Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 9
docdecap spune:
hai salut!!
uite si poze aici http://www.flickr.com/photos/monicu
a fost frumos, Serban a fost cuminte, s-a cam invatat adormit la san, am ajuns acasa si dupa doua seri de sirena anti-aeriana acuma adoarme iara singurel, si peste zi, e de ajuns eventual un 'melc,melc...' nu se mai ajunge la codobelc si e lemn 
cred ca l-au deochiat ca ce cuminte e, ca nici nu se aude... da' si- a revenit dragutul.
noi am avut dupa noi patutul lui si relax-ul si caruciorul, asa ca bagaje mai putine, pe unde au incaput si ele...
am dormit cu el in camera, ca in prima saptamana, ma bucur tare ca l-am dus la el in camera de mic. desi super tare era sa ma trezesc dimineata si sa il vad in ce pozitii doarme, contorsionat tot!!
a, sa va spun, am reusit sa-mi fac copilu' rocker. a facut dragul de el 1800 de km in 2 saptamani, si cum era un pic bazait, ii puneam Symphonic&Metallica, se facea liniste in 10 secunde si intr-un minut dormea dus. e adevarat c ain burtica asculta in masina numai metallica la maxim, si are probabil amintiri placute... nu va spun, daca e alta muzica protesteaza, face vocalize, tipa etc, metallica!! metallica!!
azi i-am scos o masa de lapte mai mult de nevoie, am avut treaba, l-am lasat cu tati acasa si apoi am scos eu lapticul... cred ca la masa de pranz o sa ramana numai cu piure. ce mai, am baiat mare, chiar daca cam slabanog.
Ina, STAI LINISTITA, GABITU E BINE!!!
cat ii mai dai laptic de-al tau, cat mai mult, cu atat mai bine! poate te prind odata in parc sau pe undeva sa iti bag niste idei bune in cap!
Elena, am vazut grasunelul tau, vai ce bolfosel mic!! dragut tare!!
fetele, cand va aud cu cure de slabire ma ia instantaneu cu foame. desi nu e cazul, nu am tinut niciodata cura, cred ca empatizez prea mult cu voi...
hai pupici si un weekend minunat!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
roxanalucia spune:
doc, mi-au palcut pozele ! serban a crescut... sa va traiasca. tu.. in continuare mamica fotomodel
. deci si tu megi cu serban la plaja! credeam ca sunt eu nebuna, ca si eu l-am dus. chiar l-am dezbracat azi putin, dar era 6.30, seara, si m-am gandit ca soarele nu-i face rau, nu? l-am tinut si in soare cam 10 minute... parea fericit.
azi am hotarat sa plecam si noi prin august pe undeva pe la un munte, un deal ceva. dar cred ca vom pleca fara victor. il las la socrii. dar eu nu il alaptez, si e mai usor. si ma simt un pic vinovata, dar abia astept sa plec undeva fara el.. sa ma simt fara grija.. cred ca pe undeva e normal...nu?
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor
jojo_miha spune:
Buna seara!Fetelor nu mai exista acid folic de 5mg,si cel de 1mg e 110.000?era 10.000 lei cand luam cu Teodora.Este de mai multe feluri sau cum?
Mav meriti bataita,ce e cu tensiunea aia mica?Ia sa ai mai multa grija de tine si de bebe mic,cum il va chema v-ati gandit?Sa sti ca si tu esti o graviduta superba,ai o silueta ok.
Doc e un dulce puiul tau,are niste ochi........o sa ai coada de fete la usa.Doamne cat te invidiez ca doarme singur,am incercat si eu si zici ca o tai cand o pun in patut.
Rozalia voi nu mai ziceti nimic?
Fetelor recomandati-mi si mie va rog un local dragut si intim unde pot face motzul Teodorei,nu va fi mare,doar cei apropriati.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu
roxanalucia spune:
fetelor, va invit sa-l vedeti pe Victor pe youtube
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=571993
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
nunta
bebe Victor
Victor
botez Victor
jojo_miha spune:
Noi am ajuns la urgenta dupa ce mi-a vomitat azi de 4 ori,mi-a zis ca e o viroza si ca o ia de la alti copii si ca daca nu face temperatura nu are nimic,prostia a fost si a mea ca am fortat-o sa manance,mi-a zis ca pofta de mancare ne va reveni in 5 zile,of de parca mancam pe saturate ,si asa era ea mofturoasa.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu
mav spune:
jojo, te rog, ai mare grija de Teo, sa fie bine hidratata!!!
si noi am patit asa anul trecut, de la urgenta sp. jud. (dr sora!) ne-au trimis acasa, "ca n-are nimic copilu"... si la sp. de boli infectioase ne-au internat pt o sapt.... avea streptococ in gat (nu se "vedea" infectia, dar a iesit la analize) si sindrom de deshidratare (asta a fost cel mai rau).... 3-4 zile numai cu perfuzii a trait sebi, nu putea sa manance si sa bea nimic, voma tot!
am vazut ieri pozici si filmulete cu cei mai frumosi bebei, da' n-am apucat sa zic! fug, azi am programul full...
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ontica Camelia spune:
Salut!
jojo multa sanatae tizei!
doc bun venit in C-ta! Super pozele,
protagonistilor.
Ne laudam si noi cu doua achizitii ale Teodorei
.
Noi plecam maine la munte, fara Teo, ieri am testat-o cu un drum pana la Babadag, in masina a dormit dar jos a fost foarte agitata, asa ca lasam prima ei plimbare la munte pentru la anul.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Mokika spune:
va pup si mi-e dor de voi...
am scris un maaare mesaj pe care din neatentie ... l-am sters ... ca eram cu ochii si la Theo ca misuna pe jos pe aici ..... si si-a bagat gherutele intr-un ghiveci cu flori .... nazdravanul ....
si eu am avut saptamana trecuta meciuri cu Theo .... mi-a varsat, a avut diaree dar astea fara febra ...... Nu mi-a mancat vreo cinci zile, in schimb am cautat sa-l hidradez cat mai mult si asta a prins bine .... i-am luat si lapte fara lactoza pe care nici nu a vrut sa puna gura .... dr. l-a bagat imediat pe antibiotic ... mi-a spus ca e virus la copii si nu avem ce face ca altfel se va agrava ..... iar tratamentul nu am putut sa i-l dau decat trei zile ca nu mai vroia nicicum sa mai deschida gura la toate dulcegariile alea care nu ii placeau deloc ..... am murit de ciuda ca el era un mancacios .... de-abia azi am vazut si am fost satisfacuta pe deplin cum mananca ....si colac peste pupaza ... marti seara a apucat-o si pe Crina varsaturile ... de imi venea sa mor de ciuda si de nervi ... ca am balacarit-o toata vara sa fie cu bagare de seama la ce mananca si ce isi cumpara ... si ea exact pe invers a facut ... uffff!!! copiii astia! acum e si ea bine, a trecut! peste o saptamana va pleca in tabara si stau iar cu gura pe ea ... sa fie atenta la ce va manca pe acolo .... poate de data asta s-o prinde ceva de capul ei!
Iar eu sunt bagata pana peste cap in hartii la munca ... nervi si stres cat cuprinde .... program daca se poate non stop .... ajung oricum dupa cinci -sase acasa .... iar in prima zi am ajuns la 8 acasa ... asta-i viata? M-am gandit chiar sa-mi caut alt job dar asta ar insemna sa o las cu fundu-n balta pe sefa-mea! Zau, nu stiu ce sa fac! Mi-e asa de greu... poate ca o sa ma obisnuiesc dar pana acum mi s-a parut nasol rau de tot! Nu mai am timp de mine deloc ....
Pupici, si multa sanatate Teodorei!
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
Mirela79 spune:
Roxanalucia l-am vazut si eu pe Victor al tau. S-a facut baiat mare
. Numai ca mamica lui e cam stresata de greutatea copilului
.
Jojomiha, sanatate multa Teodorei.
Mav, ai grija de tine.
Camelia, Teo e tare scumpa. Ce frumos se da ea jos din pat. Am si uitat cum era la noi. Sper ca am filmat si eu.
Mokika, parca ai descris atmosfera de la mine de la servici. Joi incep serviciul si mi-e groaza. Asa ce nu m-as mai duce acolo

Doc, ma bucur ca v-ati simtit bine la munte.
Va pup pe toate.
florin-a spune:
OOOfff,,,,numai probleme cu copilasii astia
.Asa cate ceva si despre noi ca am cam tras chiulu
Ana e bine acum-a avut rosu in gat cu temp mare de a fost nevoie sa o bag pe antibiotic dar atrecut.Acum is oricum in garda tot timpul,,,stiu ca nu e bine dar...
Avem 7 dinti , vine si al 8-lea, iar doua masele is in lucru.Una a spart deja un perete la cealalta se vad coltii.Mai plange noaptea, mai face scaune noi dar o sa trecem si peste astea.Merg cu ea la plaja cat pot de des si pe jos lucru care ma extenueaza dar face bine la silueta![]()
In rest ce sa va mai zic-e un burete Veveritza absoarbe tot.Stie cum face pisica, catelul, vacuta;arata partile corpului;stie alo, bravo, cum tuseste mami(e o scumpa duce mana la gurita si ma imita cum tusesc)cioc-cioc, pa-pa, cand ii pun barbita zice papa, stie care e papucul , care este mingea, ne da pupicuri si ne iubeste ..ce sa mai e o frumoasa si o inteligenta![]()
Va pupicesc!Sanatate multa la bebei!