Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
stela, ce-i cu infanrixul??sapt viitoare trebuie sa-l facem, pe 17!!! si eu tot IPV fac, nu stiu ce-i cu Penta..dak ajung, vin si cu iub, ca altfel nu am cum!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
uff...135 ml papati...dar a mancat si cam 40 ml de suc, deci hai, treaca de la mine...
Off, ma omorati cu vaccinul...si tocmai acum dr nostru e plecat sa se opereze. Oare sa o sun pe asistenta lui sa o intreb ce vaccin sa-mi iau pt urmatoarea data?
Olgutza, se pare ca prietenii mei sunt "prietenii" pe care si-i face intotdeauna una ca mine care nu are greturi sa intinda mana, sa ajute, sa asculte sau sa "faca in locul lui X". Cand ma voi intoarce la serviciu, trebi, in lume voi redeveni cea mai tare prietena a tuturor.Cu randunoiul am convenit aseara pe la 1 noaptea
sa discutam de treaba cu statul cu Iulia. El isi doreste, normal, ca eu sa stau cat mai mult acasa dar sigur nu se va opune cand voi hotara eu ca trebuie sa ma intorc la lucru. Tanti de la curatenie e ok dar vine o data pe sapt la mine si de vreo 3 ori la parintii mei, unde casa e mare, treburi mai multe iar mama mea e dupa 2 accidente vasculare cerebrale si sunt si eu si tata linistiti ca o stim pe tanti acolo, pe langa ea. Ea e de parere ca ideal ar fi sa ne mutam acolo ca loc este insa nu vreau in ruptul capului sa cedez; parintii mei si-au dus casnicia cu bunicii mei materni si eu stiu bine ce inseamna asta, cat de otravitor poate fi pentru o casnicie amestecul asta; plus ca si randunoiul si taica-miu au personalitati puternice (si ff diferite) si asta mi-ar mai lipsi, sa-i vad ca se iau de gat. DAAR, daca idiotii aia carora le-am dat avans mai intarzie mult cu facerea blocului nou, daca Iulia creste cel putin temporar asta va fi solutia, sa ne mutam la ei.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Vali, ai PM si vinooooo!
Stela, si vinooooo!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Valentina,si Teo,de la o vreme mananca la 2 ore,dupa ce ne facusem program frumos la fix 3 ore.Nu stiu ce e cu ea.Dar o las in pace.Cat mai am laptic.Si de regula sta cam mult la san,mai mult se rasfata decat mananca,cu toate ca in 5 min ar trebui sa fie gata.Deci la tine nu cred sa fie in neregula ca mananca 5 min.Mai ales ca vad ca e grasan tare!!Wauu..
Si LA MULTI ANI,Mateiului!
Olgutza,LA MULTI ANI,multa sanatate!
Felicitari,Dana!
Cuscra,ma bucur ca esti bine!si felicitari pt kg date!!
Of,nu stiu ce sa mai zic de vaccinul asta..
Luny,pai auzi,ca nu prea mai e!!
Naty,eu asvrea sa vin,asa poate mai ies din butoi,dar sa vad cand vine randunoiul si cum il conving,ca aseara ne-am culcat suparati...ofof
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Cuscra,marfa tare jeepanul de anul trecut...Hai ca m-ai facut sa rad!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Vino, Stela si ada randunoiul si nu te teme ca n-are companie, ca vine si randunoiul Kyei pe care-l cunosc si e ff sociabil!
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Fetelor,la 4 luni ,nu se face Inafanrix Penta???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Ola!
Pidana, felicitari maxime pt licenta!
Gudinde multumesc de urare, chiar daca sunt sanatoasa tun :) Sunt doar la dieta de dat suncile jos
Iti doresc putere multa la munca, si eventual putere sa iti trimiti CV-ul in cateva noi directii?
Ariel, ce bine ca ai dat-o pe Alex la inot! nu te lasa si pe tine sa intri macar intr-un coltz, acolo? :)
Despre ce gimnastica de bebei ziceai tu?
Naty, nu cred ca ajung la intalneala :(
Hai sparge butoiul ala, da-l incolo!
Olgutz, sa ne traiesti cu numele, La Multi Ani!
Valentina, La multi ani de 3 lunisoare!
Simo, bine (ti)ai revenit! eheee... si trasa prin inel fara sa vrei! bun asa...
Somnorica, da-mi pm dac nu ti-a raspuns nimeni cu documentatia monti.
No. am fugit ca plange bb
de ce geishele fac pasi asa de mici http://www.youtube.com/watch?v=qrMlfCWg_fQ
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
natynic spune:
Au iesit petele de pe asternut cu Vanish de covoare...iar peria cu care am frecat s-a facut portocalie
Luny, te-am uitat: sangele se opreste imediat cu SFANTA SARE!!!
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Intreb inca o data,pana sa ma duc sa iau vaccinul!La 4 luni nu se face Infanrix Penta???????
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!