Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 5
jojo_miha spune:
Roxana iti urez succes,eu am probleme cu tensiunea si sunt contraindicate,am citit pe net.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu
clabur spune:
Sa dea Dumnezeu sa ne bucuram toate de piticii nostri. La noi povestea este mai lunga. Asteptam acest copil de 6 ani, timp in care am facut numeroase tretamente si doua inseminari nereusite. Asa ca va fi un copil foarte pretios dar nu mai pretios decat sora ei.
M-am tot uitat la pozele voastre ...... sunt super.
Foarte frumos ca va intalniti si sper ca voi intra si eu in circuitul de carucioare din parcul piticilor. Nu mai este mult.
Gabriela82 spune:
va anunt cu mare drag ca am nascut pe 2 iulie, natural o printesa de 4 kg si 53 de cm pe nume Irina Paula.
acum suntem foarte ocupate inca ne acomodam una cu cealalta.
felicitari noilor mamici si nastere usoara celor ce urmeaza
GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA
mocutza spune:
Buna seara,
raportez in urma vizitei la medic: bebe a luat 400 de grame in greutate in 10 zile ceea ce e f bine, datele au fost introduse eronat in echograf data trecuta, si mia facut din nou echo, si suntem ok.Nu avem o grasuna insa e incadrata in normalitate:2750 la 37 de saptamani si 6zile. Miau disparut temerile si panica, acu mam linistit ca e ok, mai ales ca a luat atat de bine in greutate ....la controlul de pe 4 iulie luase doar 200 de grame in greutate intre 21 iunie si 4 iulie ( 2 saptamani)si acum a luat dublu intr-un timp mai scurt.
MADALUTA felicitari pentru botez....toti sunteti asa frumosi.....fetita e o papusica si tu ai avut o coafura superba.
Mav ff dragute pozele si dragut strasnic baiatul tau.
Seara buna la toata lumea!!!
mocutza
37+
Daria_Ioana spune:
Gabriela , Felicitari pentru fetita ta !
A fost maricica la nastere ...mai ales la nastere natruala.
Eu l-am condus pe sot la aeroprt ieri ...am plecat din Constanta la 23 si am ajuns la aeroport la 3 noaptea.
A condus tata si l-am luat si pe bebe cu noi caci il alptez numai la san.
Imi era asa mila de el ca il chinui pe drum, dar imi era mila si de sot ca trebuie sa plece si nu voiam sa se simta singur.
Imi inchipui ce greu ii vine sa nu ii mai vada pe astia mici in fiecare zi.
LA 4 noaptea l-am lasat pe sot la aeroport si am plecat inapoi in Constanta...groaznic drumul pana acasa...aglomerat, multi turisti dn tara care erau obositi caci conduseserea toata noaptea, era cald...tata obosit...a oprit masina de 100 de ori ca sa se invigoreze ca ii se inchideau ochii.
Simteam ca nu mai ajung acasa.Bebe insa a fost cuminte , a dormit mai tot drumul .
Am ajuns acasa pe la 8 jmate dimineata...
Mama inconstienta mai sunt si eu ...am chinuit pe bebe, dar nu suportam sa il vad pe sot ca pleaca din casa noastra pur si simplu si eu sa stau asa....simteam ca ma sufoc si ca as mai face orice sa mai stau cu el macar 4 ore...drumul pana la Bucuresti si un pic la aeroport.
Sper sa treaca bine astea 4 luni pana vine...deja mi-e foarte greu.
El inca nu ajuns acasa ...pe la 12 noaptea la noi ii aterizeaza avionul..si pana acasa mai are de mers inca 3 ore , deci pe la 3 noaptea o sa ajunga...
CE drum obositor trebuie sa fi avut...de ieri de la 23 pana maine la 3-4 noaptea.
Mi-e asa de dor de el....ma gandesc la el ...cum sta singur acolo in avion acuma si zboara deasupra oceanului.
I-am pus in bagajul de mana niste lucruri de la copii - un pampers de la bebe si unul de la fata(curati normal) si o suzeta de-a fetei...si o piesa de lego..ca sa isi aduca aminte cum ne jucam noi seara cu fata inainte sa o culcam....si i-am mai pus si buricul la bebe ...si bratara din spital...si costumasul pe care l-a imbracat primele saptamani ...si i-am pus acolo in bagaj si 2 flutursai ..unul roz si unul bleu...un ingeras baietel si un ingeras fetita...9 ca sa le puna pe birou la el )...a si i-am mai pus si bebe din plastic care a fost pe tort la botez la Darius.
Si i-am mai cumparat un tricou cadou ,pe care el l-a purtat acum pe drum ...ii statea asa frumos....mi-era asa de drag...de abia imi venea sa il las in aerport si sa plec...
Tare grele mai sunt despartirile astea...mai ales si primele zile...fara el.
In masina cand am urcat ma uitam la scaunul unde statuse tot drumul pana la Bucuresti...si care era gol...offff ce greu e...
Mai ales cand o sa ma sune pe la 3-4 noaptea acuma si o sa ii aud vocea si o sa stiu ca el e deja asa departe de noi ... pe alt continent...la 11.000 de km departare...
As fi dat orice sa putem merge si noi 3 cu el.
Il iubesc atat de mult.
elena81 spune:
Daria-Ioana-frumos ai scris despre plecarea sotului tau.sincera sa fiu m-am regasit in fiecare cuvintel pe care l-ai scris.noi mai avem de asteptat inca 2 luni si vine acasa,a plecat cand avea alex 2 luni iar cand o sa vina acasa o sa aibe fiu-meu 7 luni.este greu,foarte greu,dar nu avem incotro.si mie mi-e foarte greu,mai ales ca nu are cine sa ne ajute si stau toata ziua cu copilul in brate,cum il pyn un pic in pat plange parca l-as fi pus pe ace
Fetelor imi cer scuze ca nu am mai scris,dar sincera sa fiu,mai am putin si ma duc si la toaleta cu copilul in brate.
Felicitari tuturor pentru bebici,mamici,increstinari.....etc.
Acum sa semnam si noi condica:
Sebastian-Alexandru 5 luni si o saptamana,68cm si 8kg si 600 gr.
A!SA NU UIT SI UN DINTISOR
PUP TOATE FETELE
roxanalucia spune:
gabriela, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
mocutza, si biatul meu a luat in ultima luna de sarcina 1kg si ceva. asta daca au fost masuratorile corecte. in sapt 34 avea 2500 iar la nastere, adica peste 5 sapt, a a vut 4200... asa am auzit, ca in ultima luna iau cel mai mult in greutate. si eu ma speriasem ca e cam micut, la 2500..
daria_ioana, iti urez multa putere pana la intoarcerea sotului. si sotul meu o sa inceapa sa plece din septembrie, desi el are alta meserie, dar l-a apucat febra marinei... ce sa facem, ii asteptam si speram sa nu le zica copii "nenea", glumesc, asta e o vorba rasuflata..
elena, felicitari pentru dintisor.. si eu tot singura os a fiu, eu cu copilul, ca prea multi prieteni pe aici nu am, si cei putini... fiecare cu treaba lui, doar nu or sa ma duca pe mine in parc cu bebe... sau sa ma ajute la baita.. asta e, noi cik suntem sexul "slab".. copiii sa fie sanatosi.
eu mi-am culcat copilul pe la 7, si inca nu s-a trezit. nu stiu cumsa fac cu baia, eu ii fac baie seara, dar de cele mai multe ori doarme dus si adanc tocmai la ora aia, ca acum. stiu ca nu e bine sa-l trezesc, dar nu stiu cum sa fac sa-i modific programul... sa mut baia dimineata? daca nu mai doarme bine noaptea?
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor
roxx spune:
daria, de la mine.
Te inteleg asa de bine....Sotul meu a plecat anul trecut in sept, cand eu eram insarcinata. L-am condus la aeroport, am ramas o noapte in Buc si a doua zi m-am intors singura cu trenul. A putut veni acasa abia anul acesta, in martie, Luca avea 3 luni, am facut si botezul si am plecat cu el in Coreea. A fost f greu pt. mine, fara el, si la nastere si dupa.
In sept vom pleca acasa, eu cu Luca, urmand sa vina si el cand se poate.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
eris spune:
Of fetelor plang de vreo 10 min in continuu,mesajul Dariei Ioana parca ar fi fost scris de mine.Noi mai avem de asteptat pana in august si vine tati dar nici nu vreau sa povestesc cat de greu mi-a fost sa-l vad plecand la aeroport fara mine pt ca Iannis avea 2 luni si nu am avut curajul sa merg cu el,dar abia astept sa sune tel si sa imi spuna ora aterizarii ca-mi iau baiatul si am si plecat la aeroport. OFFFFFFFFFF
Fetelor felicitari pentru micii crestini.
Doc astept sa va intoarceti sa ne povestesti cum a fost in concediu cu Serban pentru ca si noi vrem sa mergem la munte cu Iannis.
Despre noi:ieri am fost la dna dr. Dumbrava si Iannis la 6luni are 7350kg si 64cm.Dr. a zis ca e foarte bine dat fiind ca a fost micut la nastere.Maine facem 6luni si incepem sa papam carnita.Puiul meu nu face mofturi decat la iaurtel in rest mananca ce ii dai.
mamicile si puiutii
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
eris spune:
Asa, si chiar daca este cu intarziere (din cauza de lipsa de acasa) ii urez lui bebe Serban LA MULTI ANI SA FIE CUMINTE SI SA II BUCURE PE MAMI SI PE TATI.Deja este baiat mare doar are 6lunite
Mocutza cat ma bucur ca bebe este bine.
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family