Puiuti de Randunici 2008!! (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Confirm treaba cu prietenii!! Chiar ieri ni s-a intamplat: niste prieteni n-au venit pe la noi ca nu i-am invitat, cica..dar erau impreuna cu altii pe care i-am invitat...invitatia era pt toti, dar astia n-au vrut sa vina pt ca nu le-am adresat invitatia personal...

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Of Naty,ce-o fi cu atatea butoaie??Si eu am o stare de kko,de nu vad!!La fel cum spui tu sunt si eu:Teo cu varsaturi,iar nu a facut kk de 3 zile si ma seaca cu frichineala de durere,randunoiul se fofileste sa ne ajute cand vine seara,serviciul nici mie nu-mi mai convine,si treb sa-l schimb cand ma hotarasc sa reiau munca,prietenii si la noi s-au indepartat,si starea de kko persista.
Naty,nu cred ca te consoleaza cu nimik ca ma vait,dar macar saSi sa fim sanatosi.Asta e.
Noi incercam sa venim azi.Te sun sa vad pe unde sunteti.Luny,iti iei si randunoiul?
Imi pare rau ca au renuntat multe sa vina,dar le doresc sanatate.Sper intr-o data viitoare.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, vad ca m-a mai lasat durerea de gat. Daca o sa ma simt mai bine, poate vin in parc. pt orice eventualitate, trimite-mi si mie nr tau de telefon....

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ

Mergi la inceput

Si,of Luny,tare astept si eu sa revenim odata la corpul nostru,ca si eu ma simt asa complexata,greoaie sifara haine..
Acum ma mai streseaza si banii!!
Si,de la o vreme,probabil fiindca am fost condamnata toata sarcina la pat,ma dor picioarele,mai mult labele,imi amortesc,cand ma ridic de jos ma dor de mor,si obosesc al naibii..

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Mamaruta,otrava, nici eu nu cred ca e sol asta chicco,ca altfel nu ar mai fi comercializata,sau macar s-ar fi auzit ceva scris de genul asta,dar nu stiu nici cat e de in regula cu ea.Si eu sterilizez de la nastere cu ea,dar cateodata ma intreb cat e de in
regula.Eu clatesc,cum zice Naty,cu apa fiarta si racita,am tot timpul in cratita,m-am obisnuit,ca nu am incredere in apa de la chiuveta.Mi se pare complicat sa fierb,plus ca se deterioreaza repede produsele fierbandu-le.Dimineata,cand fierb apa,mai arunc ce am de limpezit direct in apa fiarta,dar inrest,doar clatire bine.Sper sa nu gresesc cu solutia.Dar,cum spune si Naty,la maternitate tot sol din asta aveau si am vazut cu ochii mei cand o asistenta a scos o biba din solutie si nu a mai limpezit-o,ci a pus lapte in ea.
mihutza...Deci asa cu fetele astea curajoase!?Aoleu,mihutza,la fel face si Teo cateodata,parca o apuca ceva,nu ca nu ar vrea sanul sau nu i-ar fi foame,se enerveaza cateodata dar eu insist si pana la urma ia sanul.Dar sunt momente cand la fel,nu reusesc sa o fac sa ia sanul,ii bag suzi si o ia,apoi fac o smecherie si ii trag repede zuza avand sanul pregatit si ii bag repede sanul.Nu stii cum s-o mai dau cu copchiii astia temperamentali!!
tuchizici ca nu se mai importa Infanrix?Nici unul din ele?Apropo,la 4 luni ce trebuie,ca pediatra mi-a zis de Inf. IPV Hib,dar parca voi ziceati de altceva pe aici??

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Hello!!!!!
Am citit pe sarite si:

Naty[/b fara butoi, ai inteles?
Dana felicitarile mele pentru licenta

[b]LA MULTI ANI PENTRU ALEXANDRU MIHAI DE GIANID

Mai am dar tre sa ma duc sa-i fac lapticul pt bebe ............

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, pai in cazul asta, mi se pare corect sa te intrebi cati ti-au fost prieteni intr-adevar...Imi pare tare rau! Oricum, pierderea e doar a lor Si detergentul ala e Dero . Pune la inmuiat repede, poate poti salva ceva... A! Si randunoiul tau ce zice de situatia in care vei fi nevoita sa o lasi pe Iulia cu cineva? Tanti de la curatenie cum e ?

Valentina, noi am avut niste episoade tare nefericite la scurta vreme dupa ce am nascut. Culmea este ca dupa ce i-am spus ca noi cautam bona, s-a schimbat realmente ( ma rog, e redevenit cea pe care o stiam ) si relatia ei cu noi si cu Sophie este impecabila. Probabil ca e nevoie de un pic de bunavointa din partea tuturor partilor...dar ti-am spus experienta mea ca sa stii ca se poate .

Luny, mai e pizzoaka! Mai vrei ?

EDIT: Episoadele nefericite erau cu soacra!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,hai,mai .....lasa ,ca toate trec!Vorba ta,noi sa fim sanatosi!
Am pus poze de anul trecut de la Strabunici,sa vedeti ce "motorizati" am fost

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Valentina,si Teo,de la o vreme mananca la 2 ore,dupa ce ne facusem program frumos la fix 3 ore.Nu stiu ce e cu ea.Dar o las in pace.Cat mai am laptic.Si de regula sta cam mult la san,mai mult se rasfata decat mananca,cu toate ca in 5 min ar trebui sa fie gata.Deci la tine nu cred sa fie in neregula ca mananca 5 min.Mai ales ca vad ca e grasan tare!!Wauu..
Si LA MULTI ANI,Mateiului!
Felicitari,Dana!
Cuscra,ma bucur ca esti bine!si felicitari pt kg date!!

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,eu am fost la 3 farmacii Sensiblu si mi/au zis ca nu se mai face Infanrix...dar ,la o farmacie de aici din cartier am dat comanda de Infanrix Penta ,pt 4 luni si mi-l aduc azi la ora 16!Asa,ca nu mai stiu nici eu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput