Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

fetelor multumim de incurajari, si eu sper sa-i treaca, deja de o luna jumate e tot asa, si e interesant ca in unele zile parca e mai bine in altele secretia e mai abundenta, si ochisorii sunt tot timpul inlacrimati
asa curat si eu tot cu ser si cu grija, o sa mai insist cu masajul ca nu prea as vrea operatie, pentru asta ar fi de un drum la Cluj ca la noi...halal medici pentru asa ceva

somnic usor la bebei si o noapte linistita

Alina petrecere frumoasa si un copilas linistit ca al meu iti doresc

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Miss suuuuupppppeeerrrrrr tare anuntul!!!!!!!Foarte mult imi place!Pot sa-ti fur ideea?E facuta poza cu ceva prgram special??E superrrrr

Nicole al meu are 4700g si tot nr 2 folosesc!

Alina draga va dorim petrecere frumoasa si stai linistita ca Scortisoara o sa stea cumintica ca stie ea ca petrecerea si tot ce se intampla este pt ea!Va pupam pe amandoua si distractie placuta!!

Reallaura multim de sfat si de laude la adresa bondarelului meu!!!
Ma duc acuma la nani!Vapup si somnic pufos tuturor!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Inais scuze ca te-am uitat!Merci si tie de laude!!

Poze

Mergi la inceput

Si daca e trecut de 12 e ziua lui MsBB!!!Asa ca MsBB La multi ani si sanatate si tot ce iti doresti alaturi de bebe!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Lavi! Multa sanatate si fericire alaturi de Bogdanelul tau scump!

Simo multumesc mult! Am ajuns cu bine, desi usor nu a fost! Unde sunt pozele de la botez?

Laura esti o dulce! Multumim!

Aelita nu e batran pediatrul, insa sincer nu stiu pe cine sa mai cred...o sa imi urmez instinctul matern...Eli e mare fan de laptic si o sa lupt sa o tin pe linia asta...Azi i-a dat mama o masa de Nan si imi venea sa o bat de ciuda...Eu am alergat ca proasta ptr botez sa termin repede si ea o indopa cu Nan cand am vanit sa o alptez.

E super frumos bebele vostru...vad ca Sofia e super happy ca are fratior!...Sofia tot asa mult par a avut sau baieteii sunt mai parosi decat fetele?

Fetele eu 4 sapt i-am dat Debridat, insa nu i-am dat de 3 ori pe zi decat in prima...Acum nu-i mai dau deloc. Ptr noi chiar a avut efect...picaturile alea din plante nu prea isi fac efectul in cazul nostru.
Mie medicul mi-a recomandat debridat...nu i-am dat de capul meu...nu prea obisnuiesc sa fac asa ceva!

Va pup! tuturor bebelusilor care au implinit pe 10,11 si 12 3,2 si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, acelasi puseu de crestere l-am avut si eu ieri(normal, nu? doar suntem gemene)...ba mai mult si acum, la ora asta dupa ce am alaptat bb, maninc......cu o pofta nene...
Mihaser, scumpa, stai linistita ca nu se invata ELi la biberon dupa numai o utilizare...cu atit mai mult cu cit e fan laptik de mami.Uite, al meu a mincat o luna jumate in fiecare zi cite un bibe-doua pe zi si acum nici sa nu-l vada. Tot fan laptik de mami e, spre linistea si fericirea mea!Pozicile sper in we asta..si eu le astept nerabdatoare, sa vad dc a prins fotograful in poza cind mi l-a aruncat in sus pe bb...
Alina_anto, petrecere frumoasa azi si o fata cuminte cuminte !!Si repejor cu pozele ca mi-a ramas in cap fantina de ciocolata!!
Nicole, al meu avea 6800 pe 24 si eram pe cel 3-6 kg, le-am terminat (ca nu-i o delimitare stricta intre numare, are 6 kg si gata, nu-l mai incape)si apoi am trecut pe nr 3.
Inais, elasticul respectiv tot ii stringe , chiar dc e pampersul mare...Bine sa nu fie muuult mai mare..cred ca totusi le ramin urme din cauza pielicicii foarte fine a lor. Perseverati cu sanul ca o sa vina laptik mai mult, eu stiu ca lactatia zdravana si constanta se instaleaza pe la 3 luni, asa ca...nu mai e chiar mult de tras.
Miss, e chiar misto anuntul tau..A iesit grozav.
Va poop, trec la nani

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!
Azi va invit eu la ! Vecina (ca de altfel toti oamenii normali) doarme!

Noi de vreo 3 seri avem program...Program inseamna ca doarme pe la 23 sau 24 si apoi se trezeste in jur de ora 4. Papa, trage niste chiote de la burtik insa apoi adoarme...cu chiu cu vai.
E rau cu colicii...altfel as avea un ingeras de bb!

Simona eu perseverez cu alaptatul mai, dar ce sa-i fac daca doar atata produc...oricum, e mult mai bine decat la inceput, asa ca poate poate...dar de lapte praf completare nu cred ca scap. Pe de alta parte, ieri a avut o masa doar de biberon...a mancat 150 ml...am ramas masca! 80ml i-a avut de la mine...ma laud si eu, deh!

Merg la somn...pana incep ostilitatile iar.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
citat din mesajul lui inais

Neatza!

Pe de alta parte, ieri a avut o masa doar de biberon...a mancat 150 ml...am ramas masca! 80ml i-a avut de la mine...ma laud si eu, deh!

Vezi? Hai ca eu zic ca merge bine...SI ea acum are nevoie inca de completare pt ca e inca slabutza, dar ai sa vezi ca dupa ce-si face un strat de grasime si ceva rezerve nu va mai cere asa completare

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui inais

Neatza!
Azi va invit eu la ! Vecina (ca de altfel toti oamenii normali) doarme!

Noi de vreo 3 seri avem program...Program inseamna ca doarme pe la 23 sau 24 si apoi se trezeste in jur de ora 4. Papa, trage niste chiote de la burtik insa apoi adoarme...cu chiu cu vai.
E rau cu colicii...altfel as avea un ingeras de bb!

Simona eu perseverez cu alaptatul mai, dar ce sa-i fac daca doar atata produc...oricum, e mult mai bine decat la inceput, asa ca poate poate...dar de lapte praf completare nu cred ca scap. Pe de alta parte, ieri a avut o masa doar de biberon...a mancat 150 ml...am ramas masca! 80ml i-a avut de la mine...ma laud si eu, deh!

Merg la somn...pana incep ostilitatile iar.

ei doarme!!! nu doarme!!! se joaca cu fata!!

in primul rand MsBB, multa sanatate, si impliniri! si un bebe cuminte si papacios!!

inais, stii, uneori io zic ca nu mai conteaza cum mananca. Numai sa manance si atat timp cat creste, e f. bine. Tu continua cu laptikul, zic cu cat creshte, o sa aiba forta mai mare de supt, tu fol biberon cu curgere lenta, si nu o sa o leneveasca; la mine zic ca deja s-a reglat totul - deci mai ai si tu putin pana ajungi la un echilibru.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetelor, va dau si eu buna dimineata inainte de a pleca la epilat.

Ms BB, o zi cat mai frumoasa si mai linistita!

Inais, mda, ai dreptate, nu MAI ZIC NIMIC, a luat bine in greutate...sa stii ca tot papind cate 150 ml completare a luat in greutate. Acum nu mai e asa disperat. il pacalesc numai cu san si doarme leganat vreo 2 ore... hai sa nu ne mai stresam. ii dam cat producem.

Doloress, medicamentul pentru stimularea lactatiei are vreun efect advers? Eu nu am mai luat Galactogil sau Galafor, poate reincep...

Mihaser, lasa, mai, a gustat si ea formula, sa vada cum e! nu devine dependenta asa repede...mamica ta a avut si ea placerea sa -si hraneasca nepotica

Alina_anto petrecere frumoasa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput