Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 11
jojo_miha spune:
Vreau si eu intalnire,mergem undeva ? daca nu ma ofer eu gazda,puteti veni cu tot cu copii ca-l pun pe sotul meu dadaca,sa vada cum este ca mai vrea un bebe.
Madaluta daca ne mai vezi sa ne abordezi.Noi zilnic mergem in parc,daca aici nu avem nici unul.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/564014256XEqtNc
jojo_miha spune:
Avem poze noi,din parc,acolo e ceam mai fericita.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/564014256XEqtNc
mav spune:
jojo, sa intelegem ca si-a revenit printesa? e superba!
rozalia,
pentru veverita cea frumoasa si isteata!
mada, eram sigura ca soacra e de vina...
mocutza, sambata e doar un consult sau iti induce nasterea?
iti tin pumnii sa fie totul ok! DOAMNE AJUTA!
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mocutza spune:
Buna dragelor, observ activitate intensa aici........Eu lucrez ...am niste hartii de la munca pe care le am de terminat......bagajul nu l-am facut .....insa in mare sunt toate gata numai de bagat in geanta... (sunt cam euforica, parca prea relaxata)
Madaluta mersi de sfaturi....mi-ai sintetizat pe scurt in ordine corecta lucrurile la care si eu ma gandisem alambicat si panicata , intr-o dezordine totala.,....noroc cu sotul meu mereu destins si pozitiv care spune O SA FIE BINE AI SA VEZI!!!!!Asa mia zis si cand ne-am apucat de facut bebe....ai sa vezi ca o sa iasa bebe din prima incercare ......si asa a si fost....
Eu sper ca chiar daca ma ia pe nepregatite sa vina dna Lutescu ...ea mia precizat insistent sa o sun in caz de .....insa ......vedem noi...
Jojo fetita ta e scumpa foc....si mi se pare atat de mareeeeeee......
Intalnire placuta vineri.......
mocutza 39+
mocutza spune:
MAV e consultatie....si imi spune data pt operatie.....preconizata luni sau marti.....desi eu as incerac de sambata ....
mocutza 39+
mav spune:
mocutza, iti tin pumnii sa fie ok, oricum ar fi! recunosc ca pt mine ar fi interesant de aflat daca dna dr vine pt o nastere normala, atunci cand o suni ca esti deja in travaliu....
caci, in legatura cu nasterea, asta-i teama mea... nu mi-e frica nici de dureri, nici de taieturi (la nasterea normala), nici de cezariana (in caz de nevoie), ci... de faptul ca... din cate am constatat eu... dna dr vine la nasterile programate -cezariane sau nasteri vaginale induse!
adica, daca mi-l scoate pe bebe mai devreme decat ar fi el pregatit??
de ex: bine ca briana a madalutei n-a patit cine stie ce, dar de scos au scos-o mai devreme decat ar fi trebuit... si micuta a stat cateva zile cu branula in capusor...
...si stiu un baietel de 2 ani jumate... care din cauza problemelor de la nastere... a stat cu branulica in capsor... pana a facut infectie... care i-a afectat creierasul... si micutul nu poate sa-si coordoneze muschii... vorbeste!, ar vrea tare mult sa mearga, dar nici macar nu poate sta bine in fundulet... e cumplit!
nu vreau sa sperii pe nimeni... nu ma vait... ca n-am de ce...
dar inca n-am discutat cu dna dr despre nastere.... si ma framanta ideea....![]()
normal ca voi merge pe recomandarile dr in legatura cu nasterea, dar am nevoie sa fiu convinsa ca am facut alegerea potrivita pt binele copilului, in primul rand!
26+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
docdecap spune:
fetelor, io vroiam sa ne intalnim, vad ca ne-a toropit de tot caldura.
maine nu mai pot eu
o sa vina rude pe la noi si stau doar o zi in drum spre o statiune din sud, asa ca maine seara avem program.
azi merg in mall
. of doamne, cine o fi inventat shoppingu' asta...
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
r4monyka spune:
buna fetelor.am si eu o rugaminte daca stiti ceva medici ginecologici din cta.si daca ati facut cumva ecografie 3d,unde si cat costa daca stiti.plsss
docdecap spune:
mav, sunt sigura ca daca e deja o practica sa nu vina la nasteri naturale grija ta e perfect justificata. stiu ca tu si prima oara ai nascut relativ repede, deci ar trebui facuta si aparitia rapid
si mie mi-a spus doctora sa vin la inducere daca nu iesea (ar fi fost la 41 sapt plus 3 zile) si tot asa, mi se parea ca ar fi fost un pic fortat. ma rog, mie mi s-a parut asa si cand am facut cezariana, si aveam contractii de 12 ore si ceva... la 41 sapt si 2 zile
acuma, eu imi aduc aminte de angelique, care s-a dus la inducere de naturala si a ajuns tot la cezariana. dar stiu ca doctora a ajutat-o si a fost acolo, si cezariana si tot ce trebuie.
tu mai ai totusi timp sa discuti si sa lamuresti asta.
dar cred ca la cat platesti consultul si eco lunar, n-ar trebui sa fie greu sa-i ceri sa vina la o nastere. parerea mea.
mocutza, sper sa primesti vesti bune de la dr, sa fie cum e mai bine pentru bb!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mav spune:
Moni
tot nu stiu cum sa pun problema, sa iasa bine....![]()
...Si... daca vrei, ne intalnim si azi
, pe Seb l-am plasat la bunica cealalta... si putem sa ne facem de cap...
26+