Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui YLARI

Simona, cleo, merci ptr raspunsurile voastre referitor la Rotarix!

Va pup pe toate, haideti ca ma apuc de cetit, sa vad ce am "pierdut" aseara, caci noi dupa 21.30 seara nu mai merge sa facem nimic, pregatim baia, bibe, o imbaiem, papa si dup'aia bagam somn (cred ca eu prima - glumesc, sigur!)

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

a, am uitat sa iti zic, am intrebat dr cat tine imunizarea la rotavirus - a zis ca pana pe la 3 ani, dar dupa nu mai conteaza, ca nu mai face forma grava, deja organismul are alta atitudine.
Io is mai speriata, ca prietena mea are 2 fete, de 6 ani si 4 ani, si vara trecuta, si acu 2 veri au facut forme urate de enterocolite. Vara trecuta a fo mai usor, dar acu 2 veri de 2 ori a ajuns la urgentse cu fetele. Si cea mai mica a suportat cel mai rau.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata !!!prezenta si io da' mai rar ca deh.. am si eu un bb!!!

deci am vazut poze de la intalnirea neplanuita!!!mama da ce mare e Mara si Raducu la fel!!!sunt niste dulceturi, dar am vazut poze si cu pui de miss, David, frumos baietel cum zambeste el asa frumos, Amelia nu prea zambeste, de ce oare????deci pup toti bebei de mamicute de mai iunie si aprilie ca avem si de acelea!!!

si acu sa raportam si noi saptamana ce a trecut!!!bebita mea e cuminte noapte!!adoarme pe la 11 si se tezeste abia la 5!!!am observat ca daca o culc mai tarziu se trezeste mai tarziu, deci baita am hotarat sa io facem la 10 seara!!!iar la 20 in week end am iesit cu tati in parc si ne-am plimbat pana pe la 21 si apoi acasa, baita si somn.colicii sunt si ei prezenti dar foarte rar!!!sa va zic faza zilei de ieri!!!ca sa vedeti ce sotior semsibil am!!!deci, pun fata pe masa de infasat sa o schimb si imi trage un big kk de o zburat la o juma de metru departare, deci presiune nu gluma, cred ca fermenta de mult siil strig pe tata sa imi aduca un prosop ca deh si eu eram kk peste tot si vede el atata amar de kk si.....ia ghiciti...vomita...deci nu am mai putut deras!!!eu nu il stiam deloc sensibil, o zis ca nu stie de ce l-o apucat!!!in fine, dar credeti-ma ca de fiecare data cand o pun pe asta mica pe masa ma gandesc sa nu imi mai traga un kk asa de cu forta!!!cat despre lapte praf am ajuns si noi la supliment ca mami nu prea mai are laptic, acu mi-am luat si ceai de stimulare a lactatiei sa vedem ceo sa iasa!!!fetelor stiti ceva de laptele praf LACTANE????mi l-a recomandat medicul de famelie!!apropo am inceput si noi cu dar o fost tare ca asta mica dormea si parca stia ca noi facem prostii si s-a trezit dar se scremea cu un kk si nu am bagat-o in seama!!! amu no ce sa-i faci!!!hai ca m-am lungit!!! pe toate si cate o pentru bebei!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!!!!

Ma mai primiti si pe mine la scutecele? In primul rand vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea(mesaje care le-am citi prin ...3, 4 de abia). Nu stiu dar de abia apuc sa citesc si pana sa scriu si eu ceva ... se trece la un nou capitol si tot asa tot asa.... M-am hotarat va scriu si apoi mai citesc si eu din urma ca altfel.... nu stiu unde ajung.
Aldaesme vreau sa-ti multumesc pentru informatiile cu puseele de crestere. Am regasit-o pe fica-mea in descrierile tale (hehe asta am apucat sa citesc).
Vedeti noi tocmai am trecut de vreo 2 zile de puseul de la 8 saptamani. Se pare ca de asta nu am prea avut timp sa citesc.....
In rest suntem bine, vineri am implinit 2 luni . Suntem fete mari de acum. Asteptam sa mergem la dr pt vaccin, insa asta se va intampla doar prin 29/30 ca cica e dr in cocediu si nu face decat atunci vaccinari....Am niste bervi pe chestia asta.... bine stiu ca trebuie sa o consulte si de abia apoi asistenta administreaza vaccinul dar atunci vom avea 2 luni si jumatate deja. Asa ca ma intreb oare si vaccinul de la 4 luni va trebui facut tot la 4 luni si jumatate , nu? Ca sa se respecte intervalul de 2 luni intre ele. Voi ce stiti?
In rest ne mai chinuie burticutza din cand in cand, dar lasa ca trecem noi si peste astea. Am primit un playmat tare dragut si suntem destul de interesate de jucarioare insa verisoara noastra Bianca care are aproape 4 luni e muuult mai interesata de el. Iesim zilnic la plimbare si taaare ne mai place. Daca trece mai mult timp si inca nu am iesit din casa facem scandal si protestam ca vrem afara, fiindca cum iesim..... ne linistim instant.
Trebuie sa raportez ca de cateva notpi nu ne mai trezim sa papam. Doar dimineata pe la 6/7 depinde de masa din seara precedenta. Totusi pe la 4/5 cerem suzy si adormim la loc in 10 sec maxim. Bine noi nu mai papam de 1 luna de la mami, ci doar lapte praf.

Zicea cineva de memorie.. eh si pe mine ma lasa din ce in ce mai mult....Batranetile astea, of of!

Gata trimit mesajul si mai vedem cu cititul din urma. Sper sa nu fiu foarte "off topic".

Va pup.

Cristina de [printesa] Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Am pus poze noi!!daca vreti sa va uitati!!Nu stau ca vin in vizita socrii ca sunt in concediu,soacra e in concediu o luna!Va dati seama ce ma asteapta!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit de afara si acum stam la san.
Era asa frumos in IOR, ratuste si broaste testoase, gradina zoologica, ce mai!

Melly, uof, ce tatic sensibil!! Asa sunt ei, viteji viteji, dar au limitele lor...Sa stii ca si noi am patit la fel cu . Atunci a inceput fimiu sa bolboroseasca! viata de parinti, ce sa-i faci?

kristinik, oof, nici tu nu mai ai laptic, pana acum doar Ylari era cu problema? imi pare rau...oricum, felicitari ca nu va mai sculati noaptea...noi inca ne trezim cel putin o data, cel mai adesea de 2-3 ori...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
citat din mesajul lui Andree27

Neatza,

Am pus poze noi!!daca vreti sa va uitati!!Nu stau ca vin in vizita socrii ca sunt in concediu,soacra e in concediu o luna!Va dati seama ce ma asteapta!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Am vazut pozicile frumoase...greu cu sepcile pt baietei...toate mari...iar alea care sunt mai mici nu-s prea dragute...ce sa facem...mai bine practic decat estetic...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

real laura ma bucur ca voi aveti o zona asa frumoasa, la noi gradina zoologica e distrusa!!!nu e deloc intrtinuta!!!cred ca o sa ies si eu mai pe la 3-4 ca nu e asa de cald!!!s-a cam innorat !!!sper sa nu ploua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Kristinik, o luna tb pauza intre vaccinuri, deci la 4 luni i-l poti face linistita. Nu te ingrijora, nu-o o problema ca i-l faci acum mai tz.
Andreea, frumoase pozici, cum doarme ericutz cu ursuletul ...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Dolore, ma inscriu si eu la Huggies atunci..noi din astia folosim...ce-mi place de tine ca estifoarte informata
Vianne, la 3 zile ai dormit pe burta? wowww..eu inca am probleme sa ma intorc de pe-o parte pe alta....ce viata nedreapta
fetele..m-a plans de m-a capiat, am creierii prastie///nu se chirceste iar cand il iau in brate tace.oare l-am invatat prea mult in brate?

Mergi la inceput

stefany nu cred ca l-ai invatat in brate, el pur si simplu simte caldura ta si se linisteste, incearca sa-l infasi putin, poate cine stie!

am si eu o nelamurire; deci am un biberon fain dar are o tetina de latex ce nu se fierbe, nu se sterilizeaza ce e de facut cu tetina??????

Mergi la inceput