Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Doloress spune:
![]()
![]()
Eu ma distrez aici cu surorile noastre, mor de ras! Sa stiti ca si pe mine ma complexati ce frumoase sunteti, ca si Alina_anto ca am vazut pozicile de la botez, ma bate gand sa tin cura de slabire cand va vad. Insa nu se poate caci sunt disperata sa am si eu mai mult laptic. Superbe poze, superbi bebei.
Miss poza aia cu Ma che pasa, m-a dat gata, radeam de una singura. Insa nu prea e el credibil in rol de mafiot ca e prea blond.
Oricum simpatic tare. Pai cum zicea si Simona de fapt vor sa te atentioneze sa pui si putina apa calduta, nu stai acuma sa masori temperatura apei. Asta pentru ca laptele praf se dizolva mai bine in apa mai calduta. Cand pui numai apa rece, sa vezi ce cocoloase raman, apoi praful ala ii ramane asa pe gat copilului, deci nu e prea indicat numai cu apa rece. Eu din cauza asta am trecut pe formula lichida, la conserva. E mai scumpa decat ala praf, insa merita banii. Oircum mie imi deconteaza asigurarea 80% asa ca nu ar fi avut rost sa ma zgarcesc. Sper insa din tot sufletul ca incet incet sa mai imi creasca si mie productia. Sa ai grija cu laptele praf, ca nu e valabil oricat, trebuie preparat pe loc. Deci tot o sa urle pana il prepari, nu ai ce face. Eu m-am invatat de acuma.
Stefany poti lua si gata preparate insa sunt cam scumpele. Daca nu, poti lua laptele praf sa il ai acolo pentru orice eventualitate. Trebuie sa urmezi instructiunile de pe cutie, in general nu e mare filosofie, pui apa si lapte, cat iti zic ei in cantitati si gata. In legatura cu marcile, eu iau Enfamil, cu asta s-a obisnuit la spital si am continuat tot asa. Sa te inscrii pe site-ul Pampers, eu m-am inscris si imi trimit tot timpul cupoane cu reduceri. Bine, acuma am schimbat pe Huggies, imi plac mai mult, asa ca m-am dus repede si m-am inscris si la ei. Si la Enfamil m-am inscris si mi-au trimis o cutie mare de lapte praf! Insa eu sper ca tu sa nu ai nevoie de lapte praf.
Laura sa stii ca de la biberon se invata sa suga din varful buzelor. De aceea sunt bune biberoanele alea care il obliga sa deschida gura mare. Plus, biberoanele cu curgere lenta.
Inais daca refuza biberonul ii poti da si cu lingurita. Mie asa mi-au zis, sa ii dau cu lingurita sa nu se invete cu biberonul. Insa am noroc ca le accepta pe amandouia deocamdata. Mi-au mai dat un furtunas subtirel care se conecteaza la o seringa unde pun lapte. Furtunasul il lipesc de san si ii bag in gura sanul cu tot cu furtun si in timp ce suge sanul, eu imping si seringa. Si asa ia si formula si sanul meu. O mie si o suta de stratageme numai sa suga la san. Insa mi-e greu, furtunasul ala trebuie sa il bagi intr-o anumita pozitie,, ca de nu, il observa si il scuipa. Asa ca daca vad ca le accepta pe amandoua, continui asa, cu san si apoi biberon.
Ylari cu pisicuta mea nu mai am probleme, a murit saracuta, la un an dupa ce am plecat eu in Canada, s-a tot uscat de dorul meu. Era pisicuta mea de cand eram mica, a dormit cu mine in pat toata copilaria si adolescenta, cand a murit am plans ca nebuna
Insa asta e viata, era de acuma si batrana si avea si o operatie de cancer. Si cand ma zgaraia o iubeam, insa acuma ma gandesc la rece si daca s-ar fi apropiat de copilu meu, apoi cu parare de rau o dadeam la cineva. Sigur s-ar fi repezit sa zgaraie copilul, la cum facea ea alergie la tipete.
Doloress spune:
Inais ai dreptate cu caldura! Aici in brosurile mele de la spital imi zic ca un bebe mic poate si muri de la prea multa caldura. Si asistenta cand a venit la mine m-a certat si mi l-a dezbracat in pampers, cum a facut si la Stefany. A zis ca de aia nici nu vrea sa suga saracul bebe, ca ii e prea cald, si eu il mai lipesc si de mine. Hai, nu zic ca 18-22 ar fi OK, pentru ca eu la 18 imi pun geaca (sunt tare friguroasa) desi aici asa se tin copii, insa un 23-25 maxim tot trebuie sa ai in casa. Ca nu cred ca e setat genetic sa suporte 40 de grade ca cei din zonele tropicale.
Acuma depinde si de copil. Unii suporta mai usor, altii nu.
Nicole1980 spune:
Miss – am vazut poze cu Davidutu – ma, dar creste vazand cu ochii.
Alina anto – ce Scortisoara dulce ati avut la botez, costumatia printesei a fost deosebita. Mi-a placut si nasa voastra, foarte cocheta
Simoncip – ce mamica frumoasa, arati super. Iar cei doi flacai sunt ca 2 bobocei de trandafir in jurul tau. Sa iti traiasca. Am vazut si pozele de la botez – ce cumintel a fost Mateias. Sa fie intr-un ceas bun. Imi plac ambele rochite si ta si a lui Sis. Vreau detalii. Unde sa caut si eu pt botez ?
Noi astazi am fost la cafenea la Turabo, am fost in Plaza si in City Mall. Ne-am plimbat de la 11.00 pana la 18.00, am papat san in masina de 2 ori si in rest am dormit. Apropos de ce zice Ianis despre caldura –este adevarat si la bebele meu. In mall era super ok, a dormit neintors, era racoare. Acasa a inceput sa fie insa nelinistit in timpul somnului, din cauza caldurii.
Ieri raportam si noi un somnic de la ora 0.00 pana la 6 dimineata. In seara asta nu cred k mai avem norocul asta pt k a mancat putin.
Am fost la cumparaturi azi. Nu mai mi-am luat ceva de cateva luni asa k azi m-am rasfatat . Am dat navala la Promod si uitati ce am cumparat. Ma simt si eu bine cat de cat, cu toate k nu pot scapa deloc de kilogramele in plus. Am un metabolism asa lenes.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Vianne spune:
Cleo, da..e tare fain in Brazilia, in special in Rio de Janeiro.. Al meu sot e Brazilian si am fost acolo la rude ca altfel nu cred ca ajungeam …
Simonacip, si eu sper sa mai treaca colicile si sa se mai linisteasca. Mi se rupe sufletul sa o vad asa. Astazi a fost agitata si dimineatza si chiar inainte de a pleca la biserica a vomat mult de tot
Miss, tare, tare scump e David.. Si Stefanei ii place mult la baita. Chiar daca plange inainte, cum intra in apa imediat se calmeaza.
Inais, incercam si noi sa avem grija de ea pe rand iar al meu sot se duce la lucru dupa cateva ore de somn. Acum e aproape 7 seara si l-am trimis sa se culce pt ca mai tarziu sa aiba el grija de ea. Eu azi nu am reusit sa dorm deloc, Stefana a fost agitate si numai pe burta mea s-a linistit. Asa am citit aproape o carte.
Alina_anto, ma bucur tare ca a fost cuminte scortisoara. Sa va traiasca, e superba……..Ca si tine dealtfel
Gabitza, pup pe Raducu si pe Mara de Cleo
Miss, daca asta te consoleaza, sa stii ca si eu sunt singura cuc aici… si visez si eu la intalniri..
Alysh, sa va traiasca si voua micutzul crestin
Simonacip, arati minunat si ai niste baieti tare scumpi
Stefany_p, eu am avut cezariana dar am dormit pe burta cam din a treia zi dupa operatie.
Va pup! Nopti linistite va doresc!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
simonacip spune:
Alaptam...Sanii plini de pocnesc, deh dupa 90 de ml aseara acum am sa dau la 2..
Inais , ma bucur c-ai intervenit in discutie
, dar ai vazut ca tot a continuat??Ai vazut??Ai vazut??
Inais, asa e nu doar colicile sunt un motiv de plins,noroc ca te-ai gindit si ai luat la rind motivelepe care le-ar putea avea.. sa vezi cind mai cresc un pic si-i deranjeaza o sandalutza sau elasticul de la pantalon si tu nu stii de ce plinge cupilul cu foc...Multumim de aprecieri.
Ca de altfel tuturor fetelor DOloress, Nicole, Vianne
Doloress Doamne cite tehnici au ei de a determina copilul sa suga si la san...si ce oferte generoase au firmele doar pentru ca te inscrii pe site-ul lor..Buna chestie!
Nicole, rochitzele a mea din Guarra si a lui Sis din Motivi parca...Mi-au placut cumparaturile tale..>Cred ca marti dau si eu o fuga, ca luni sunt si cu David acasa..
Vianne, probabil ca si d ela agitatia excesiva a vomat mult...Oof, lasa ca mai cresc ei un pic, macar sa nu-i mai vezi asa fragili..
Gata, bb doarme tun...si nu mai vrea sanul 2...bine, doar l-a decongestionat putin..MA culc si io
Pupici
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
niatsa
the 
inais, si noi am remarcat asta cu caldura!
.... noroc ca avem fraier cond., inchid ziua geamurile, ii dau drumu in sufrgagerie, si las ushile deschise intre, si in 1-2 ore scade temp. Dar nu e intodeauna de vina caldura...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Miss, ca sa fiu sincera eu i-am facut formula numai la temperatura camerei! poate cum spune Doloress trebuie putin incalzit pt ca e lipicios...
Inais, am incercat si eu masaj contra constipatiei in sensul acelor de ceasornic si n-a mers. tot la supozitor am recurs...dar vad ca nici cu ala nu iese...si tr sa plecam afara...
mda...asa o fi...si caldurile ii dau peste cap.eu am devenit mai indrazneata cu aerul conditionat in urma discutiilor de pe forum!
Nicole, eiii ce te-ai mai plimbat! Mi-ai facut curaj pt we vitor.F miso shopping ai facu la promod. imi plac tare papuceii si bluzica alba asortata cu margele. Sa le porti sanatoasa!
Da, rochita mes de la botezul lui sis e de la Motivi. e din matasica.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
YLARI spune:
Simona, cleo, merci ptr raspunsurile voastre referitor la Rotarix!
Va pup pe toate, haideti ca ma apuc de cetit, sa vad ce am "pierdut" aseara, caci noi dupa 21.30 seara nu mai merge sa facem nimic, pregatim baia, bibe, o imbaiem, papa si dup'aia bagam somn (cred ca eu prima
- glumesc, sigur!)
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
Simona, foarte frumu pozicile de la botez!!!! Frumu-Frumu!
M-ati amuzat cu discutia
Si eu mai ridic din cand in cand caruciorul, dar nu o tin mult, maxim cateva minute. De la Guara mi-am luat eu rochita de cununie, cred ca tot acolo o sa ma opresc si ptr cea cu care ma voi imbraca la botez! Abia astept!!!!!!!!!!!!
Inais, ma bucur ca ai gasit secretul! Si noi cand e mai agitata o spalam cu o compresa cu ser fiziologic pe fatza si se linisteste. Noi mai dam drumul la aer din cand in cand, ca am muri de cald. Peste zi se fac si 32 de grade in camera si eu de aici nu pot iesi, ptr ca restul casei e cam alandala, par de motan peste tot, bleah, nici nu vreau sa intru in amanunte ca mi-ati da una in cap. In fiecare zi din viata mea am sa ma rog la Dumnezeu sa ne dea si noua posibilitatea de a ne cumpara o casa, ca asa nu se mai poate..................
Nicole, felicitari pentru cumparaturi!!!! Abia astept si eu
Dar voi vad ca luati pe bb cu voi prin magazine. Eu nu am avut curaj pana acum. Totusi, acum e mai maricica, cred ca imi voi lua inima in dinti.
YLARI
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui YLARI
Simona, foarte frumu pozicile de la botez!!!! Frumu-Frumu!
M-ati amuzat cu discutiaSi eu mai ridic din cand in cand caruciorul, dar nu o tin mult, maxim cateva minute. De la Guara mi-am luat eu rochita de cununie, cred ca tot acolo o sa ma opresc si ptr cea cu care ma voi imbraca la botez! Abia astept!!!!!!!!!!!!
Inais, ma bucur ca ai gasit secretul! Si noi cand e mai agitata o spalam cu o compresa cu ser fiziologic pe fatza si se linisteste. Noi mai dam drumul la aer din cand in cand, ca am muri de cald. Peste zi se fac si 32 de grade in camera si eu de aici nu pot iesi, ptr ca restul casei e cam alandala, par de motan peste tot, bleah, nici nu vreau sa intru in amanunte ca mi-ati da una in cap. In fiecare zi din viata mea am sa ma rog la Dumnezeu sa ne dea si noua posibilitatea de a ne cumpara o casa, ca asa nu se mai poate..................
Nicole, felicitari pentru cumparaturi!!!! Abia astept si euDar voi vad ca luati pe bb cu voi prin magazine. Eu nu am avut curaj pana acum. Totusi, acum e mai maricica, cred ca imi voi lua inima in dinti.
YLARI
noi dum. dim. am fo in Cora. Sau sambata dim. Nu mai tin minte cand.
am luat 2 cosuri mari, intr-un am pus fata cu tot cu scaunelul din mashina
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii