Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata dupa o noapte destul de stresanta. Deci, aseara – cand oracaia de ziceai ca-i explodeaza urechile - i-am dat si eu lui David pentru prima oara Sab simplex (nu 15 picaturi, cat recomanda aia, ci 8, iar din alea cred ca abia jumatate au ajuns din lingurita in stomacelul lui). Buuuun. S-a mai linistit putin. Ei, beleaua este ca l-a apucat din nou la 3:30 dimineata, moment in care m-am intrebat daca nu ar fi fost mai bine sa-l fi lasat sa planga aseara, sa-si fi spus oful, poate era linistit azi-noapte. Azi nu-i mai dau absolut nimic, vreau sa urmaresc cum se desfasoara lucrurile. A supt pana pe la 4, apoi la 8, iar acum doarme ca un ingeras. Suge foarte bine si efectiv, in 13 minute e satul-satul si sanul meu se simte aproape golit, deci eu cred ca merge totul ok!

Laurita, atunci si eu sunt intr-un puseu de crestere , ca aseara tot cautam ceva de rontait si imi venea sa mananc orice! Card-ul cu anuntul nasterii lui David o sa-l trimit tuturor prietenilor si cunoscutilor, avand in vedere ca botez nu facem, deci nu am facut nici un fel de invitatie. Oricum, abia daca am fi strans 12 oameni cu care sa ne simtim bine, asa ca nici nu merita efortul sa trimit invitatii chiar daca faceam botez. Asa, card-ul asta e cat o vedere, imprimat pe hartie lucioasa, cu plicuri elegante, e o amintire frumoasa pentru toata lumea. Si am sa-i trimit una si lui taica-meu, sa-i indulceasca putin batranetea, fiindca el – spre deosebire de mama – a aratat totusi ceva interes fata de copilul meu… Pentru mama se pare ca orgoliul si minciuna in care traieste ea sunt mai importante decat sa-si recladeasca o relatie cu propriul ei copil, pe care – vai! – se lauda ca-l iubeste de nu mai putea…

alina_anto, o petrecere de vis si un botez reusit iti doresc si asteptam evident pozele de rigoare!

Andree27, din pacate anuntul e facut de o firma, care mi-a trimis prin internet draft-ul ca .jpg. Adica n-o pot prelucra eu cum vreau, din pacate… Ma costa 1,39 euro bucata, plus 20 de centi plicul, dar eu zic ca merita. Auzi, mie mi-e frica sa trec la pampersii nr. 2, daca ii sunt prea largi si face pishu pe langa???

inais, pai 80 ml e bine, fata draga, nu-ti mai face atatea probleme!!

mihaser, nici eu nu cred ca se va dezvata Eli de san asa usor

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss, e foarte dragut din partea ta ca ii trimiti cardul si tatalui tau.
Eu sunt pentru blindete si iertare de obicei, asa ca apreciez ca poti sa faci asta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Si noua cu Debridat ne e este mai bine!!Mi-e dr mi-a zis ca ii dau pt inceput de 3 ori pe zi cu 10 min inainte de masa ,si la urmatoare masa sa ii dau 10-15 picaturi de Sab Simplex si sa le alternez!Acuma ne este mai bine ca Ericabia putea manca de durerile ce le avea!!!

Azi implinim 6 saptamani!!!Suntem maricei!!!

Miss sa stii ca si eu am crezut ca ii sunt mari pamparsii nr 2 dar trebuie sa ii ridici bine si in fata si in spate sa treaca in fata de buricut si apoi sa ii impaturi bine pe laterale!SI cica secretul e ca aricii sa acopere figurinele alea 2 din fata!Recunosc ca si eu la inceput la pus anapoda si a facut pisu pe lateral!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata si de la noi.

MsBB

Nicole Dragos are 4250g si tocmai am trecut la nr 3. Mie parca imi place mai mult cu astea. Fiind putin mai mari, ii vin mai sus pe burtica si nu se mai uda pana pe body, vorba lui Miss. Plus ca daca face doar treaba mica, il schimb mai rar.

Miss super anuntul. Tare rau imi pare intr-un fel ca pe la noi nu se fac nici invitatii la botez, anunturi de nastere nici atat.

Alina_anto sa aveti parte de o petrecere frumoasa, Scortisoara sa fie cuminte si sa fie intr-un ceas bun.

De asemenea multumim tuturor pt aprecierile la adresa puiului indragostit.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu folosest scutece de la Huggies, din cele cu Winnie pe ele, si nu am avut niciodata "accidente" cu pipi sau kk, nu a facut niciodata pe alaturi. Dupa o noapte il scot si atirna greu de cat pisu face in ei, mi se par foarte absorbanti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Andree27
Miss sa stii ca si eu am crezut ca ii sunt mari pamparsii nr 2 dar trebuie sa ii ridici bine si in fata si in spate sa treaca in fata de buricut si apoi sa ii impaturi bine pe laterale!

Ei, pai aici e buba, ca noua inca nu ne-a cazut buricelul!! Moasa mi-a zis ca e intors f. mult inauntru si de aceea se usuca mai greu. De 4 zile ii pun pudra zilnic, dar inca mai dureaza putin... Oricum, nu ne grabim...

Edit ca uitasem ceva important:

MsBB
LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii, noroc, fericire maxima si
realizarea tuturor dorintelor tale!!!!! Sa ne traiesti!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
citat din mesajul lui MissParker

inais, pai 80 ml e bine, fata draga, nu-ti mai face atatea probleme!!

Poze cu noi

Povestea nasterii

Miss, Simona ma simt datoare sa completez 80 ml scosi dupa ce ultima data a supt de la mine la ora 9 si eu am scos cu pompa la ora 14...deci faceti socoteala in cat timp s-au umplut sanii...!
Nu ma plang eu aiurea!

In alta ordine de idei...as vrea sa ies cu ea in parc azi. Am o teama asa pentru ca nu e situatia ideala: daca plange ii e foame sau trebuie schimbata. La noi, cu burtica si dureri, daca urla, urla.

Vom vedea...sper sa avem tupeu.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui inais
Miss, Simona ma simt datoare sa completez 80 ml scosi dupa ce ultima data a supt de la mine la ora 9 si eu am scos cu pompa la ora 14...deci faceti socoteala in cat timp s-au umplut sanii...!
Nu ma plang eu aiurea!

OK, atunci te inteleg. Cred ca la mine David suge cam la 3-4 ore cate 70ml dintr-un singur san... deci eu sunt capra de la capitala!

Oricum, solutia este tot alaptatul in draci, pus bebe cat mai mult si cat mai des, caci cererea regleaza oferta... Bafta multa!!

Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor,

Multumesc ca v-ati uitat la pozici Vlad.

Noi am cam terminat pregatirile, mai am eu o programare la manechiura pedichiura dupa amiaza si gata.
Asteptam cu mari emotii ziua de maine

Miss, am vazut si eu anuntul, e foarter, foarte reusit! Select, mai ales!

Inais, sa se bucure Iasminuta de bouncer! Cred ca si tu vei fi incantata de el si o sa te ajute cu siguranta. Si eu vroiam ceva mai putin sofisticat dar daca ta-su a vrut sa-i ia Mercedes n-am putut sa ma opun. Dupa mine era super ok si unul mai simplu, il puteam cara dupa noi mia usor la curte.in fine, n-am avut cu cine sa ma inteleg.
Referitor la zodii, eu am cateva prietene leoaice cu care ma inteleg de minune si cu care telepatioa functioneaza de minune. Nu ca e zodia noastra, dar cred ca leoaicele au ceva aparte, un dar numai al lor..mm, sunt multe de discutat pe tema asta.

Alina_anto, distractie placuta la botez! Sa fie intr-un cea bun crestinarea Sarei!

LAurita, m-am bucurat de vestile bune cu care ai venit de la dr. Mirciulica a luat in greutate bine de tot, bravo.abia astept sa-l revad!

si nu in ultimul rand:

LA MULTI ANI MsBB

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani MsBB, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii !!!!!!!

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput