Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Nicole1980 insanatosire rapida! Si eu am trecut prin asa ceva...abia ma mai tineam pe picioare sambata seara si am luat un paracetamol...A doua zi a fost cam plangacioasa bebelina...nu stiu daca de la pastila sau de la ce am mancat eu...gratarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo si mie imi place approch-ul asta american, sa iti faca tie ca parinte, viata cat mai usoara, desi multi sunt care critica sistemul. Oricum eu nu am vazut aici atatea interdictii ca in Romania : la mamele care alapteaza, cu regimul, reguli stricte in ce priveste baita, somnul, etc. Aici in primul rand ti se zice sa ai incredere in tine si in instinctele tale si sa iti asculti copilul, el iti dicteaza ce si cum sa faci, nu cartea sau experientele altora. Asa ca eu merg pe principiul asta. Baita de exemplu ii fac si la 2 zile si la 3 zile, daca vad ca are nevoie intr-adevar (zi calduroasa, transpiratie) ii fac la 2 zile, daca sunt obosita, venim tarziu, apoi nu il mai stressez cu baite la orele alea, las pe a doua zi. Il streg putin cu apa si gata. Bine, ca el nu e stressat deloc, e bucuria lui cea mai mare, sta tare linistit in apa. De unde am dedus eu ca ar fi trebuit sa se nasca in Rac, ca Racul e zodie de apa.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

avem si noi povestea nasterii..off...ce emotii m-au luat...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124031

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fecian, chiar ma gandeam la tine, cum mai stati cu raceala? cu ce l-ai dres pana la urma? Felicitari pentru botez...si sanatate multa, sa va treaca eczema aia..

Inais, ce sa facem daca nu a fost lapte suficient? niciodata nu a prisosit. Pusul la san, da, de acord, daca promite...eu nici furia laptelui nu am facut...
a si Mircea pana acum cateva zile tragea cu putere...dintr-o data l-a apucat. azi il pun numai la san, nu mai pupa biberon. sa uite de el.
macar de-ar fi lapte...dar la sanii mei mici, oricat s-ar aduna e insuficient.

Vianne, imi pare rau de noaptea cu colici...sper sa va treaca repede!Poate gasesti si tu vreun siropel bun de colici, ai incercat ceva?

Mihaser, aoleu, nu vreau sa aud de fornaieli! Lui Mircea i-au mai trecut, dar acum mi se pare ca e mucos a raceala...alta spaima...nu scapam odata de necunoscutul asta...
ah, si cand am intrebat la Medicover cica: Da, copii mici pot sa raceasca. Dar nu prea ai ce le da sa le treaca...m-a speriat inca si mai tare. Am intrebat: Panadol??? S-a uitat la mine enigmatic.
!!!????eu chiar voiam o solutie...

Doloress, bine, la noi, pe canicula simti nevoia sa faci 3 dusuri pe zi - eu si fa- asa ca ti-e mila sa nu-i faci si lui, care transpira tot si daca papa! La voi e clar diferita situatia!

Stefany, gata! uitam relele si ramanem cy amintirile frumoase! sa-ti traiasca puiul Iustin!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mircica, La MULTI ANI, sa cresti mare si frumos si sa o bucuri pe mami tau,iar acum pe termen scurt sa nu te lenevesti la tzitzi ca vine matusica si da bataita la fundulet...Frumoasa urare de ziua ta,nu? nu mi-a reusit altceva...sunt si eu suparata ca se leneveste. Sis

Mihaser ..Cred ca bebelina a fost mai plingacioasa ca ti-a simtit starea, ca paracetamulol sau gratarelele...nu stiu dc aveau ce sa-i faca?? Sa nu mai aveti zile d'astea va doresc!

Vianne, intr-adevar, tare nasol e cind stii ca n-ai lapte si bb refuza biberonul cu indirjire...Naspa cu puseele astea de crestere...

Fecian, draga de tine...noi n-am avut efecte adverse la vaccin, speram ca si la tine au trecut.Cit despre exema, de ce nu incerci de la bioderm sau Mustele , mie asta mi-a recomandat pediatra mea pt bubite, noroc ca n-a facut o forma grava, ci au trecut in citeva zile...Aaah, voiam sa te intreb: tu il dai cu ulei de corp si peste bubitze? S-ar putea sa le intinda...Poate incerci si cu Baneocin pudra, vezi pe o portiune mica si daca trec asa pina a doua zi. Eu asa faceam, le picuram un pic baneocin si pina a doua zi treceau...

Noi incercam o iesire afara, desi e cam innorat...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Mihaser, Sis, multumim de felicitari!!!!!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
am intrat sa le spun LA MULTI ANI!!!!!!!! lui Mircea de Reallaura si lui Tudor de ralu_t! si, bineinteles, gogoasei mele, Teodora, manca-o-ar mama de balerina . toti 3 implinesc astazi 2 luni!!!
si si pentru Ilinca de piggy, care astazi face o lunitza!

citesc din urma si incerc sa revin

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragele mele.

Am vazut poze frumoase, de surioare gemene, de scortisoare, de bebeii si bebeluse frumoase foc!!!

Eu sunt epuizata dupa astea doua zile...nu mai am vlaga: l-am rugat mult pe Vlad sa fie cuminte la biserica. L-am rugat mult pe Vlad sa fie cuminte cand vom dansa primul vals in 3 la restaurant dupa botez. Omu' are personalitate: n-a vrut sa ma asculte niccum. A urlat fetelor in biserica de nu mi-a venit sa cred. Si are plamani, nu gluma, il acoperea pur si simplu pe tata popa. L-a tinut in brate nasa mica, pt ca asa s-a vrut si nu ma puteam opune. Bineinteles ca nu ii placea cum il tinea si in plus dupa ce au inceput primele scrasneli ea tot nu i-a schimbat pozitia drept care baietelul meu s-a pus pe un urleeeet, rasuna biserica. M-a chemat parintele sa-l linistesc. CAnd l-a luat ma-sa in brate s-a linistit instantaneu......parintele m-a rugat sa-l dau inapoi nasei mici (17 ani), iar urlete.
Am iesit din biserica s-a calmat, i-am bagat un biberon si am plecat veseli spre restaurant ca asa era in program sa dansam impreuna primul dans. Si acolo l-a apucat
Apoi l-am trimis acasa. Petrecerea a fost super reusita, am dansat de mi-am rupt picioarele.....dar cu gandul tot timpul la el.
BAitza de ieri am facut-o la socrii mei unde iar a fost multa lume si bebe ingrozitor de agitat.
Oricum si inainte de botez el a fost cateva zile agitat.
Sper ca nu s-a transformat copilasul meu asa cuminte inainte intr-unul mofturos si plangacios.
Laurita, acum am vazut mesajul. Atunci ne vedem altadata. NOi plecam in Voluntari ca de cand am venit aici n-am iesit deloc cu bebe si are nevoie de are curat. Dar cand revenim pe aici iti dau de veste.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

chinabulina, Ralu_t, piggy, sa va traiasca si voua puiutii si sa fie sanatosi!

Alysh, imi pare rau ca s-a agitat Vladutz tocmai cand nu trebuia...sunt mici si ei si nu-s obisnuiti cu forfota...
poate reusesti sa pui poze!
cand vii, dai un semn. eu aici te astept.

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI MIRCIULICA!!!!!!!!!!!!!!!! NE ESTI TARE DRAG!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput