Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaruta- spune:
eu am citit asa: la 2 luni infanrix hexa, la 4 infanrix ipv+hib, la 6 hexa si la 1 an ipv+hib
natynic spune:
Frate, pe mine m-au ametit denumirile astea si sincer, asa doctor cum sunt, m-am lasat pe mana doctorului care se pricepe la asa ceva! Ce stiu eu Simo e ca in mod normal la 4 luni se face Infanrix Penta (adica fara anti-hepatitic B) numai ca la Iulia n-a fost asa ca la ea e o varza produsa din maternitate. Dar special am intrebat acum asistenta, pt ca vroia Oprescuflore sa stie si mi-a zis ca normal la 4 luni se face Penta.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mamaruta- spune:
uitati subiectul despre vaccinuri aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66180
Simo27 spune:
Naty,Mamaruta
!Fug la farmacie sa iau
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Cuscra Sovi, voi mereu mergeti in Carol si de cate ori zic eu ca merg nu poti
. Incep sa ma gandesc sa divortez... ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui mamaruta-
eu am citit asa: la 2 luni infanrix hexa, la 4 infanrix ipv+hib, la 6 hexa si la 1 an ipv+hib
mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04
exact asa mi s-a recomandat si mie de la Medlife, schema asta! care o fi diferenta intre IPV+hib si penta???
naty, stii cu ce a oprit omu' sangerarea??? cu zahar!!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui luny
naty, stii cu ce a oprit omu' sangerarea??? cu zahar!!!!
Tot pe acolo...
Vorba e, sa se miste mai repede, ca sa ajungeti voi in Carol!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
Ali_bia spune:
Maaaaamaaaa,.... abia acum a terminat de papat, nici la mine nu a mancat azi bine
, ultima masa a fost la 11(90 ml) si acum la 15:15(o ora ) numai cu lingurita ca nu a vrut cu bibe
, asa ca Naty te inteleg (cand i-ai dat si tu cu lgt)greu e,... nu m-am gandit vreodata sa-i dau lapte cu lingurita
Eu nu o mai inteleg, cand mananca fff mult, cand manaca fff putin

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
sovietica spune:
Cuscra, imi pare tare rau. Omu e plecat la Tg Jiu cu treburi, si in ultimul timp n-am mai ajuns deloc cu el in parc, ca a fost tare ocupat. Acu 3 nopti a ajuns acasa si la 6 dimineata :((( Vorba aia, am dormit ca un bebelus, adica ma trezeam la fiecare 2 ore sa plang :)
Numai singura il scot, in parculetul de langa mine. Eu si cantu, eu si jocu.
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mamaruta- spune:
luny, am o parere ca e acelasi lucru, zicea o mamica pe un forum ca in schema ei a facut la 4 luni infanrix penta ipv+hib....mai caut, poate ma dumiresc..