Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
simonacip spune:
Ah, am pus si pozici de la botez
Am pus putine ca sa aveti rabdare sa va uitati, ca asa am citeva sute![]()
![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
stefany_p spune:
Simona....fata...ma enervezi cat esti de frumoasa...
puseu de crestere la 3 saptamani? cum se pregateste un biberon?
in spital avau formule gata pregatite, desfaceai sticluta puneai tetina si gata masa...io altceva nu stiu sa pregatesc
fetele cu ceza...la cat timp ati putut dormi peburta? ce mai sufar...
a incepu si Iustin sa se impace mai bine cu balansoarul. secreul era sa-l pun acolo cand era linistit, nu cand plangea...acum e ok, unde mai pui ca reuseste sa adoarma acolo iar apoi il pun in patut...la mine in brate nu adoarme defel...
simonacip spune:
Stefany![]()
![]()
.Mai bine sa nu stiti cum se face un biberon fetele...PAi eu va doresc nici sa nu aflati inca 5-6 luni de acum inainte...macar..
Cred ca Mateiut are un puseu de crestere. A papat 90 la bibe acum, dupa ce la masa anterioara mai papase 60 ...Mi-e clar..ori oboseala sa fie de vina, ca nu prea am dormit nici aseara, nici azi deloc..De mincat am mincat si inca mult, deci clar, productia e sporita in primul rind prin odihna...asa ca voi trece si eu la nani, miine sper sa fie mai bine.
Somn usor fetele.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Lorich spune:
Alina anto sigur ca te sun cand ajung pe acolo (sa-mi trimiti nr. tau de tel pe PM). Mmentan nu stiu daca ii cumpar, ca din ce zice Gabi e cam scumputz... ne mai gandim. Dar mi-ar face placere sa ma plimb cu fete frumoase, mai ales ca-mi place tare mult parcul vostru. 
Gabi astept atunci.
Noi tocmai ne-am intors din parc, gata avem mare placere de a suge la aer liber, am gasit o banca retrasa si am papat catinel-catinel vreo trei sferturi de ora. Apoi a dormit pana acum, cand se frichineste. Am mentionat ca e ragusit de la plans si sunt lesinata de frica????
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
la sol, la sol....
la sol mi fa do
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Sis, nu, nu e ok. la 6 luni ridici carutul inca o treapta!
frumoase pozicile, sis, sa nu te recunosc:)
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
simonacip spune:
quote:
citat din mesajul lui Reallauraquote:
citat din mesajul lui cleo78
la sol, la sol....
la sol mi fa do
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Sis, nu, nu e ok. la 6 luni ridici carutul inca o treapta!
frumoase pozicile, sis, sa nu te recunosc:)
Laurita, mamide Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Magaritzo

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
HAi Sis, treci la culcare, ca uite, dc nu te culci tu , nu pot nici eu![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Ah...si David la 5 luni juma statea in funduletz..SINGUR, de ce ma rog la 6 luni sa ridic doar o treapta..
Fetele, scuzati discutia asta aprinsa, dar nu e pe mess...ca altfel o discutam acolo
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Reallaura spune:
ca sa nu fortezi copilul ca esti tu breaza!
te decad din drepturi daca asa te-ai purtat cu David. Il iau ca si asa ii trebuie un frate mai mare lui Mircea!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
inais spune:
Imi pare rau ca ma bag in discutie...dar vroiam sa-i spun Simonei ca-i un dulce si un scump bebele mic...si bebele mare un adevarat cavaler!
Alina_anto o dulcica si o cumintica Scortisoara! Super rochitza ta!
Si noi am fost in parc...bb cuminte, cuminte! Doarme dusa! Ce-i drept o si luam noi imediat dupa masa si adormita deja...sa nu avem surprize.
In masina e somn de voie...deci suntem niste cuminti.
Azi clar a avut o zi buna. Plans doar putin la masa, putin dupa si atat.
Ce vroiam sa va spun: am observat ca nu e de joaca cu caldura asta. Azi am avut parte la un moment dat de super-mega scandal la masa 2 (pe la ora 10 asa)...urla, tipa...ce sa mai nu-i convenea nimic. Eram distrusi...ce are copilul asta dom'le?? 
Pana la urma imi vine mie ideea...zic hai cu ea la chiuveta sa o spalam rapid pe alocuri. Era varza de transpirata si plina de saliva si lapte pe fatza si gat!
Merg sa o spal...apoi se linisteste cat de cat...zic bun...ia sa-ti fac eu un masaj tie ca vad ca stai! Mentionez ca papase super putin dintr-un san si ca la masaj inainte de baie nu sta nicicum...nici dupa! Deci...facut masaj. Alt copil...s-a linistit! Am mers intr-o camera unde era racoare, intre timp dat drumul la aer in restul camerelor...minune de cumintenie de copil, nu tu urlete, nu tu colici, nu tu nimic...mancat si dormit!
Am zis sa scriu ca poate ajuta pe cineva! Nu intotdeauna este vorba despre colici, da? ![]()
Asa ca am avut o super zi! Sper sa urmeze o noapte cu dormit ca noaptea trecuta (12-6), desi ma multumesc si cu 12-5.![]()
Merg la somn...productie de lapte in scadere...bebe papat supliment 100 ml/masa! Sau bebe fomist?! 
Noapte buna!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati

potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!