Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
citat din mesajul lui Alysh

LA MULTI ANI MIRCIULICA!!!!!!!!!!!!!!!! NE ESTI TARE DRAG!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna mamici si bebici.

Raportam 10 zile de cosmar. Totul a inceput lunea trecuta cand l-am dus la spital pt. o criza de colici. Duminica ii dadusem sab simplex de vreo 3 ori cate 5 picaturi (asa ne-a recomandat farmacista din Romania), dar fara nici un efect. Am crezut ca poate fiind jumatate japonez sistemul lui nu reactioneaza la pastilele romanesti (asta o stiu de la mine, pot lua pastile pt. raceala japoneze sa le rontai ca pe mentosane ca tot nu imi trece raceala), asa ca l-am dus la spital poate au ei vreo solutie pt. copiii japonezi.
Pt. colici ne-au spus sa il las in pace sa il legan, ca asa sunt bebelusi si este normal sa aiba#12288;colici. Bun am inteles partea lor de problema ca se bazeaza pe orice natural, dar ii aparusera niste pete rosii pe tot corpul de zicei ca este pictat. Aici a inceput balciul. L-au tinut dezbracat cam 20 de minute pana au venit 3 doctori sa se uite la el si sa se mire ca ei nu au mai vazut asa ceva, i-au luat sange din manuta sa ii faca anlize sa vada daca are ceva infectios, analizele au iesit bine, deci nimeni nu stia ce are bebe sau de la ce sunt petele. Mi-au spus seara sa ii fac baita si sa revin a doua zi.
Tot balciul a durat cam 45 de minute in care bebe a urlat non stop. Cum am iesit de la doctor i-am dat tati dar nu ma mai intelegeam cu el, sugea de 2-3 ori scuipa tati urla 10 secunde iar lua putina tati si tot asa toata noaptea.
A doua zi la doctor au spus ca s-ar putea sa fie o alergie, la ce nici ei nu stiau. I-au dat un siropel care se dizolva in laptic si trebuia sa il dau de 3 ori pe zi. In 5 zile i-au trecut petele, dar in tot acest timp nu am dormit legate mai mult de 2 ore. Cum manca vomita sau regurgita si imi era frica ca daca nu il vad se poate ineca, tot timpul cat era treaz plangea trebuia sa il legan in permanenta, 2 zile la rand pe timp de zi dormea doar cate un sfert de ora maxim o ora si apoi se trezea. Deci saptamana trecuta si eu si sora mea si tati am fost zombi.
De ieri avem alta problema, eu am febra mare 38- 38.7 si nu ii mai dau tati si ii este un dooor de ea. Cum il iau in brate cauta tati dar eu trebuie sa ii dau bibi si ma doare inima.

Acum am si eu o intrebare: la cat timp trece efectul pastilei pe care o iau ca sa ii pot da tati din nou?

Miss in legatura cu formula pe mine in maternitate mi-au tinut o lectie cum trebuie preparat lapticul. In apa fiarta la 75 de grade, pus lapticul, amestecat, si dupa aceea scufundat bibe intr un recipient cu apa rece pana ajunge la o temperatura care o incerci pe brat in interior picurand cateva picaturi de lapte. Daca tu simti ca este caldut e numai bun de baut.

Eu baita ii fac in fiecare zi pt. tare ii mai place in apa, si dupa accea doarme dus cel putin 2 ore jumatate, ceea ce este o minune la el.cel mai mult a dormit pana acum, o singura data 4 ore. in rest 2-3 ore.

Cu tinutul in brate nu cred ca este rasfat, am observat la pui ca daca este schimbat, mancat si nu il supara nimic daca nu doarme, sta si se uita pe pereti, apoi adoarme singurel. Vrea in brate numai daca are o problema.

Eu nu ma stresez sa ii dau numai tati, cand dorm eu sora mea ei da bibi, apropo ai vostri la trei saptamani cat mancau la bibi. Al meu manaca cam 80 de ml. la o masa iar cateodata si 90-100. La tati sta cam un sfert de ora la una.
Ieri m-am muls pt. prima data si de la amandoua tati am strans cam 90 de ml. eu zic ca papa cam mult, dar nu prea ma strezez. Noi doi comunicam foarte bine din acest punct de vedere, daca nu-i ajunge lapticul, plange si incepe sa isi bage manuta in gurita si inteleg ca mai vrea, daca sa saturat strange boticul in semn ca nu mai vrea si gata.

Vazut cateva poze de la botez, forte frumoase mamici, frumosi copii.Sper ca azi bebe sa ma lase si pe mine sa mai conspectez din urma sa vad poze si sa citesc si eu chestia cu puseul de crestere.
La multi ani pt. toti bebei.
Voi la cat timp a-ti scos bebei la plibare si cam cat timp?
Ieri pe seara l-am scos si eu un sfert de ora in fata blocului.
Va urez bebici sanatosi, mancaciosi si necoliciosi si mamicilor o zi minunata!
pupici

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna tuturor mamicilor!

Am revenit si noi dupa o pauza destul de lunga in care am fost 20 zile la tara si am terminat si masterul (in sfarsit....)!
Ma bucur sa constat ca au nascut toate gravidutele! Miss Parker, bine ca totul s-a terminat cu bine ( desi nu ai nascut asa cum ti-ai dorit si cum te-ai pregatit) si ai un baietel reusit (am vazit pozele)
Felicit toate mamicile, le doresc tuturor bebei sanatosi si mancaciosi, sa aiba muuuult laptic pentru ei si sa fie si ele sanatoase!

Am constatat ca am predat stafeta si ma bucur ca acum suntem la clubul scutecelor! Si pentru mine a fost o bucurie perioada sarcinii si va multumesc tuturor ca mi-ati fost aproape si m-ati indrumat atunci cand nu stiam ce sa fac. Regret ca a trecut asa de repede perioada sarcinii, desi pt mine a fost o perioada grea, cu iminenta de avort la 14 sapt, cu sangerari si cu multe lacrimi, fiindca mi-era teama sa nu pierd sarcina asa cum pierdusem o sarcina cu cateva luni in urma. Cu ajutorul lui Dumnezeu am adus pe lume o fetita superba, si acum, desi sunt epuizata fizic, a inceput o alta etapa minunata din viata noastra.

In primul rand doresc sa felicit pe micuta Sara pentru ca a fost cuminte la botez, am vazut pozele si este o dulcica, la fel ca si mamica ei. Sa iti fie de bine micuto, sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii. Am vazut si pozele de la baita si e o scumpa si o dolofanica. Cat cantareste acum? Am citit ca i-ai facut vaccinul. Ce vaccin ai hotarat sa-i faci?
Noi am optat pt PENTAXIM si ENGERIX B.
Simona, sa ii fie de bine micutului crestin. Sunteti niste frumoase si tu si surioara ta.

Noi avem botezul pe 16 august, fiindca atunci vor fi nasii in tara. Abia astept si eu crestinarea micutei, sper ca se va cuminti si va dormi mai bine.
Inca se mai trezeste de 3-4 ori pe noapte, insa mai rau e ca sta numai in brate, ma dispera uneori. Asta e si motivul pt care nu prea reusesc sa postez, stand mai mult in bratele mele. Sincer nu stiu cum reusiti voi sa stati cu bebeii si sa si scrieti pe forum si va admir ca reusiti sa va organizati probabil mai bine timpul. Eu ziua incerc sa dorm macar 2 ore la pranz, intrerupte bineinteles, fiindca sunt f obosita din cauza lipsei de somn din cursul noptilor.

Pana acum i-am dat doar san si sunt multumita. Mi-a luat aprox 1 kg pe luna, astfel la 2 luni avea 5 kg ( si am nascut-o cu 3 kg) Am avut eu ceva probleme su sanii, de 2 ori am patit sa mi se umfle cate un san si sa se inroseasca, insa am luat paracetamol si m-am muls si mi-a trecut in 2 zile. Sper sa mai am lapte macar pana la 4 luni.....

Sambata intentionez sa plec la tara cu cele 2 fete, fiindca aici mi-e tare greu. Tati lucreaza toata ziua si suntem doar noi 3 acasa, la bloc, de unde mi-e tare greu sa coboor caruciorul. Abia reusim sa iesim o data pe zi afara, rareori de 2 ori, avand nevoie mereu de ajutor la coborare / urcare. Alexia se plictiseste, ar vrea sa se joace afara, eu o tin dupa mine fiindaca mi-e teama sa o las singura. Asa ca prefer sa mergem la tara, acolo o las libera in curte si nu mai imi fac griji. Chiar sper sa le mearga bine fetelor si sa stam cat mai mult.

Cam atat despre noi. Mi-a venit si mie rezultatul de la prelevarea celulelor stem si sunt in dubii. Nu stiu ce sa fac, avand in vedere faptul ca scrie ca greutatea maxima a pacientului receptor este de 32 kg. Nu stiu daca merita sa dau atatia bani doar pt atat. Eu oricum am speranta ca am copiii sanatosi si nu voi folosi niciodata celulele prelevate.

Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu postez prea des (din lipsa de timp, evident) va citesc cu drag si sunte alaturi de fiecare din voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

avem bebei de 2 luni.ce frumoooooooooosssssss...
La multi ani!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!! TUTUROR BEBELUSILOR CE AZI ISI SERBEAZA NOUA LUNITA!!!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma duc sa deschid capitol nou.

Edit: poftiti la capitolul 5

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza01 spune:

sunt fff bucuroasa ca in sf am cu cine comunica si pot dezbate toate nedumeririle mele de mamica incepatoare.Felicitari tuturor ingerasilor care luna asta implinesc 2 luni ,Eric este un bebe tare scumpic si fff cuminte sa nascut cu 3.800 si 51 cm acum are 2 luni si cantareste 5.500 si 59 cm .papa tztzi si un pic de bibi nu e prea mancacios dar ne descurcam,pediatrul nostru spune ca e bn dar eu sunt un pic ingrijorata...asta este.ce sfat imi dati va rog frumos nu stiu daca ma preocup degeaba ...daca ar fi mami langa ar fi mai bine...Am inceput sa va citesc din urma sa ma pot integra mai bine si am invatat multe dela voi va pup pe toate si sper sa aveti o zi buna si o noapte la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza01 spune:

SALUT... alysh felicitari sa fie intrun ceas bun ce super sa ai pe cei dragi ai tai alaturi...am sa ma uit la poze CENIA APROPO DE MOASA CU SUZETA ma alatur ideiei tale il trimit si eu pe eric cand are colici sa vedem cum se descurca imi place cum gandesti instinctul matern ne dicteaza de multe ori varianta potrivita...by by. fetele ERIC al meu are limbuta alba si nu mai stiu ce sa fac am incercat cu:musetel cu gel de la pediatru si nu ii trecece sa fac ,ce sfat imi dati?iar de cateva zile aduce manuta la gurita si nu stiu ce are credeam ca ii este foame dar refuza si titi si bibe ce are?ce spuneti sa ii fac un program de mancare sau sa ascult pediatrul:cand cere bebele ?maine iam facut programare la medic mi se pare ca respira greu si sunt ingrijorata.astept sfaturile voastre...

Mergi la inceput