mea. Il tin asa cel putin 10 minute, apoi inca 20 de minute pe brat, dar tot cu capsorul mai ridicat, a avut ceva gemete si scancea a durere, dar nu a mai tipat ca ieri. Dobitoaca de mine cred ca-l puneam prea repede in pat dupa ce papa, iar la el lapticul nu avea timp sa ajunga ca lumea in stomacel... Sper ca acum am invatat si eu sa-l tin dupa aceea mai mult in brate... Vedeti, "psiholoaga" lu' peste, da tuturor sfaturi si la propriile ei pete oarbe tot oarba era... Nici eu nu stiu ce-o fi fost in capul meu de nu-l tineam pe bebe mai mult in brate dupa alaptat, ma gandeam ca daca l-a luat somnul il pot pune in pat, dar uite ca el m-a invatat altfel si mi-a deschis ochii... Of, in fiecare zi avem ceva de invatat...
Ylari, ti-am trimis acum draft-ul si cu numele nasilor. Sa-mi spui - cand va veni momentul - ora exacta a receptiei sau daca mai e ceva de schimbat, ok? Acum am deja totul salvat pe computer si deci pot modifica oricand. Ti-as trimite si documentul ca Word, insa am pus niste caligrafii speciale (am descarcat de pe net vreo 50 de caligrafii) si la tine, daca nu le ai, va arata cu totul altfel formatul, din pacate. De aceea, mai bine ti-o fac eu si ti-o trimit tot ca .pdf. Sper ca e ok.
iulia83,
nu-ti face probleme, nu te uitam asa repede... Cu cosmarurile eu zic ca e asa: psihicul tau incearca sa prelucreze mustrarile de constiinta pe care le ai din cauza clipei de neatentie cand a cazut mufitza din pat. Nu-ti mai face ganduri negre, e absolut normal!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
andreap spune:
degeaba ai laptop acasa daca bblusa e suparacioasa
..azi a fost mai maraita,cred ca burtica,ca o vad cum se strange toata in somn.bine ca e doar atat si nu urla de durere
Sunt solo acasa(acum a intrat mama..)..sotul,Mariuca,soacra..toti au plecat pana la Sirnea,sa vada un pamant..viseaza al meu la casutze la munte
....decat sa merg 100 km pe serpentine,mai bine acasa singura!
Miss,am vazut prezentarea,tare frumoasa.
Simona,pai sa se gandeasca al meu(el e pretentios
..)si sa vedem..sincer nu am nici timp si nici chef sa bat Buucrestiul in cautarea restaurantelor
cu un Bblus si un zgubiloi dupa mine..daca e il fac si eu duminica.
Alysh,Alina,petrecere frumoasa!
Iulia,ai incercat si Lassbaby(cam asa ceva se scrie,mereu uit
,e din plante..)ptr.constipatie?Si Sara facea numai ajutata de supozitor,dar azi a facut singurica de 2 ori..si mie tot putin mi se pare
.Mariuca,am mai spus,facea aproape la fiecare masa.Si ma intreb de ce nu face singura(eu o alimentez exclusiv la san).bafta multa!
Ylari,poti incerca sa-i mai scoti din picaturi si vezi cum reactioneaza...daca face urat,inseamna ca inca are nevoie de ele.de exemplu eu de azi ii dau numai de 2 ori Debridat.sa vedem daca ii e bine..pana acum..NU!
pupici si ne auzim maine,ca azi.....deja o aud scartaind![]()
AAAA..ce idioata!!!!"La Multi Ani" sarbatoritei!Sa ai parte numai de bucurii,sanatate si fericire
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Doloress spune:
Iulia dar daca o lasi putin asa, sa se regleze singura? Eu tot asa ma strofocam ca nu facea decat la 3 zile, si toata lumea pe capul meu de ce nu face bebe kk! Si aici asistenta si doctorul mi-au zis sa nu ma stressez ca la 3 zile e normal. Ba chiar un bebe hranit numai la san poate face si la 7 zile. Asa ca dupa cateva supozitoare, am zis gata, il las asa sa vad. Si singur s-a reglat dupa o perioada, acuma face in fiecare zi. Si ma felicit ca nu l-am invatat mereu cu termometrul sau cu supozitorul.
Miss si eu il tin pe putin jumate de ora! ca altfel vomita tot