Scandinavii... se intoarce (5)
Raspunsuri - Pagina 9
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada am limite intime de ex hirtia igienica vreau sa ramina pufoasa. |
a reaparut in supermarketurile de aici (linia galbena din tesco,voljena stie de ce :)) hirtia zgrunturoasa si de culoare cacanie :),nu din considerente ecologice ci din considerente de economie ce o ia la vale...oricit ar fi de ieftina insa nu se arunca inca nimeni sa o cumpere si e privita foarte circumspect de bastinasi...da io,fatza de ei, am avantajul ca am fost crescuta cu hirtie si mai proasta si cind economia o sa fie cu totul si cu totul la pamint ei or sa-si dea banii pe hirtie rozalie si moale in timp ce eu o sa fac economii de milioane folosind hirtia aia ieftina...si asa o sa-mi iau si casa de vacanta,si piscina, si dream on...))
Andrada spune:
Ah ce dor imi e de Tesco ieri eram in NY (au vazut baietii Guggenheimul expozitie de chestii dark si nude tare s-a bucurat Marcu http://www.guggenheim.org/exhibitions/sackler_louise/index.html) si cintam numa LDN-ul lui Lilly Alen (ca acolo zice de Tesco).
Vedeti ca ne intoarcem la Ceasca?
Hirtie igienica tare, cei 3 R, dezarmarea nucleara a lui Obama, fara pungi de plastic ca la Whole foods, soia, fasolea si varza is bune, carnea, salamul si ouale is rele, americanii minte.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Vedeti ca ne intoarcem la Ceasca? Hirtie igienica tare, cei 3 R, dezarmarea nucleara a lui Obama, fara pungi de plastic ca la Whole foods, soia, fasolea si varza is bune, carnea, salamul si ouale is rele, americanii minte. |
Ai uitat de soia
Multumesc mult de urari!! Gata, imi instalai azi flashu' la work, imi arata si doruletz cum pot accesa messu' de pe web, fara sa mai instalez programelu' (nu stiam de optiunea asta noua!!)...asa ca timp sa am !
In rest, nimic nou...doar ca venii si pe-aci Paris Hilton
mihaela_s spune:
Sabinutz !!!!
Am incarcat cateva poze dar nu-s grozave calitativ...au fost facute seara, pe lumina slaba. Azi mergem la turnir, poate reusesc ceva mai mult...
vorbe de copil...
Hobby
speed spune:
io am venit sa va spun ca plec maine dimineata.sotul ratacitor a ajuns cu bine acasa,numai la timp sa-i spal hainele pentru vacanta. va pup si sa ne revedem cu bine...
lilanda spune:
io am venit sa va spun ca danejilor li se sugereaza ca acu'-i loc de mers in Sverige, ca lumea petrece Nu stiu daca din cauze medievale...da' poza aia de la supermarket mi-o placut :-))
Speed, drum bun, vreme frumoasa si o vacanta asa cum v-o doriti!!
Pe-aci-i furtuna...trasnate si fulgere
mara03 spune:
buna ziua, buna ziua!
sabina, !
rayu, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte doar de clipe de vis in noua casuta!!!
si pentru ca veni vorba de case, noi deocamdata stam pe loc pentru ca trebuie sa vindem un apartament pentru a putea continua lucrarile, si nu reusim nicicum sa-l vindem. se pare ca piata imobiliara e blocata pe-aici.
vreau sa urez concedii de vis celor care se relaxeaza si spor la munci celor care sunt pe baricade!!!
noi maine dimineata, foarte devreme, plecam la bucuresti. o sa va povestim saptamana viitoare cum sta traba prin capitala. ;-)))
pup!
Andrada spune:
Cum a fost prima saptamina de lucru?
I-a fost dor lui Iliuta de tine?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
voljena spune:
salutare insulara... dau ploaie si vant la schimb pe 2 raze de soare... si niste pilitura de fier, shpan ceva ca-s si anemica pana la urma... am fier 7 si normal cica e intre 10 si 291
scoala de vara am dat-o gata, suedeza am vorbit fluent in 6 luni, ebraica cred ca o sa-mi ia 6 ani o fi de la varsta sau de la fierul lipsa... cica afecteaza si IQ printre altele
ma gandeam sa urmez exemplul lilandei sa-mi iau si io un job, dar pana nu ma aduc la zi cu globulele rosii nu ma aventurez
tesco ca tesco dar de marks si waitrose chiar mi-ar fi dor andrada - care erau aia 3R? reciclare si mai ce?
vacanta placuta cui mai are... sau va uitati la olimpiada?