Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 10
florin-a spune:
Madaluta:superba printesa,,si printul;superba locatia-de vis;foarte frumosi si voi 2,mi-a placut in mod deosebit cum tu ai asortat margelele galbene
De coc nu mai zic,,deosebit-unde te-ai aranjat la par?
Jojo-aveti grija cu printesa!
Inafelicitari pt intoarcere lui Gabi
.Ana la 4 luni avea 7 kg cu 3500 la nastere.Eu zic ca e bine BB la greutate.
Erisfelicitari pentru primul dintisor si sa dea Doamne Doamne sa iasa si ceilalti fara dureri!
Mavpup fata si burticutz.iti prieste sarcina esti o frumoasa
Cam atat..mai scriu dc imi mai aduc aminte ceva
bavi spune:
Salut fetelor! De azi dimineata citesc din urma ca noi am fost in plimbari si nu am avut internet sa va citim. Am plimbat burtika prin Delta si cred ca ia placut ca a fost cuminte cu toate ca inainte mi a cam facut fite. Ma cam durut spatele si imi era frica sa plec dar pina la urma tot am plecat. S a cumintit apoi si 4 zile a stat chiar cumintic. De azi dimineata ma bate de zici ca recupereaza din zilele trecute. E foarte agitat.
Am vazut super poze de elena si doc. Super....
In rest multa sanatate la BB-lusi, voua mamicilor,si multi pupiciii
ina78 spune:
Fetelor pe mine m-a terminat caldura. Am inceput sa-mi scurtez plimbarile de dimineata.
Va multumesc pentru incurajari... acum parca nu mai sint asa ingrijorata legat de greutatea lui gabi.
Ma uit la poze... si vad numai copilasi frumosi. Cind auzeam ca toti copilasii sint frumosi mi se pareau vorbe... dar acum le dau dreptate.
Va pupam si ne mai auzim.
eu - Ina si minunea noastra mica
madaluta spune:
salutare....nu prea mai pot tine pasul cu voi cu doi copii si doua soacre....( socru-mu face mai mult k soacra-mea)....
Multumim mult de laude si aprecieri..ne-ati facut sa ne simtim tare bine.
Locatia botezului a fost terasa hotelului Gociman, cred k cea mai frumoasa linistita si retrasa locatie di mamaia, pe malul lacului, dupa Laguna si Florida . merita sa vedeti apusul si sa beti un coctail acolo...e super.
in rest suntem bine, ne pregatim de un nou botez sambata unde voi fi nasica...treebuie sa ma apuc de cumparaturi dar pe caldurile astea nu stiu cand voi merge...
Briana e cam alintata si cam vrea in brate, in schimb darius s-a mai cumintit un pic si ne putem intelege cat de cat. mergem sera la plaja tot familionul, bineinteles k eu si briana la mbra si restul in apa
Nu am reusti sa vad pozele voastre, dar sper k intr-o zi sa am timp...
va pupam pe toate
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
mocutza spune:
Buna ziua la toata lumea!!!
Astept sa treaca timpul pana sambata cand ajung la medic si sper din tot sufletul sa nu se intample nimic neprogramat ca nu sunt deloc pregatita.
Si mai mult decat atat ma ingrijoreaza dubla circulara de cordon a bebelinei ca altfel cred ca nu imi faceam probleme daca se intampla ceva neprogramat.Greu mai trece timpul si sunt si nerabdatoare sa vad puiul, sa jumulesc un pic niste picioruse, niste manute.
Sunt nerabdatoare, mie teama sa nu se intample ceva neprogramat dar in acelasi timp nu miam facut nici un bagaj de spital.....ciudat ......
Maine fac 39 de saptamani.......of.....sper sa respectam programul....
mocutza
38+
mocutza spune:
Bag seama ca lumea sufera de caldura.......si sta mai mult pe terasa decat in casa!!! Ce faceti dragelor......pe unde sunteti?
mocutza 39+
madaluta spune:
chiar..ce liniste pe-aici...asa pot recupera si eu din urma...
MocutzaPana sambata mai este putin, dar tu ar trebui sa fii pregatita macar cu bagajul daca sufleteste inca nu esti.Este f important k macar de grija asta sa scapi. Apoi, chiar daca incepe travaliul,trebuie sa-ti pastrezi calmul si sa rogi medicul care te va lua in primire sa-ti faca echo inainte de orice k sa vedeti cordonul. daca inca este infasurat trebuie sa soliciti cezariana.Cordonul se poate desface pana atunci, dar la fel de bine se poate infasura in timpul travaliului. Chestia asta m-a facut pe mine sa cer insistent cezariana de la inceput. eu iti doresc din suflet sa nu se intample nimic neprevazut si sa ai timp sa iti programezi nasterea dupa cum vrei
madaluta spune:
in sfarsit am reusit sa vad poze si filmulete: doc,roxana,cami,mirela: aveti niste copii minunati..
Jojo: v-am vazut in parc la pitici pe toti trei acum cateva zile, da n-am indraznit sa va abordez...Data viitoare promit k o fac...
Sanatate multa printesei.cum se mai simte?Sper k bine
Mokika: ai tai cum se mai simt? le-a trecut? tu esti bine? cum merge cura de slabire?
Florina:veveriata e o dulce si o desteapta daca a inceput deja sa imite tot si sa vorbeasca...
...
Mav: ce mai faci? sebi? burtica?
Angi, Andicu, Yannia,Andreab: nu ne mai povestiti nimic?
docdecap spune:
TREZIREAAAA!!
eu vorbesc, care dorm pe mine...
am disparut motivat, a fost tati in concediu, asa ca ne-a mai plimbat un pic cu masina.. am facut 2000 km in 2 saptamani, cu copil cu tot. cu metallica, evident. care au azi concert in bucuresti si eu nu ma duc 

fetelor, sa vedeti chestie! ma duc azi (sper) in city mall, ca sa fac treaba! cred ca e un job ideal, sa faci bani din window shopping!! si cu ocazia asta fac si cumparaturi pt. familie, si plimb si copilul la aer conditionat -desi nu cred ca e cel mai bun lucru pentru el.
Mocutza, tinem pumnii si sa fi totul bina pana sambata si dup-aia!!
hai sa ne vedem si noi, ce ziceti de vineri?? Yannia, te bagi, sa ne cunoastem?
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
fetele, usor off-topic, un meserias care sa puna faianta intr-o bucatarie gasesc? aveti vreo recomandare ceva? dati-mi pe PM, va rog frumos de tot de tot de tot!!
bucataria este a mea ![]()
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete