Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Ingerash_M spune:
Madaluta, Daria_Ioana, Roxanalucia - felicitari pt botez, sa va traiasca micutii crestini, sa aveti o viata senina alaturi de ei!
Am vazut pozele de la botezul Brianei-foarrrte frumoase, bebitza e o papusa, locatia superba!
Am vazut si poze de la munte, Mav, LA MULTI ANI! Sa ai parte de tot ce iti doresti tu! Toate cele bune!
Poop pe toata lumea.
Mihaela
34s+
poze cu noi
roxanalucia spune:
am pus poze mai noi si de la botez..
am vazut ca scriau fetele de greutatea dupa nastere... eu am reusit sa ajung la 78 kg...am tinur cateva diete, dar am calcal si pe de laturi, fara stirea sotului, care ma tine din scurt. oricum, mai am cale lunga pana la 60, unde vreau sa ajung. ma duc si la sala.. mi-am luat si niste pastile cu care a slabit o prietena vreo 10 kg in 2 luni. nu am luat niciodata pastile pt slabit, dar acum chiar am vazut pe cineva rezultatele, nu doar poze in reviste.. sper sa reusesc, ca deja am fost la o nunta si un botez grasa... peste 2 sapt am alta nunta si cred ca tot grasa voi fi, dar pana pe 30 august, cand sunt nasa, sper sa se vada ceva semnificativ..
in rest, noi am inceput diversificarea mai devreme, pe la 3luni juma, ca asa am fost sfatuiti. victor e slabut, dar lung, a crescut 10 cm de la nastere, dar abia are 6 kg si putin, nu stiu exact. dar bem suc de fructe si supica. inca nu vrem sa papam cu lingurita, dar insist.
gata, mai citesc din urma si va mai scriu.
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor
roxanalucia spune:
gata, am citit, in mare, aproape tot. dar nu am rabdare sa scriu despre fiecare, insa voi incerca sa nu mai lipsesc asa de mult.
oricum, felicitari celor botezati recent, ina si mada, aveti niste copilasi frumosi foc. mav, iar ai fost nasica! sa traiti cu totii si sa fiti sanatosi., si mav, la multi ani la scimbarea prefixului! si eu ils chimb luna asta.
burticile cresc, copii la fel.. angi, felicitari pentri dintisori! si pentru ce bine mananca pupi. noi mancam doar cartof, morcov si ardei, doar zeama, ca piure nu vrea, se stramba mai rau ca pupi in filmuletul tau.
doc, concediu placut! serban sta in fundulet am auzit..bravo, si al meu se tine tare de spate, dar inca suntem micut..
fetele,
vad ca v-ati mai si intalnit.. poate ies si eu intr-o zi. acum sunt tare suparata, ca in zona unde m-am mutat nu7 am nici un parc, cel mai apropiat este la gara, iar eu stau acum la dorally.. e cam departe. dar pentru o intalnire imi mobilizez sotul. ce ziceti? cand se mai intorc fetele din concediu?
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor
jojo_miha spune:
Roxana ce pastile iei de slabit,noi vrem sa mai facem un bebe dar trebuie sa mai slabesc ca eu cu tensiunea mea ...........macar 10kg vreau .Bebe sta bine cu greutatea,noi la 9 luni avem 7.800.
Mav frumoase poze,mai vreau si eu la munte,cine se inscrie la toamna??????
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu
clabur spune:
Buna fetele,
sunt noua prin zona si sunt bucuroasa sa intalnesc o comunitate vesela cum sunteti voi. Eu voi nasta a doua fata pe 1 august prin cezariana si v-a trebui sa fac un drum la Bucuresti pentru "a livra coletul" . Mai am o fata de 9 ani care este "bineinteles cea mai frumoasa si cea mai desteapta......
Va sarut si promit ca voi fi prezenta printre voi ca imi pareti tare simpatice.
Am vazut foto de la botezul Brianei. Super bebe, super mama, super locatie.
Pupici
Claudia mama de Ania 9 ani si 36+ cu Ilinca Maria
roxx spune:
quote:
citat din mesajul lui Elle_seb
Buna, fetele!
Am si eu o intrebare: ce stiti de dna dr. Borzea de la Maternitatea din Mangalia? Dar de aceasta maternitate?
Multumesc!
Elle
Buna!
Eu am nascut la maternitatea din Mangalia insa cu un medic din Cta. Spitalul e ok, e curat. Despre dna dr, nu prea pot sa spun mare lucru, am avut o data o tentativa de a merge la dumneaei, insa am ales un dr din Cta de care sunt fff multumita. Stiu doar ca nu vine la nasterile normale.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
roxx spune:
Salutare!
mav, la multi ani, multa sanatate!
mada, superbe poze.Briana e frumoasa foc, Darius nu mai zic, iar voi...o familie fericita!
roxana, felicitari pt botez!
O zi frumoasa va doresc!
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
Mirela79 spune:
Alina, La multi ani! Scuze de intarziere.
Madalina, unde ati facut botezul? Mi-a placut mult locatia aleasa.
roxanalucia spune:
jojo_miha, iau niste pastile chinezesti, superslim se numesc. azi am inceput, sa vedem daca se intampla ceva. cik ar taia pofta de mancare... sunt curioasa s-o vad si pe asta, eu fiind o gurmanda. m-au costat 180 lei 60 de pastile adica pe 2 luni. o prietena a slabit 9 kg. daca te intereseaza, o s-o intreb cum se comanda, ca ea mi le-a comandat si mie.
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor
roxanalucia spune:
claudia, bine ai venit printre noi sa ai o nastere usoara! tu nu esti o mamica incepatoare, sa-ti traiasca fetita de 9 ani si sa vina si cealalta, sa fie sanatoasa si sa o bucure pe mami!
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor