Puiuti de Randunici 2008!! (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LMA, OLGA!! si multam de tratatie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde si de la mine unmare!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,ca vad ca esti pe aici:De la ce marca-fima e Apa termala-Avent sau Mustela???ca vreau si eu sa ma duc sa iau ca i-au iesit Barosanelului niste cosuri de toata frumusetea pe barbie!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mustela.
Simo, parintii mei sunt in mari cheltuieli ca isi pun centrala termica; insa in ultima instanta la ei voi apela, desi de cand stau singura n-am suportat niciodata sa le cer bani . Iar soacra-mea, a apucat-o zugravitul, tocmai isi mananca de sub unghii si oricum are o pensie amarata.
Olgutz, , sa nu crezi ca eu nu am sunat...nu sunt genul sa astept cu mana intinsa nimic, cu atat mai putin prietenie. Totdeauna sar eu la inaintare, n-am orgolii de-astea, sa stau sa ma invite cineva. Dar toata lumea e ocupata, ocupata RAU DE TOT, numai Naty sta si taie frunza la caini toata ziulica...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

I-am dat Iuliei sucul de morcovi si am pus-o pe patul nostru, proapsat schimbat cu asternutul meu preferat (mov ). Si si-a bagat degetele pe gat atat de adanc ca a varsat morcov pe el! Si nu o sa mai iasaaaa...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

La ce naiba de detergent era reclama aia ca scoate cele mai dificile 99 de pete??????????

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

naty, unul dintre tipii care-mi repara la centrala, si-a taiat naspa buricul unui deget acum, aproape de os,cum oprim sangerarea, daca nu merge asa strans??? i-am pus betadina si e strans cu pansament pana una-alta!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

abia astept sa ma distrez si eu cu morcovei sa pete de morcovei

Robi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Simo27

Luny,ca vad ca esti pe aici:De la ce marca-fima e Apa termala-Avent sau Mustela???ca vreau si eu sa ma duc sa iau ca i-au iesit Barosanelului niste cosuri de toata frumusetea pe barbie!

POZE

Avent e cea mai buna! mustela nu are apa termala, mai e Vichy si Ivaterm..mai sunt , dar nu-mi vin acum..

Mergi la inceput

veverita din Carol, de ieri
http://good-times.webshots.com/photo/2749196830102928442qJzZxb

Mergi la inceput