Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Melly, il mai si infas, doarme bine asa, dar ieri m-a capiat, nimic nu i-a convenit..sper sa fi fost un episod izolat...
pt tetina ta nu merge solutia de sterilizat la rece? parca Chicco aveau...in Ro stiu ca se gaseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

sterilizat la rece?????????????mai sincer io nu am auzit de asta poate imi zice si mie careva , asa sa nu mor proasta!!!!

stefany daca e mancat, schimbat, infasat, leganat dar nu mai mult de 15 min eu zic sa-l lasi sa planga sa se descarce, isi va reveni el!!!daca plange mai mult de 15 min intr-una atunci eu zic sa-l iei in brate!!!uite pentru tine si pentru puiu tau!!!sper sa se linisteasca!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Se gaseste si in Ro solutie de la Chicco pentru sterilizat la rece. Am vazut si in supermarket si la farmacie.
Melly, www.miniblu.ro/Categorii/Pentru_mamici/Pentru_alaptare/Chicco/Solutie_dezinfectanta_1000_ml_-_Chicco" target="_blank">uite aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

merci de raspuns dar mai bine iau niste tetine de silicon!!!nu credeti ca ar fi mai ok???

Mergi la inceput

mama da ce liniste pe aici!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu sunt varza. De azi noapte de la 2 am temperatura 39, ma doare groaznic stomacul, am frisoane si ameteli.
BB l-am alaptat in continuare.
Nu stiu ce sa fac si ce sa mai iau.
A fost cineva asa ?

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

eu zic sa suni medicul de familie si sa-l intrebi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Nicole intreaba neaparat medicul, nu stiu daca e ok cu febra sa alaptezi.

Noi am fost absenti ca am fost plecati la niste prieteni la tzara. Adica ciripit de pasarele, gratar si aer curat. Asta da viata. A fost super mai ales ca si ei au un bb cu 2 luni mai mare ca noi, o fetitza si inteleg ca mai sunt si plansete. BB a fost cuminte, a dormit bine, doar o repriza de plans a avut noapte. Probabil din cauza locului strain, dar dupa aceea a dormit pana la 8 dimineata.

In rest insistam cu alaptatul, acum suntem la 2 mese de supliment, restul san. Dimineata nu vrea sa manance decat in pozitia maimuta adica cu fatza in jos. Numai el stie de ce. In timpul zilei accepta si alte pozitii, dar dimineata numai asa mananca. E de cascadorii rasului cum aratam.

A inceput sa manance mai mult si mai des, cred ca e un puseu ceva pentru ca e si exagerat de mamos azi, adica abia am putut fugi de el un pic dupa ce a adormit ca daca plec in 5 minute se trezeste si plange pana ma culc langa el sau il iau din patutz, in functie de situatie.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Melly daca Amelia e obisnuita cu tetina de silicon, eu zic sa o inlocuiesti pe cea de latex. Si poti sa sterilizezi la rece, oricum.

Nicole si eu cred ca ar fi mai bine sa suni medicul.

Mai fetelor, sunt tare necajita.. Stiti ca ziceam de bubitele lui Dragos. Acum o saptamana, l-a vazut doctorita de familie si a zis ca-i acneea bebeului si sa-l curat cu ceai de musetel. Ei bine, acum arata de 1000 de ori mai rau. S-a extins pe toata fata, pe barba, pe urechi, in cap, pe ceafa, pe gat si pe piept. Si bubitele care incep sa se usuce formeaza o scoarta galbena, asa ca o julitura superficiala, care secreta ser ce se intareste. Nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa spun. Am sunat pediatra dar e plecata din localitate si vine abia maine. Nu mai suport sa-l vad asa. Mi-e groaza si sa-l scot din casa ca toata lumea se mira si ma intreaba ce are. Ati mai patit careva asa? Fecian, parca tu mai erai cu probleme de genul asta. Cum le-ai rezolvat?

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Va pup si eu la amiaza azi. Am avut o noapte de cosmar. E puseul de 3 saptamani. A cerut san la cate 2 ore, apoi l-am tinut in brate la 45° ca sa adoarma, am dormit si eu cam 3 ore in total azi-noapte. Dimineata l-a luat Bogdan (si-a luat liber azi) si a stat 2 ore cu el ca sa pot dormi si eu putin. Pe la 11 am plecat cu el la plimbare, a dormit ca porcusoru’, la ora 13:15 i-am dat iar san, iar acum isi plange digestia in brate la Bogdan pana-mi fac si eu de mancare. Sunt franta-franta!! Dar oricum, am fost la prima plimbare, care a durat vreo 45 de minute bune. La final eram obosita si ma termina spatele… nu mai sunt obisnuita sa merg pe jos…

Aseara ma apucase iar panica, sanii s-au golit mult mai repede si el cerea tot mai des, ma gandesc cu groaza ca daca nu-mi ajunge laptele nu ma descurc cu rahatul ala de completare. Noroc ca azi vine moasa si am s-o pun sa ma ajute sa facem un exercitiu, ca sa invat sa-i fac biberonul cu completarea aia nenorocita. La ce naiba mi-am luat incalzitor de biberoane daca tot trebuie sa fierb apa dinainte, s-o las sa se raceasca si apoi sa-i fac biberonul? Pierd prea mult timp. Eu voiam sa fierb apa dinainte, s-o pun apoi in ceva ermetic (ca sa nu intre microbii etc.) si apoi s-o scot de acolo, s-o incalzesc la incalzitor, sa pun praful si sa fac biberonul.

Gemenutele, am vazut pozele de la botezul lui Matei. Mai, sunteti una mai frumoasa ca cealalta! Ce surorile Hilton sau Olsen? Voi sunteti vedetele noastre!! Sexy mamas!

stefany_p, in spital si eu primisem sticlute din alea, le gasesti la farmacie, dar cica sunt mult prea scumpe. De aia am apelat la praf…

Lorich, si Daviducul meu raguseste de la atata urlat, insa dupa aia ii trece si adoarme ca un ingeras…
Doloress, of, vad ca tu ai si mai mult stres, cu furtunasul...

Nicole1980, chiar ca Daviducul creste vazand cu ochii. Si are de acum personalitate, manca-l-ar mama, da din picioare, se zbate cu capul in toate partile cand nu-i convine lui ceva… of, of… Ma rog si eu sa vina mai repede ziua cand sa doarma si al meu 6 ore la bucata, lux pur!!

Vianne, ce bine ca o poti tine pe Stefana la tine pe burtica. Pe mine inca ma doare cicatricea, of…

Laurita, cum ii faci tu biberonul la temperatura camerei? Nu fierbi apa inainte?

Gata, nu apuc sa citesc mai departe, tb. sa postez, ca plange Daviducul.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput