Scandinavii... se intoarce (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza la amiaz'!

anamaria, stiu despre marginea aceea, camera noastra are parchet si noi vrem sa-l schimbam, cred ca asta am uitat sa specific. Multzam inca o data! Cand ne apucam, daca am nelamuriri, te mai intreb...

Restul, a venit vacanta?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
veni weekenduuu

mihaela, e f frumos p'acolo pe la voi, vaz ca stati fix in patrimoniul Unesco. Si nu spusesi nimic pana acu despre 'bucataria specifica' cu "nenumarate feluri de mancare" despre care scrie pe siteul ala, care-s alea ca ma facusi curioasa.

Despre parchet din ala, si noi puseram acu 2 ani si dupa prima zi A. zise ca a visat noaptea numai ca punea parchet . insa noi ne-am chinuit ca prostii fara kitul ala de punere, ca vanzatorul nu ne-a spus despre el. dupa ce ne-a dat prin cap sa ne intoarcem la magazin si sa cautam unelte potrivite a mers simplu. spor la treaba

apropos, rayu, tu te mutasi? cum ramane cu sfestania sau cremaliera sa chefu ala de inaugurare?
lilutza, nu mai treci bre deloc p'acilea?

restu?

mai viu io

Mergi la inceput

bonjurica!

aaaa dorulets, la tine e we mai devreme , de vineri dimineata carevasazica .
Huh, mey despre mancaruri nu prea pot eu pentru ca sa-ti spun, ca n-am mancat decat un singur fel gotlandez si asta e www.vinsprit.se/upload/SV/DryckoMaten/Temafolder/saffranspannkaka.jpg" target="_blank">saffranspannkaka, e placinta cu shofran si se serveste cu o dulceata exclusiv gotlandeza, (dintr-un fruct de padure, un berry ce se gaseste aici pe insula si se numeste salmbär, un amestec de mure si zmeura) si cu multa frisca. E delicioasa!
Eu am in curte 2 ramuri din astea de salmbär, am mancat cateva fructe de pe ele, sunt ciudate dar bune.
In rest la moda e mielul, si am gasit un site cu www.alltomgotland.se/gotland-mat-dryck-recept.asp" target="_blank">mancare gotlandeza, dar e numai pe suedeza, primele doua fiind prajitura si dulceata de mai sus. Apoi ceva ciudatenii de care sincera sa fiu n-am auzit, e posibil insa sa se serveasca la restaurante.
Singura data cand am mancat mancare specifica, dar suedeza, a fost la sfarsitul cursurilor la profa noastra acasa.
Pe la restaurante vazui asa meniuri cu miel in prim-plan, apoi mancaruri care eu cred ca erau suedeze, nu specifice locurilor...insa nu e exclus sa fie si din astea...cum spuneam nu-s prea documentata de asta nu zisei nik...

Multzam de sfaturi cu parchetul, vaz ca multa lume a facut asta, ne-om apuca si noi.

Na, we placut sa aveti, la noi cica vin ploi asa ca trebuie sa revizuim programul, ca scria iar plaja....

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir
Io, precum Pacala, incerc sa fac ce n-am facut in vacanta in doo zile :) Chiar m-am si tuns!! Am gasit un(o) coafez(a), ma rog, pe gustul meu!! E gay si artist; asa ca, pe linga faptul ca am schimbat impresii despre Bauhaus, m-am ales si cu sfaturi despre fondul de ten si crema de noapte (cel mai tare mi-a placut ca m-a tuns exact dupa par...cine are parul ondulat, stie ce vreau sa spun!!)

Dupa-aia ar fi ca azi am preluat oficial si cheile de la masina! De unde, in drum spre Germania (la cumparaturi), am facut plinul....ouuuchh Era mai ieftin cu bicicleta!!

Apropo de biciclete; intelesei ca se dau in folosinta si in Bucuresti centre din alea de inchiriat bicicluri. Io nu ma tem c-or fi furate, ci ca pe unde or circula??? Vreau sa zic ccc ca, mergind cu bicileta pe drumurile si susele patriei, asta e chiar pericol de moarte!!!

Alminteri si pe-aci incep ploile, dar tot e cald...pufff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, pai n'arata rau mancarile alea da' ma intreb de ce or pune fratilor suedejii dulceata d'aia peste orice fel de mancare?

liluta, bine ca mai trecusi pe acilea, era cat p'aci sa strig dupa ajutor ca sa inchida careva subiectu ala enorm. de fapt io l-as fi splitat cu ultimele pagini ca nu se mai discuta de pe la pag 36 despre draci si cazanele cu smoala ci ajunseram la paranormali:)

mai vu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu vreau sa imi pun bambus alb in toata casa si mi-ar scuti o gramada de bani sa imi pun singura (singuri) dar nu e greu? Voi cum v-ati incumetat?
Ce scule ne trebuie?
Ce mi-ar place sa gasesc si eu o tunsoare calumea sa ma uit dupa un gay zici?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Asa.
M-am mutat si a fost mai greu decit nasterea lu Bubu,parol:))
Si o tinem in petreceri de cind ne-am mutat.asa ca nu m-ar mira sa ma dea afara din casa vecinii,chiar daca sint proprietareasa:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
citat din mesajul lui Rayuela

Asa.
M-am mutat si a fost mai greu decit nasterea lu Bubu,parol:))
Si o tinem in petreceri de cind ne-am mutat.asa ca nu m-ar mira sa ma dea afara din casa vecinii,chiar daca sint proprietareasa:))

felicitari si sa o stapaniti sanatosi, bubu sa faca numai pozne amuzante in ea... oricum esti plina de energie daca mai poti da petreceri, noi am plecat in vacanta dupa mutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

felicitari!
acu' stiu de ce nu raspundeti la telefon :)

Mergi la inceput

Rayu sa fie intr-un ceas fericit!!!
Petreceri multe si faine mai departe!

Noi intram de maine in evul mediu, abia astept!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput