Scandinavii... se intoarce (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica!!

Rayu, bravo ca terminarati cu mutatu' si ca va indeltniciti cu altele mai pretioase :)) Asta cit mai aveti vacanta....da' apropo, cind incep scolile in Suedia? Pe-acilea incepura azi vreo citeva si saptamina viitoare restu', ceea ce inseamna ca se termina si vara; kaput cu ea :(

Io ma simt, vorba unui blogger, ca pe 14 septembrie ...ma'c sa-mi calc niste bluzite de white collar, activitate cu care nu ma mai indeletnicii demult..grrr.

doru, scuze de nesplituiala la subiectu' ala; ai dreptate, da' vaz ca va descurcarati s-asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

uuu lilanda,mult succes in noul job si mult succes la calcat (sincer te compatimesc pentru chestia cu calcatul :),eu nu pot suferi treaba asta...)
eu n-am nimic nou de raportat decit ca dupa multe cautari am reusit sa gasesc crocs pentru micuta :)) da,da ne pregatim febril pentru vacanta la plaja :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

ce ti-e si cu 'telectualii astia dom'le... calca...

lilanda - succcese la job

speed - uitasi sa raportezi bank holiday, zic io cu invidie ca la noi se lucra azi... sau esti deja in vacanta?

io-s la scoala si saptamana asta toata ziulica...

Mergi la inceput

voljena,da, e bank holiday azi dar fiindca sunt deja in concediu nici nu l-am bagat in seama ))...am fost dis de dimineata sa fac ultimele cumparaturi pentru vacanta si bine mi-a mers ca n-a fost aglomerat deloc . am impresia ca "noi" avem un bank holiday in plus fata de "voi" ))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nah, ca iar bantui noaptea p'aci

rayu sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de casuta. mai vino p'aci sa ne spui ce ati facut la subsol pana la urma?:)

lilanda, bafta azi la impresionat daneji!

mihaela, cum adica in evul mediu, va duceti in vizita in vreo tara islamica ?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza si de la mine! Stiu ca e aproape amiaz' da' ma mai iertati saptamana asta pentru ora la care "fac ochisori" da? C'apoi incep si io caminul-adica Silvia-si scoala-adica eu-asa ca zilele mi-s numarate. Gata, se duse vacanta!

lil' spor la job! Si la calcat! Asta da relaxare! Citeam peundeva despre o femeie care gasea calcatul o adevarata relaxare si cele mai importante decizii le-a luat in timp ce calca...atunci avea timp pentru ea, sa se gandeasca....
Pe aici pe insula scoala incepe in 19 august. Io incep in 18 august. E ceva decalaj de la o regiune ala alta...dar vara e pe duca, cum spui...

speed, concediu super sa aveti!

dorulets, hai ca mai zisei de cateva ori ca e vremea pentru www.medeltidsveckan.se/default.asp" target="_blank">evul mediu aici pe insula. Am fost duminica la nebunia din oras si aproape toata lumea era imbacata in haine medievale, noi ne uitam ca la "felul 3" si Ovi a decretat ca ii mai trebuie cativa ani buuuuuni ca sa ajunga la fel de "dus" ca astia. Insa mie imi placura, niste haine elegante, unele, altele de precupetze, altele de femei sarace...ma rog fiecare cum are gusturile . Cica toata saptamana umbla asa, e un obicei...Fu si un concert pe malul marii, cu muzica si dansuri medievale, soarele apunea...era idilic, na. Ieri in schimb a turnat toata ziua, n-am ajuns decat seara in oras, atmosfera e aceeasi, sunt o gramada de activitati...noi am fost doar in "targ" sa vedem ce prostioare medievale se vand...eh...daca va face pofta un sandwich cald cu carne de mistretz la protzap, cu legume si muuuulta maioneza...sau vreti si voi haine medievale...sau niste margele, inele de bronz, coarne de vita sau trompetutze din coarne de capra, masti din piele, saculetzi de bani din piele sau impodobiti cu margelutze, scuturi si sabii de lemn sau adevarate, mirodenii sau sfori...dati de stire .
Altfel, azi sper sa ajung si cu aparatul in oras, sa fac si poze, iar pe joi avem bilete la turnir.
Na cam atat! Asta e avul mediu in care ajunseram noi .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir :-)

Ia si io ostenita dupa prima zi de munca, vorba vine, ca la daneji se merge pe principiu' bare ta' det roligt, adica ia-o-ncetisor Incercai sa intru azi pe forum de la alde munci, da' imi cere sa instalez un flash si tre' sa-ntreb mai intii daca am voie :)) In rest mai aflai impresii despre Romania, nici rele, da' nici bune si ma conversai in outsourcing cu o chinezoaica (pariu pun), careia ii cerui sa-mi schimbe adresa de email si aia nu intelese nici pace de ce vreau io ca ID un nume si nu un numar. Dupa o juma' de ora, gasii pe cineva care sa ma priceapa!!

volejena, de ce scoala vorbesti tu acolo??? Inveti ebraica in cadru organizat??? Bravo tie...halal!!

miha, astept poze medievale din ultimele 10 zile de vacanta!!! Iar pe restu' (de-alde doru, speed, andrada si cine-o mai pleca zilele aste in concediu...ce ma enervatiiiii!!! )

Si nu in ultimul rind: Sabina, La Muuuulti Ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilanda
Incercai sa intru azi pe forum de la alde munci, da' imi cere sa instalez un flash si tre' sa-ntreb mai intii daca am voie :))

hmm...ieczact asta patesc si eu dar numai de pe computerul de la lucru... nu mai intreba pe nimeni ca oricum nu te lasa sa-l instalezi...
la multi ani sabina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sa nu-ti paie rau Lila ca plec ca oricum sint iuzles la subiectele din ziua de azi dom'le. Chiar ma conversam pe email cu un prieten despre legionarism si ma gindeam ca noua verde de azi e green (Iti imaginezi un Noica environmentalist). Si io vreau sa pun emisiile astea cu botul pe labe dar am limite intime de ex hirtia igienica vreau sa ramina pufoasa.

Da imi fac si io partea mea caci cum ziceam vreau sa ma bamboo in toata casa d-ala white sa arate scandinava d-aia ma intorc la subiect.
mai viu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nasol ca n-ai la serviciu dc mai trece timpul, macar la inceput.
Noi de ex n-avem voie cu alde messenger services asa ca incarc yahoo zilnic sau de citeva ori pe zi ca mi-l tot sterg astia. Avem un alt messenger al firmei care ne si monitorizeaza cind sintem departe de birou sau la ce lucram dar cum sintem toti ingineri de network l-au mesterit baietii in prima zi sa ne arate tineri si avizi de munca tot timpul (numa sefii nu stiu sa fenteze programul si ne tot iscodesc ca se tem si ei de sefii lor..etc, dar sintem mucles toti),

Bafta la noua slujba tin pumnii!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput