Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Ioana, nici al meu nu e departe ca program...doar baita o facem impreuna (si uneori acum o fac singura) si el face piata integral; in rest, sunt singura. Adica, cu voi, ca de-aia sunt asa fericita ca va am.
E drept, daca ar sta acasa prea mult cred ca m-as plictisi
Suntem amandoi destul de independenti. dar uneori cand va aud pe voi cate faceti cu sotii si cum se tin dupa voi peste tot ma apuca invidia
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mamaruta- spune:
hai cu naty afara din butoi!
nici raisa mea nu mananca, am mai zis...si e asa de la 10 zile. dar toata lumea mi-a zis ca acum e greul cel mai greu. o sa vina diversificarea si odata cu ea, se regleaza si ei. iar tu naty, mai ai un pas pana la diversificare..hai cu sprintul pe final!
natynic spune:
Stiti ce am de gand sa fac? Ordine la pantofi si prevad ca voi arunca/da multe perechi. Nu stiu daca i s-a mai intamplat vreuneia (eu auzisem de fenomen dar nu credeam ca e adevarat) dar, mey, MI-A CRESCUT PICIORUL dupa ce am nascut!Aveam 37; nimic 37 nu-mi mai vine, ca doar am probat la Leonardo. Numai 38. Si nu mai am cu ce ma incalta.
Asa ca inainte sa cumpar pantofi, ca v-am zis doar cat de stramtorata voi fi, trebuie sa vad daca ma mai pot baza pe ceva...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Mamaruta, si eu am un feeling ca n-o sa am probleme la diversificare. Numai ca 2 medici mi-au zis ca trebuie sa faca macar 6 kg pt a incepe diversificarea, altfel nu e suficient de pregatita digestiv.
De fapt stiti ce idee i-a venit soacra-mii? Ca poate Iulia a dat de un gust nou si bun (sucul de fructe) pe care il asociaza cu lingurita. Si ca de-aia nu mai vrea biberon si de-aia papa bine chiar si lapte cu lingurita. Pare absurd dar, intr-adevar, cu nepotul randunoiului meu asa a fost; dupa diversificare a inceput sa refuze bibe si i-l dadea cumnata-mea noaptea in somn
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Naty,nu ma mir de datul laptelui in somn...asa faceam si eu cu David,intai il adormeam si apoi ii dadeam lapte,daca era treaz ,nu vroia sa pape!A,si de multe ori se trezea din somn,tocmai ca simtea ca bea lapte
Luny,razi tu razi..da,numa eu stiu ce-a fost pe mine!Si,oricum la cate kg mai am de dat jos,nu se vede si nu se simte mai nimic
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Cat despre nr la pantofi,am ramas pe acelasi picior-37-,nu am crescut
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
VALENTINA C spune:
Si eu am avut senzatia ca mi s-a marit piciorul dupa nastere...Dar vad ca sandalele vechi ma cuprind... Parca vad ca pantofii nu-mi mai vin..ca nu i-am incercat inca...
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ
natynic spune:
Ei, Simo...felicitari pt kg date jos dar iti doresc ca urmatoarele sa fie eliminate prin alt sistem .
Da, uite, eu sunt pe picior mai mare, chit ca ma framant toata cum sa-i platesc terapia Iuliei si nici sa nu ma afle barbatul
Naty
Iulia mea
Olgutzika spune:
Hop si eu cu si o de Sfanta Olga Imparateasa . Va multumesc pentru urari tuturor ! Va doresc tuturor numai bine !
Mai am 10 minute si imi incep weekend-ul . Am apucat sa citesc capitolul asta si vazand ca Naty are ceva, am citit putintel din urma, sa ma dumiresc.
Naty, vezi ca incantatiile "Iuliaosamanance" repetate de trei ori si de 5 ori pe zi inainte de mese, dau rezultate Serios acum, ti-au spus fetele cam tot ce era de spus, da' io mai vin cu ceva, din experienta mea ca ultima mamica din gasca: ziceai de prieteni care te-au uitat- nu ii condamna, ei stiu prin ce ai trecut, si de multe ori reactia oamenilor este sa dea spatiu celor cu probleme, de teama sa nu fie pisalogi...sau sa nu deranjeze copilul mic...Asa ca nu astepta doar sa fii tu sunata, suna la randul tau, incearca sa iesi cu ei, Iulia nu incurca cu nimic, tu stii si stiu si ei asta. Insa nu astepta ca ei sa stie deja cat de abordabila esti tu, ca nu au de unde. Asa ca...intinde manutzele, sigur sunt o gramada de oameni in real-life care te iubesc la fel de mult ca inainte. Cu noi ai in comun experienta sarcinii si a mamicelii, cu prietenii tai ai un trecut, ai multe preocupari comune, nu ii uita nici tu pe ei. Haida, hopa sus din butoi !
Eu am restante cateva capitole bune, incerc sa ma pun la punct in weekend.
Si mai vreau sa o tare tare pe Gudinde, ca mi-e drag de ea de nu mai poci . Forumul asta m-a facut sa cunosc niste oameni tare deosebiti, si ma bucur din suflet ca reusesc si eu la randul meu sa inapoiez macar putin din cat ajutor am primit!
Si tot stolul.
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
OLGA,LA MULTI ANI FERICITI!!!
Naty,bunicii nu sunt doritori sa finanteze terapia Iuliei???Si asa,nu ar afla Randunoiul-InginerEu asa fac cand nu vreau sa mai afle sotul cat costa una-alta ce mai iau,anunt bunicii daca nu sunt doritori sa isi "ajute" nepotii
Poate,ma apuc de acum sa papa mai putin si mai sanatos...SPER!!
POZE